easyrider napsal(a):
chce to čas a co se týče Ostravského BMW, chce to dlouhý čas
To je za pár dní. Kein Angst, mein Schatz. Waltr se domluví s panem Sikorou a otevřou v Ostravě (asi Porubě) BMW Samochod! Waltr samozřejmě také domluví v Mnichově ty nejlepší podmínky: Motocykly BMW zdarma, za servis Ti pan Sikora zaplatí, pokud nebude náhodou mít, stačí poslat die Rechnung an BMW Motorrad München. Splatnost: sofort! Pro každého zákazníka je samozřejmostí oblečení Rukka zdarma (dar ze Slovače) a hlavně přívětivá ruka všech polských zaměstnanců. Na slavnostním otevření zazpívá EWA FARNA.
Bude to jedna báseň
Abych nezapomněl Prodávat tam bude Horst Fuchs, Pepi Berger a naše krásná Gabi
tomas..ty jsi ale totálni ****....více času na tebe je škoda
hele ja zatim nerozumim proc se tu hadate, nicmene alespon priznej, ze ten Tomasuv post je ukrutne vtipnej.. malej jsem se udusil pomelem ))
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
easyrider napsal(a):
chce to čas a co se týče Ostravského BMW, chce to dlouhý čas
To je za pár dní. Kein Angst, mein Schatz. Waltr se domluví s panem Sikorou a otevřou v Ostravě (asi Porubě) BMW Samochod! Waltr samozřejmě také domluví v Mnichově ty nejlepší podmínky: Motocykly BMW zdarma, za servis Ti pan Sikora zaplatí, pokud nebude náhodou mít, stačí poslat die Rechnung an BMW Motorrad München. Splatnost: sofort! Pro každého zákazníka je samozřejmostí oblečení Rukka zdarma (dar ze Slovače) a hlavně přívětivá ruka všech polských zaměstnanců. Na slavnostním otevření zazpívá EWA FARNA.
Bude to jedna báseň
Abych nezapomněl Prodávat tam bude Horst Fuchs, Pepi Berger a naše krásná Gabi
tomas..ty jsi ale totálni ****....více času na tebe je škoda
hele ja zatim nerozumim proc se tu hadate, nicmene alespon priznej, ze ten Tomasuv post je ukrutne vtipnej.. malej jsem se udusil pomelem ))
Přesně tak, je to fór a dost dobrej
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
ja bych jenom podotknul k tomu koupě nového BMW v Praze.. Nevím co se tam změnilo od září co jsem ji koupil v 2B Trutnov, ale v Praze jsem dost slušně apoň 2x zeptal, jestli by s cenou nemohl něco udělat, že to mam jinde o 80 tis míň, a jediné co nabídnul bylo sundání 5000 a ksicht, že u toho prodělá. chtěl jsem to taky koupit u ofic. dealera, i o trochu dražší, ale bohužel tam s tím hlavu lámat nechtěli. Záruka mě platí všude stejně a 2B Trutnov to má podle razítek od německého dealera. A k servisu jsem už tady jednou psal, že jsem přejel první prohlídku o 300 km a v Praze mě dělal z toho problém a tak sem jel raděj do Dráždan a tam řekl, že BMW povoluje od 1000 do 1600 km mít najeto... V Praze mě řekl 1200 a 100 km přihmouří oči. Nechci tím, ale propagovat němce... sám je mc nemusím. spíš Praha by si měla šáhnout do svědomí...joo a v tom Trutnově mě to "stodolově" nepřišlo. Stálo tam víc BMW než v té Praze (GS).
Byl jsem se dnes podívat na nové modely v Ostravě. Nikdo si mě ani nevšiml. Ale hlavně, byl jsem zklamán z barevného provedení. Bílá 800 je vysloveně hnusná- trochu mi připomíná jak vozí auta polepená při rozvozu do prodejen. Červené GS - červená není můj favorit na barvu pro motorky a nehorší je zklamání z ADV. Ten smoke. je taková nijaká sedozelená. Je to vše samozřejmě můj vlastní názor, a asi máme každý jiný vkus. Škoda že neměli 800 v té oranž.
Možná to na slunci prokoukne.