...nechal jsem se přesvědčit. V Pia mám rezervované výroční vosmikilo, v pondělí pro něj jedeme a začínáme s přestavbou. Kterak udělat z vosmikila motorku.
Hicksi, těš se...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tak ti přeju pevný nervy a bohaté konto v bance protože udělat z 800 motorku tě bude stát možná i pár vlasu a nervů!!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
na delani dojmu na ukrajince, moldavce, cesky apače, cast venkovanu apod. osmikilo urcite neni! berete to za spatny konec.
a) neni to veelke!
stale to neni NEJVETSI co jde koupit
c) neni to boxer, navic motor je moderni -- FUJ!
d) ma to eletroniku
e) ma to DOST elektroniky -- nejlepsi je stejne Lojza s kladivem, na co CANBUS a pocitac
f) na prodlouzeni falu nebo ega to STALE neni dost velky
g) nove to stoji ranec
h) nedejboze aby si k tomu clovek musel neco prikoupit
aneb.. videli jste nekdy apače v malem novem aute? Podobna logika bude fungovat i u osmikila...
Upravil hicks dne 01.04.2011 11:04
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
to Hicks: je fakt, že Mercédes, je Mercédes...
to je ten co staval v Urance pred jistym domem?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
...nechal jsem se přesvědčit. V Pia mám rezervované výroční vosmikilo, v pondělí pro něj jedeme a začínáme s přestavbou. Kterak udělat z vosmikila motorku.
Vjetrnik napsal:
Hicksi, těš se...
No to je dobrý, naposledy tu na Apríla oznamoval Doc, že střelil Géeso a kupuje Haryka, teď zas Vjetrníček po hlavě do již dávno jím obdivovaného osmikila, napříště tedy očekávám, že Emilio ohlásí vstup do registrovaného partnerství s Remusem...
Vyprdni se na vosmikilo, pořiď radši "Apríliji"
falcons přiložený následující obrázek:
[85.54Kb]
Upravil falcons dne 01.04.2011 17:20
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
No to je snad jasné...bych se musel zcela pomátnout, pořídit Hixoludru....
Dnes jsem za povinnostmi najezdil asi 200km na GSA a maximálně bych pořídil další GSA...
Jardo, byli jsme i u vašeho Zlatodomečku, ale nikdo tam...ve vedlejší vesnici teď přestavujeme jeden malý RD. A ta silnice tam okolo má krátery, že tam za chvíli zapadne celá motorka, šílenost...vůbec ty silnice okolo Prahy jsou výživné. A kdo jel dnes z Prahy po D1, lovil bobříka trpělivosti....stálo to od horizontu po horizont...
No vidíš, já tam jel něco zařizovat den před vámi a jelikož jsem tam měl spycha s pánem a hrozilo, že díky tomu neustálýmu kličkování, brždění před výtlukamama a zdolávání kráterů nestihnu sjednaný čas, trochu jsem na lepším úseku přidal a hned tam byli zelení mužíčci s radarem a řekli si o dva a půl tisíce... . Ruskej model...
to Jarda: proto jezdím po stavbách na motorce....ta tím neustálým kličkováním mezi dírama je nazamřeitelná