Pro mě je motorka symbolem svobody, jedu si kam chci, tam si dělam co chci. Na zádech nemusim mít k uspokojení barevný nesmysly, leckdy tam ma nas.rano dyž se vyválim v kravinci. Zrušili SSM a Pionýra, noo někomu to chybí, tak založili MC. Vstup do MC je podmíněnej otroctvim, sloužit všem z klubu, aby si zasložil vytoužený barvy. To by byla jenom jejich věc, kdyby se nesnažili ostatní motorkáře diskriminovat tím, že si na záda nemůžou dát nic..... V opačnym případě přídou jenom vo bundu....BMW klub a Harlej klub je jenom odvárek, tady člověk otroka nedělá, tady si členství zaplatí. Mohli by kadidovat do parlamentu, protože pro samou politiku, neví, co je jízda na motorce.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
lako napsal:
taky sem to nepochápal, ale držel sem hubu
Asi reakce na zadržení člena německého MC u nás. Byl to tak zvaný jednoprocentní,který dělal pro klub tu nejšpinavější práci (vraždy atd..).
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jestli byl členem Bandidos, tak jsou jednoprocentní všichni. To je pitomost na entou. Bandidos jsou 1% klub jako celek, ne že jeden člen je 1%. AMA kdysi zveřejnila tiskovou zprávu že 99% jejích členů jsou důvěryhodní lidé a reakce některých MC byla taková, že se začali označovat jako 1% - že oni jsou ti vyvrhelové. Bandidos jsou jako celek 1% klub. To, že konkrétní člen dělal nějakou špinavou práci by mohlo být označené jinak - třeba tím, že je life member apod ale pochybuju. Každopádně ten vyšetřovatel na TV Nova řekl pěknou kravinu a podle mě o klubech ví prdlajs. Dostali příkaz z interpolu aby ho zadrželi a to je všechno.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
aha něco jako ti HELLS ANGELS nebo jak se jmenuje ten klub..
Jojo, něco takového. Jsou čtyři kluby, které se považují za nejdrsnější, nejzásadnější, nejvlivnější a nejvíc rozhodující - Outlaws, Pagan´s, Bandidos a Hells Angels. Tyhle MC kluby jsou takzvaná "velká čtyřka". Neznamená to, že jsou nejhorší nebo že to jsou ty nejbrutálnější gangy - třeba takoví MC Mongols se s nimi v tohle ohledu asi srovnávat nemůžou. A jsou i horší. Ale tihle čtyři to mají fakt vypracované - stanovy, support kluby atd...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Já pochopil Vodníka že položil otázku "Názor na MC??" a hned na ni jako první odpověděl.
Já se setkal s mnoha MCmany, jsou mezi nimi kluci slušní, ale většinou to byli agresivní a netolerantní... ("píp", jeden mi kdysi lustroval znak BMW na zádech vesty, aby nakonec milostivě konstatoval, že když je to jen logo značky, tak je to v pohodě... Neměl jsem s nimi konflikt, párkrát s nimi popil, ale jejich komunita mi nepřišla ničím zajímavá. Souhlasil bych s názorem, že se k nim často dávají lidé s komplexem a sklonem k agresivitě, příslušnost k takové skupině jim dodá sebevědomí a pocit naplnění. Ale určitě to neplatí vždy.
Na druhou stranu jsem nosil dlouho vousy, což je prý taky projevem komplexu a jsem členem dvou motoklubů a kdoví, co to znamená...:-):-)
Loni na podzim se na našem privátním srazu (cca 55 lidí v penzionu) bývalých a současných majitelů yamahy XJ objevil nějaký support tuším HA. Byl tam na dovolené se ženou a dětmi. Celkem nám bylo jedno že se motá kolem baru atd. a sem tam s někým splkne. Sranda přestala kdy jaksi vyšlo na povrch že jsou mě sympatičtí Black Dogs http://www.blackd...embers.htm Do té doby klidný borec začal dělat takový bordel že jsem chvíli myslel že nás tam poseká všechny. Nepřeháním. Vyřešilo se to zásahem kolegů a naším hromadným odchodem z baru. Kluci z Hovoranského Hosaka by taky mohli "pobavit" jaké to je dělat sraz bez povolení MC tuším Enola gay cca 4 roky nazpět. Říkám respekt před různýmy názory, ne všechno se mě líbí, ne se vším souhlasím, při troše dobré vůle se dá domluvit s každým rozumným člověkem, ale 1% MC se raději vyhnu. Jde z nich strach a o to jim asi i jde.
