Jak jsem slíbil,letos si kalendář uděláme! Z mojí strany je vše nachystáno.
Kalendář bude tisknout Petr Berousek ve své firmě a zároveň bude realizovat rozesílánív ČR,
Adresa firmy: Computer MCL Brno , s.r.o. Brněnská 543 664 42 Modřice
na Slovensku pomůže Raptor.
Distribuce SK: MOTORAPTOR s.r.o., Oriešková 8 (původně bylo uvedeno Romanova 4), 851 02 Bratislava (platba předem!)
Kalendář BMWGS 2012 bude A3, tisk Digital, 13 stran, lesklý papír 250g/m2 Od 7.12-18.12.2011 cena 250Kč, 10,5EUR, pak konec (Cena 200 Kč s DPH (nebo 8,5 EUR)) ČR_Poštovné 1-3kusy 60 Kč (4-10 kusů 80 Kč) + balné 10 Kč + Dobírka 50 Kč SR_Poštovné 1-3kusy 2,2 EUR (4-10 kusů 2,5 EUR) + balné 0,4 EUR, platba pouze předem Ostatní státy_Způsob předání a náklady budou řešeny individuálně
Závazná objednávka kalendáře BMWGS na rok 2012 je na této lince, kde můžete začít směle objednávat. https://docs.goog...E6MQ#gid=0
Vaše objednávky budu postupně zpracovávat a posílat vám na mail potvrzení o přijetí spolu s celkovou cenou.
Prosím o trpělivost, budu to dělat ručně hned jak budu moci.
Rozhodl jsem se prolomit flustraci z nerealizovaného kalendáře BMWGS na rok 2011.
Věřím, že všechny rozmrzelé účastníky loňského fotoklání a objednávání přesvědčím rozumnou cenou, jasným časovým plánem a hotovým vzhledem už teď dopředu.
Základní změna proti loňsku bude tisk na formát A3, který umožní snížit cenu na předběžných 190Kč s DPH za 13 listů kroužková vazba s háčkem. Cena je platná při výrobě minimálně 100 kusů kalendáře. Distribuci zajistím za pomoci kamarádů, případné poštovné (cca max 120Kč) a další s tím spojené formality budou řešeny individuálně dle všeobecných obchodních podmínek na portále BMWGS.
Ukázka budoucího provedení kalendáře s použitím fotografií vybraných pro tento rok je na této lince: https://picasaweb...directlink
Časový harmonogram je přiložen na obrázku.
Od vás všech budu potřebovat 2 věci.
• Informaci jestli budete mít o kalendář A3 za 190Kč + poštovné zájem. Toto mi poskytnete vyplněním přiloženého formuláře
Předběžná nezávazná objednávka- linka zrušena a nahrazena závaznou objednávkou
• A hlavně budu potřebovat aby jste posílali po celý rok vaše nejhezčí fotky. Vybraní autoři budou spolu s názvem fotky který si sami zvolí uvedeni u vítězných fotek a my ostatní budeme aspoň vědět kdo nám tak pěkné obrázky pro daný rok poskytnul. Mohla by z toho být pěkná tradice.
Své fotky prosím posílejte na tuto adresu:
Vaše fotky pak uvidíte hned zde https://picasaweb...directlink
a po zpracování zde https://picasaweb...77yIpcyaFw
Prosím o jednotný název fotografií: Přezdívka autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
Fotka by měla být kvalitní a může být datově upravená. Originál by měl mít aspoň 4 MegaPixely.
paja1 přiložený následující obrázek:
[132.14Kb]
Upravil paja1 dne 08.12.2011 20:46
Pája
Ještě pár detailů 1. Jak bude kalendář vypadat?
Kalendář bude mít z cenových důvodů formát A3 13 listů 300g MK 4/0 kroužková vazba s háčkem digitál
• Úvodní list
– Fotka
– Podklad - detail motorky
– Rok
– Znak BMWGS + případná loga sponzorů
• Listy měsíců
– Fotka
– Podklad - detail motorky
– Rok
– Měsíc
– Dny v týdnu s označením neděle jinou barvou
– Nick autora fotky
– Jméno fotky
– Typ zobrazené motorky
R1100/850GS, R1150GS, R1150GSA, R1200GS, R1200GSA, F650GSRotax, F650GS, F800GS, G650GS, R65/80/100GS, R100GSPar.Dac., další???
– Znak BMWGS + případná loga sponzorů
-
2. Kolik bude stát kalendář a jeho distribuce?
• Předběžná cena za kus ve formátu kalendáře A3, 13 listů kroužková vazba s háčkem je 190 Kč s DPH.
Cena je platná při výrobě minimálně 100 kusů kalendáře. Distribuce a případné poštovné bude řešeno individuálně dle všeobecných obchodních podmínek na portále BMWGS.
3. Kdy bude vytištěný a rozeslaný zákazníkům?
• Formulář pro závazné objednávky bude zveřejněn v říjnu 2011 a do 21 listopadu 2011 bude kalendář vytištěn a připraven k distribuci. Viz přiložený taiming.
4. Jak bude řešena závazná objednávka a distribuce?
• Obdobně jako předběžné objednávky pomocí dalšího formuláře zveřejněného v říjnu 2011 .
Formulář s dotazy, které se promítnou do souboru typu excel.
Viditelné všem
• Jméno (přezdívka) na stránkách BMWGS.
• Počet objednaných kusů
• Datum vložení objednávky
• Způsob dopravy (osobní odběr, pošta)
• Způsob platby (Hotově, převod předem, dobírka)
• Stav objednávky
Viditelné jen administrátorům
• Pořadové číslo objednávky
• Dodací adresa s celým jménem
paja1 přiložený následující obrázek:
[176.94Kb]
Upravil paja1 dne 14.04.2011 16:11
Pája
Jo jo a né abys zapomněl poslat nezávislou objednávku, neříkej že nemáš v garáži místo...
Trčím doma na nemocenské a tak jsem aspoň dodělal co jsem měl jen v palici. A hlavně mi přišly pro začátek návrhy od kamaráda grafika.
Já bych to takhle pěkně nikdy nedal dokupy, jsem totiž jen málo použitelný vlastně na cokoliv
Upravil paja1 dne 30.09.2011 13:25
Pája
Tak to vypadá velmi dobře, teď už jenom fotit. Taky se o jeden hlásím a hned jdu vyplnit, neboť jsem si na něj už před Vánocema udělal místo...
jardajerman@seznam.cz
Scofield napsal:
Mám fotky na podzimní měsíce.....Můžem spolupracovat....
to pozadí je docela bída
Ani na ty motorce nevidim nic zajimaveho.Tuctova motorka vyrabena po desetitisicich kusech.Samozrejme povedena a nekomu se i libi.Ale do kalendare?
Upravil vevis dne 14.04.2011 22:42
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jdu do toho, pokud to udrzis ve vlastnich rukou!! Moc lidi uz dnes nema nekomercni myslenky.
Jakym stylem bude fungovat vyber fotografii (obecne referundum?)? Aby ti mistni kapitalisti nepomohli s vyberem, narcistni typy oceni vyveseni vlastnich foto ve vsech GSgarazich..
Preji brzke uzdraveni a tesim se na projizdku po Valachach.
Podle toho jak precizně a důkladně u mě prohlížel svou 1200,takhle dlouho moto u mě ještě nikdo nestudovaltak věřím,že to bude důkladně doladěno a tudíž beze strachu objednávám závazně 1ks.
Díky Pájo,brzo se uzdrav a at ti dělá 1200ka radost