co je natom pěknýho dvě tabule Al plechu! Jedno jetí v dešti nebo někde po pobřeží a je to pelech!Jen jak by vypadala po cestě lodí!
Upravil servisak dne 08.01.2010 19:36
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
co je natom pěknýho dvě tabule Al plechu! Jedno jetí v dešti nebo někde po pobřeží a je to pelech!Jen jak by vypadala po cestě lodí!
Tak jo řek sis vo to dostaneš tabuli a potřebuju udělat nádrže. jinak koukni na ten odkaz at to pochopíš v kontextu.
servisak napsal(a):
Tak jo řek sis vo to dostaneš tabuli a potřebuju udělat nádrže. jinak koukni na ten odkaz at to pochopíš v kontextu.
Kup si nadrže z laminátu a jsi KING tohle je fakt strašný sorry! a jestli chceš nadrže tak dělám jen ze 2mm železa! Pořád je chceš?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Taky jsem na ni koukal.Dobry kilometry.Jen me odrazuje,ze to melo uz pred 6 lety delanej novej lak.Tatova s 90000km novej lak rozhodne nepotrebuje.Ale treba jsem jen zbytecne podeziravej.Jinak prave tohle provedeni se drzi cenove vejs,nez ty od roku91 vejs.(s hranatym svetlem ala PD).
Upravil vevis dne 08.01.2010 20:44
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vevis: nekdo lakuje motorku po 5ti letech, nekdo nikdy. Pred 6ti lety uz mela neco za sebou, asi by me to neodradilo.
Kazdopadne z aktualni nabidky celyho mobile a ebay podle me nejzajimavejsi kousek.
No tak neváhej! Píše tam Verhandlungsbasis, takže ho ještě ukecáš a vypadá pěkně. Konečně by jsi se dopracoval k pořádný motorce...
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Ftipe.
Hele jestli me neco takovyho ceka, tak to nebude driv, nez se svezu na tvym dedkovi. Preci nebudu kupovat zajice v pytli, treba mi to pripadne nepouzitelny
Není problém, jen počítej s tím, že se ti už potom nebude chtít na 12ce jezdit
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63