shimi napsal(a):
hele je to změněný jde to jen jednou,šlo mi to jednou pro nás a jednou pro vás,nějak to ošetřili,takže je to hlavně o známejch,no já ještě čekám až všichni kámoši přijdou zejtra do práce k PC tak to asi poskočí,ale to bude tak vše,no tak uvidíme,je tojedno vyhraje někdo z motorkářů a to ej potřeba,a ty jsi stý bandy bandit****?
Je to vázaný na IP adresu, z PDAčka už jsem dal přes 5 hlasů, protože tam se mi skoro pokaždé přiděluje jiná IP
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
shimi napsal(a):
hele je to změněný jde to jen jednou,šlo mi to jednou pro nás a jednou pro vás,nějak to ošetřili,takže je to hlavně o známejch,no já ještě čekám až všichni kámoši přijdou zejtra do práce k PC tak to asi poskočí,ale to bude tak vše,no tak uvidíme,je tojedno vyhraje někdo z motorkářů a to ej potřeba,a ty jsi stý bandy bandit****?
Je to vázaný na IP adresu, z PDAčka už jsem dal přes 5 hlasů, protože tam se mi skoro pokaždé přiděluje jiná IP
no já nemůžu hlasovat z domova vůbec, protože poskytovatel internetu, má ip adresu jen jednu a pak to někdo zahlasuje a je pro ostatní šmytec
ale na konci ledna ho vyměním
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
no já to mam u mě ve vsi taky tak,je tu jeden poskytovatel,sem snim spokojenej šlape nám to tu dobře,alemá asi taky jen jednu IP adresu ,protože mi řikala kámoška že ji nejde hlasovat a že ještě nehlasovala,bydlí kus odemě a takto asi bude tim poskytovatelem,stim neneaděláme nic,to se musí hold dohonit přez kamarády
Baltazar napsal(a):
stepan napsal(a):
shimi napsal(a):
no já nemůžu hlasovat z domova vůbec, protože poskytovatel internetu, má ip adresu jen jednu a pak to někdo zahlasuje a je pro ostatní šmytec
ale na konci ledna ho vyměním
Koukám, že se tam jedno mimi pořádně utrhlo, a už má přes 300 hlasů. Je tedy na druhé straně červenec až prosinec
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
tam tlačí Zdenák z BP a tak je to marný sedí někde, kde dává hlasy po stovkách, ale oni maj miminko tak nějak vymodlený, tak je necháme zvítězit, no né? no ano
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
jako fakt se jim to daří dobře,no ne že bysme je nechali ale budem asi muset ale je dobrý že se to tam tak rozjelo,byla to ze začátku fakt nuda
Baltazar napsal(a):
tam tlačí Zdenák z BP a tak je to marný sedí někde, kde dává hlasy po stovkách, ale oni maj miminko tak nějak vymodlený, tak je necháme zvítězit, no né? no ano
tak dneska nevím kdo to byl ale děkuji poskočili zase o pár hlasů,za dnešek přibilo 100 hlasů a to je paráda,sem rád že to nevzdáváte bez boje to přece nejde