vím, že už se tohle téma tady rešilo x krát, ale zajímalo by mě, zda někdo z vás má některou z těchto kamer a jaká je s nima spokojenost. Rozdíl mezi nima je jen v HD rozlišení, ale to asi za dvojnásobnou cenu snad nestojí...?
Bluesbery pokud to chceš pouštět doma na televizi 55cm+ tak stojí. Právě sosám na youtube test JVX WP10, pořízený v pondělí. Je to max 1080p/25fps. Osobně jsem došel k závěru že lepší výsledek u tohoto kousku dává 720p/50fps ten se taky náhrává. Až to bude dám linak do fóra k posouzení. Cena <= 4kkč.
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
Vobraz si ohodnoťte sami. Je to vodotěsné a otřesu vzdorné. Karty SDXC to umí. Za danou cenu celkem dobrý výkon.
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
pokud chces takový nějaký kompromis tak GoPro Hero dělá kameru co točí 1280x720p (25-30sn/s) a nebo můžeš přepnout do 1280x960p se stejnou frekvencí... cena je 200 euro včetně pošty z německa
allroad napsal:
Mám Drift-HD170. Poměr cena - kvalita, není vůbec špatný. Se 1700 mAh vydrží cca 6h. Výborný úhel záběru. Dálkáč jsem dal na suchý zip na nádrž ( na rukávu si ho neumím představit ). Kolega Čaba ho má na přilbě a taky dobrý. Co postrádám je hlasitější signalizace REC. Ale je to otázka zvyku. Uchycení dva způsoby: stacionár horní rám ADV a na přilbě. Přilba je variabilnější. Velká nevýhoda je možnost dobíjení za jízdy. USB je umístěno pod voděodolným krytem. Ale i to se dá řešit. Přestávky oběd atd., dobíjím přes 12V zásuvku.
Pokud nechceš dělat přenosy Long Way Round, doporučuji .
Krátká videa, co jsem točil z přilby...
ma to naspodu závit na držiak. a budem robit taký odvibrovany držiak alal TT
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Allroad - na rame mas kameru na RAM drziaku??? Kupil som tento drziak ( RAM ) + podložku na klasicky FOTO - VIdeo zavit ale neviem ci tato kamera ( HD170 alebo XD170 ) ma na tele priamo tento zavit alebo na nejakom externom drziaku. Tiez uvazujem o kupe tejto kamery ale asi by som ju rad mal na drziaku ako na helme. DIK
horac napsal:
Allroad - na rame mas kameru na RAM drziaku??? Kupil som tento drziak ( RAM ) + podložku na klasicky FOTO - VIdeo zavit ale neviem ci tato kamera ( HD170 alebo XD170 ) ma na tele priamo tento zavit alebo na nejakom externom drziaku. Tiez uvazujem o kupe tejto kamery ale asi by som ju rad mal na drziaku ako na helme. DIK
Mrkni na fotky dole na strance, zavit tam je
jardajerman@seznam.cz
100Bubu - v TT na SK, ale ak to chces s tym hornym dielom s foto zavitom, tak sa to kupuje na diely, zvlast uchytenie, zvlast ramienko ( ja mam to stredne, ale na 12 Adv to s ramu stitu smerom hore do volneho priestoru je len tak tak dlhe , idelane na tuto variantu je asi dlhsie ramienko ) a zvlast ten horny pripojovaci diel s foto zavitom. Cele asi 55euro, ale je to super kvalitne a nehybe sa to.
Ako je to so stabilizaciou obrazu na Drift 170HD?? ked sa to da na ram motorky a nemam moznost ESA a comfort modu bude to pozeratelne v HD kvalite na 50" obrazovke ??
horac napsal:
Mrkni na fotky dole na strance, zavit tam je
Ano mám ji stacionárně na RAM držáku. Nic už nemusíš kombinovat mezi přilbou a rámem ( 2 samostatné držáky ). V případě uzamčení kamery, otázka 3s a je demontovaná. Dám sem večer fotky.
Uvažuji o koupi nové kamery http://www.sportk...OV-HD.html.
Pokud by jste někdo měli zájem, nechal bych Drift HD170 - Full HD za 5.000,-. Kamera je necelý rok stará ve 100% stavu.
horac napsal:
Ako je to so stabilizaciou obrazu na Drift 170HD?? ked sa to da na ram motorky a nemam moznost ESA a comfort modu bude to pozeratelne v HD kvalite na 50" obrazovke ??
stabilizace tam není, já jí mívám připevněnou na řidítkách, přilbě nebo na kufrech a je to OK, jinde se obraz třepal