kazdy kdo se o tu oblast trochu zajima vi, ze to tam z bezpecnostniho hlediska nijak extra zazracny neni.
S muslimama dlouhodobe sdilet jednu galaxii nejde, takze cim vic budou mistni vlady a sekularokrutovladci otreseni, tim vic se tahle muslimobratrska (a horsi) svoloč bude projevovat.
Jediny, koho tohle bude sokovat, jsou ctenari Blesku a the Sun.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Problém je v tom, že situace v Maroku nebyla úplně stejná jako třeba v Egyptě nebo v Tunisku. Poměrná část obyvatel jsou berbeři a lidi tam mají svého krále rádi. Spíš si myslím, že to bude akce nějaké teroristické odnože někde z Mauritánie nebo ze Západní Sahary. Nebo i z Alžírska.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Na CT24 ted rikali, ze se zatim nevi zda to byl atentat, nebo vybuch plynove bomby v kuchyni.
Podle interview pro France 24 to byl teroristický čin. Marocký vládní tiskový mluvčí řekl v rozhovoru, že asi hodinu pracovali s hypotézou, že to byla nešťastná náhoda ale už první průzkum situace ukázal, že to byl atentát. Plynová bomba by neměla takovou sílu - z té kavárny zmizela celá přední stěna.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Problém je v tom, že situace v Maroku nebyla úplně stejná jako třeba v Egyptě nebo v Tunisku. Poměrná část obyvatel jsou berbeři a lidi tam mají svého krále rádi. Spíš si myslím, že to bude akce nějaké teroristické odnože někde z Mauritánie nebo ze Západní Sahary. Nebo i z Alžírska.
jasne, jenomze islamiste maji v prvni rade MUSLIMSKOU identitu, cilene potlacuji tu narodni.
Takze tohle ti snadno metastazuje vicemene kamkoliv.. kulturne to muzes (pri)brzdit (evropane, iranci, jizni asie)... ale porad mas slusna rizika.
Podivej na zradikalizovane anglicany, americany... ti maji statisticky vic kulturnich brzd, nez berberi.
17 cm
pipo napsal:
Tak to je mazec, kousek od tamtud jsem byl pred par dny ubytovany!!!
riziko, ze te tohle trefi je minimalni...
ja bych se spis bal unosu
---
ale dobre, ze jses v poradku zpet!
Upravil hicks dne 28.04.2011 17:19
17 cm
hicks napsal:
......ja bych se spis bal unosu ....
Ve Tvém případě zbytečně: nikdo Tě neunese....tak co by Tě unášel...
jako kdybys nevedel jak casto se kradou BAROKNI sochy!
17 cm
pipo napsal:
Tak to je mazec, kousek od tamtud jsem byl pred par dny ubytovany!!!
riziko, ze te tohle trefi je minimalni...
ja bych se spis bal unosu
---
ale dobre, ze jses v poradku zpet!
únosu se neboj, spíš útahu či újezdu
no ehm... tech unosu v magrebu celkove neni uuplne malo...
17 cm
To sice ne, ale kdo by se s Tebou tahal? To si každej rozmyslí....takže ve Tvém případě riziko minimální. Jen se nesmíš vyskytovat těsně u břehu, tam je riziko, že by Tě unášeli GREENPEACE....zpátky na moře...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ale to všechno se dalo čekat ne? Však už kvůli tomu zrušili i dakar v africe. Holt situace je ted na pikaču a bude se jezdit turecko, kazachstan atd Jo a čína, tam je za únos trest smrti a vyvraždění rodiny únosce .
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Ale to všechno se dalo čekat ne? Však už kvůli tomu zrušili i dakar v africe. Holt situace je ted na pikaču a bude se jezdit turecko, kazachstan atd Jo a čína, tam je za únos trest smrti a vyvraždění rodiny únosce .
joo Kavkaz? tam je to snad jeste horsi.
Porad mame severni ameriku a Kanadu, mame jizni am.. australili.
Turisticky prumysl v rucnikarskem svete bude v nejblizsich desetiletich nejspis orientovan vylucne na Hajj tripy do Mekky.
--
i kdyz moje kamaradka z fora byla v Mecce i mimo tuhle spartakiadu... jsou i nejaky mimosezonni okruzni jizdy
Upravil hicks dne 28.04.2011 21:51
17 cm
to je divný....
1/ byl jsem v Iránu....... a přemešlej ho bombardovat
2/ byl jsem v Maroku ...... a dělaj atentáty
3/ byl jsem v Egyptě ....... a spadla vláda
4/ byl jsem Sýrii ...... a střílej do lidí
5/ byl jsem v Omanu......... a nepokoje začly hned po mém odjezdu
6/ jen co jsem naplánoval Tunis ....... začlo to tam vřít
nevím co si mám myslet, asi mě hledaj.....nebo jsem smolař a kam šlápnu ke po mně potopa
každopádně blbý, protože mě se tyhle státy líbily a teď je to na pováženou se tam vydávat
Hicks - tak nevím co se té identity týče, ale možná že muslimové přesně to samé říkají o Tobě..... že nejseš tolik Čech nebo Němec, že to potlačuješ tu svojí národní identitu a reprezentuješ Bělochy se vším co k nim patří...(Křesťan/Západoevropan/Imperialista atd. atd.), samozřejmě to není myšleno konkrétně na Tebe osobně, jenom dávám příklad
(obdobně pro Asiaty jseš jedna branže s Evropou a USA)
(obdobně pro Indiány jseš potomek těch bělochů z Far East)
(obdobně pro domorodé Jihoameričany jseš conquistador)
(obdobně pro většinu Afričanů jseš apartheid nebo přinejmenším Texaco, Esso, Shell...)
zužuje se pole působnosti, osmistovky v podstatě nemaj kam jezdit, je to mimo dosah jejich autonomie, čas a bys přesedlal kubaturu!!!!!!