Upravil mahomaho dne 28.04.2011 18:10
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Já tomu fakt nerozumim. Mám rád motorky,mám motorku= sem motorkář .Jezdim rád na motorce mám kamarády motorkáře rád snima pokecám popiju ale nějaký pravidla, nenávist k ostatním nedejbože zločin to se mi prostě hnusí a fakt mě mocně sejří když takový lidi spojujou s motorkářstvím.Místo toho aby je nazvali zločinci. Mě tak napadá že mezi golfisty bude spousta zločinců a nikdy v telce neřeknou že zatkli golfistu. tot má reakce na včerejší zprávy o zatčení "motorkáře"- kterýho zatkli v autě
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
milan enduroskola napsal:
mě mc kluby nevaděj, aspoň tu je v klubech trochu pořádek a každej si nedává na záda barvy jak ho napadne.
Nic ve zlém, neznám Tě, ale tohle přesně říkají taky. Snažím se to pochopit ale už 15 let se mi to nedaří. Jaký pořádek v klubech? Kdo si osobuje právo mít přehled o klubech?!? A jaký "barvy jak ho napadne"? Kdo si osobuje právo rozhodovat o tom, kdo si co namaluje na záda?!?!?!? Vám, 99% motorkářům, opravdu nevadí, že tady existuje skupinka lidí, kteří většinou ani nevědí kdy a proč vznikly první MC kluby a kteří vám mluví do toho, co si našijete na bundu, nebo že se vás pár sejde jen tak, založíte neformální partu, uděláte si svoje www stránky a navrhnete si a nosíte logo, které se nepodobá žádnému logu nikoho jiného???
Souhlasím s tím, že pokud má klub své logo, právo ho nosit má pouze člen klubu. To je jediné co mne zajímá a protože doufám že žiju v demokratické společnosti, nehodlám nikomu zasahovat do jakéhokoliv seskupení či klubu, které si založí ani do ničeho co nosí na zádech. A nenechám nikoho, aby do toho mluvil mně, pokud toto právo nezíská zákonnou cestou...
milan enduroskola napsal:
mě mc kluby nevaděj, aspoň tu je v klubech trochu pořádek a každej si nedává na záda barvy jak ho napadne.
Nic ve zlém, neznám Tě, ale tohle přesně říkají taky. Snažím se to pochopit ale už 15 let se mi to nedaří. Jaký pořádek v klubech? Kdo si osobuje právo mít přehled o klubech?!? A jaký "barvy jak ho napadne"? Kdo si osobuje právo rozhodovat o tom, kdo si co namaluje na záda?!?!?!? Vám, 99% motorkářům, opravdu nevadí, že tady existuje skupinka lidí, kteří většinou ani nevědí kdy a proč vznikly první MC kluby a kteří vám mluví do toho, co si našijete na bundu, nebo že se vás pár sejde jen tak, založíte neformální partu, uděláte si svoje www stránky a navrhnete si a nosíte logo, které se nepodobá žádnému logu nikoho jiného???
Souhlasím s tím, že pokud má klub své logo, právo ho nosit má pouze člen klubu. To je jediné co mne zajímá a protože doufám že žiju v demokratické společnosti, nehodlám nikomu zasahovat do jakéhokoliv seskupení či klubu, které si založí ani do ničeho co nosí na zádech. A nenechám nikoho, aby do toho mluvil mně, pokud toto právo nezíská zákonnou cestou...
Ivane,myslím že jsi dokonale vystihnul to co si myslí většina normálních lidí