....čo na to prepojenie hovori elektronika ?.......predpokladam že svietia obidva okruhy ABS
......chcel som na 12stke obist aspon zadnu brzdu aby to nevrčalo pri stani v kopci na križovatkach a pod,ale akykolvek zasach okamžite elektronika rozpoznala a zapisovalo chyby
HonzaGS-SV napsal(a):
takže mám fakt opravdu poslední podctivou kovářskou práci :-D
jakej máš rok? 2002,tak to asi jo
Nedělej chytrýho.. stejně tomu rozumíš jak koza petrželi..
ÁÁÁÁÁ,panáček se koukám nudí,že zasírá vlákna
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
HonzaGS-SV napsal(a):
takže mám fakt opravdu poslední podctivou kovářskou práci :-D
jakej máš rok? 2002,tak to asi jo
Nedělej chytrýho.. stejně tomu rozumíš jak koza petrželi..
ÁÁÁÁÁ,panáček se koukám nudí,že zasírá vlákna
Nedáme pivo? Mám plnou basu a v garage zatopeno
Žádný usmiřování nebude... nejsem umytej a mám hlad
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
HonzaGS-SV napsal(a):
chci se zeptat jak je to s tim udajne "mene spolehlivym" posilovacem a ABS (je to az u Twinsparku?)
mám GS 1150 2002 s ABS (a mám modrý vidlice - prej to měli modely s nějakejma EVO brzdama... - o co jde?)
díky moc
Klid, máš ještě pořádnej stroj
Twinspark neni az tak dulezitej,ja mel taky 1150ADV bez twinsparku a uz to melo posilovac. Ale vyroba byla 2/2003. ale vymenil jsem ji jeste za poradnej stoj 1150ADV 2002 a mam klid
Honza:Jinak posilovac poznas,ze kdyz brzdis tak ti tam neco bzuci,nebo kdyz zmackes predni brzu, tak ti brzdi i zadek.
Aktualne 1250 GSA HP
-posilovac = bzuceni
-ze brzdi i zadni = bylo az na pozdejsich modelech s posilovacem a rikalo [a rika jeste myslim] integrovana zadni brzda, existuje to dodnes
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal(a):
-posilovac = bzuceni
-ze brzdi i zadni = bylo az na pozdejsich modelech s posilovacem a rikalo [a rika jeste myslim] integrovana zadni brzda, existuje to dodnes
Jojo,toť pravda.Mám 04/2003 s posilovačem a přední brzda brzdí jenom přední kolo.
karcici napsal(a):
....čo na to prepojenie hovori elektronika ?.......predpokladam že svietia obidva okruhy ABS
......chcel som na 12stke obist aspon zadnu brzdu aby to nevrčalo pri stani v kopci na križovatkach a pod,ale akykolvek zasach okamžite elektronika rozpoznala a zapisovalo chyby
Dle Zmijonova foto schématu jsem tu zásuvku na modulu proklemoval a propojil s ABS relátkem a všechno je v poho
....ak to nie je tajne možem aj ja dostat to schema?..........problemy s posilovačom nemam mam naj skoro 80tis ale cena motorky klesa natolko že sa do nej pri takejto poruche neoplati investovat,tak ma todocela zaujima,relativne taku prepojku mat ako nahraadny diel pri cestavh do neznama
........docela ma zaujima aj ako to vlastne brzdi s tym prepojenim,pri vypnutom kluči bez posilovača to sice brzdi ale je treba viac tlačit na pačku,je to po tom prepojeni lepšie ako pri vypnutom kluči?
No hele,já ještě nezkoušel brzdit,protože u nás se teď jaksi jezdit nedá,ale co mi říkal právě Zmijon,tak je to uplně v poho.Řekl bych,že to bude brzdit jako jaká koliv jiná motorka,která ten posilovač nem,tudíš uplně normálně.
A to schéme není uplně schéme,ale spíš fotka proklemovaný zásuvky a ABS relátka.
Vyštrachám to v mailu a zinknu to sem.
.....no ale ako tak pozeram v katalgu 12stky maju ten abs modul s posilovačom uplne iny,takže to zhodne ani nahodou nebude
Upravil karcici dne 12.02.2010 11:59
karcici napsal(a):
......maš to aj nejak zabespečne proti vode?
.....no ale ako tak pozeram v katalgu 12stky maju ten abs modul s posilovačom uplne iny,takže to zhodne ani nahodou nebude
proti vodě jo,teď jsem to zabalil do smršťovací folie,tak snad by to mělo být dobrý.
No,myslím že s 12kou to shodný určo nebude