Upravil Doc dne 29.04.2011 05:26
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal:
to je divný....
nevím co si mám myslet, asi mě hledaj.....nebo jsem smolař a kam šlápnu ke po mně potopa
Ahoj doktore,
prosím Tě, a nechystáš se letos do našeho Tunelstánu?
Možná už by bylo na čase, než to tady vrchnost všechno rozkrade.
Doc napsal:
to je divný....
každopádně blbý, protože mě se tyhle státy líbily a teď je to na pováženou se tam vydávat
to prokazatelne zpusobuje Vjetrnik.
Naposledy chtel v dubnu do syrie a je tam malem obcanska valka + ta silena snehova smrst na konci brezna kdyz jel na servis do PYJA.
Hicks - tak nevím co se té identity týče, ale možná že muslimové přesně to samé říkají o Tobě..... že nejseš tolik Čech nebo Němec, že to potlačuješ tu svojí národní identitu a reprezentuješ Bělochy se vším co k nim patří...(Křesťan/Západoevropan/Imperialista atd. atd.),
Hele Doci, doufam, ze neveris na kulturni relativismus? Nejak to z tohohle odstavce citim...
Nazory muslimu bych bral fakt s rezervou... nebo ty myslis, ze nekdo, kdo veri ze Mohamed mluvil s mravencema, Koran bere za DOSLOVNE slovo bozi, povazuje se za NADRAZENEHO neverisim (jenom kvuli tomu, ze zopakoval tu ****skou veticku v pritomnosti par musulmanu)?
Ja myslim, ze to neni o tom nebrat v uvahu a respektovat neevropske, to je o tom, ze islam byl, je a bude nebezpecny humus.
Kdyz se podivas treba na Maronity a Kopty, tak se VYRAZNE KULTURNE odlisuji od nas.. ale porad to neni nakazene Koranem.
To uz muzeme mluvit trochu s respektem o islamskych misticich.. tj. nekterych sufi atd. Ale stejne driv nebo pozdeji dostanou po d*zce od hardcore salafi a spol. Kterym mimojine trochu vyslapou cesticku.
Je to zacarovany kruh..
samozřejmě to není myšleno konkrétně na Tebe osobně, jenom dávám příklad
(obdobně pro Asiaty jseš jedna branže s Evropou a USA)
(obdobně pro Indiány jseš potomek těch bělochů z Far East)
(obdobně pro domorodé Jihoameričany jseš conquistador)
(obdobně pro většinu Afričanů jseš apartheid nebo přinejmenším Texaco, Esso, Shell...)
zužuje se pole působnosti, osmistovky v podstatě nemaj kam jezdit, je to mimo dosah jejich autonomie, čas a bys přesedlal kubaturu!!!!!!
porad mas vetsinu zemekoule... to ze jsou mohamedani hned za morem je nase smula.
Upravil hicks dne 29.04.2011 10:14
17 cm
Kdyz se podivas treba na Maronity a Kopty, tak se VYRAZNE KULTURNE odlisuji od nas.. ale porad to neni nakazene Koranem.
To uz muzeme mluvit trochu s respektem o islamskych misticich.. tj. nekterych sufi atd. Ale stejne driv nebo pozdeji dostanou po d*zce od hardcore salafi a spol. Kterym mimojine trochu vyslapou cesticku.
hele máš to popletený, Kopťani jsou Křesťani a
vůbec....
....
sufi bys měl být jenom vděčnej!!!!!
.....
protože kdo si myslíš že vymyslel první bederní pás na osmistovku když Tě bolej záda???? No Sufi přece!
....
...
a když Tě bolí prdelka, NEMUŽE ZA TO OTOMANSKY ZPUSOB, ALE TVOJE A JENOM TVOJE UZKE SEDLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ano, dobrovolně přiznávám nakažení infekční vjetrnitidou, pokud se dosud neprojevila, asi jsem byl v inkubační době)
...
...
...
P.S. .. a k těm mravencům...
Oni ti, kteří věří "nepokvrněnému početí" asi nejsou o moc lepší
Upravil Doc dne 29.04.2011 13:29
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Doc napsal:
to je divný....
Ahoj doktore,
prosím Tě, a nechystáš se letos do našeho Tunelstánu?
Možná už by bylo na čase, než to tady vrchnost všechno rozkrade.
kamaráde v tom Ti nepomůžu, naopak Ti připomenu, že teď bydlím v Řecku, které je BANKROT!!!!!!!
ALE JESTLI CHCEŠ, TAK PŘIJEDU!!!!!!!!!!!!!!! Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....