Kamarádi posílám Vám foto pro potěšení oka,je to adventure v největší výbavě co jsem kdy přivezl tak se kochejter.v.2003 1.majitel.
Bob přiložený následující obrázek:
Dovolím si pohled z "druhé strany" - krásná motorka s mnoha doplňky, ne všechny ale každý ocení - tuhle GPS ocení fanda a odborník, plexi bude účinné ale ne každému se bude líbit. Doplnil bych ochranu válců TT a pár dalších věcí. Tipuji, že majitel byl odborník, turista a jezdil s dlouhonohou štíhlou partnerkou:-):-). Zajímalo by mne, kolik má najeto, motorka s takovou výbavou asi nejezdila kolem komína, na druhou stranu o ni bylo asi dobře postaráno...
Mám ADV vybavenějšího, ale tenhle je opravdu super a kdo ho koupí, určitě neprohloupí. Předem šťastnému majiteli gratuluji!
Upravil Ivan dne 06.05.2011 08:37
Ivane tento fešák už má štastného majitele,má najeto 54000km.To plexi je super včera jsem se na něm kochal mám 190cm a jseš za ním jako v bavlnce nic nefouká.
To se nedivím že už je prodané, tak ještě jednou gratulace majiteli!! Ačkoliv se mi tohle plexi moc nelíbí, paradoxně o něm uvažuju, protože jsem se s ním (snad to bylo ono) jednou svezl a bylo fakt super, vozím na origo deflektor a stejně není tak dobré jako tohle.
je to plexi od Wunderlichu, když mi Bob jel do německa pro 1150 GSA bylo tam přesně tohle, byl jsem rozhodnutej ho sundat a dat tam origo, protože se mi nelíbilo. Po prvních kilometrech jsem byl mile prekvapenej jak dobře funguje a nechal jsem ho tam. Jel jsem s ním 200 km/h s enduro prilbou a ulne v pohodě, vřele doporučuju.
Jel jsem s ním 200 km/h s enduro prilbou a ulne v pohodě, vřele doporučuju. [/quote]
200?Tos to shodil z Macochy?mě to nikdy tolik nejelo a maximálka po úpravě y-svod,kn+remus šla ještě trochu dolů.Tachometrově max 185.Ale stejně tolik nejezdím,za krouťák jsem to rád vyměnil.
to plexi by mě taky zajímalo, měl jsem od Wunderlichu to střední plexi a foukalo na mě pořád stejně, teď mám jakési emerické myslím a fouká na mě pořád ( i když míň)
už začínám uvažovat o deflektoru, protože jinou možnost už moc nevidím a že to je dost nepříjemný, mít každou mouchu co proletí před motorkou na plexi na helmě
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Dobrý den,
pokud se nemylím, tak se jedná o plexisklo amerického výrobce Ztechnik. Plexi na vašem obrázku je pro klasické GS
Zde je verze pro Adventure i s lešením
Pokud si přejete kvalitní cestovní plexiskla, která fungují, doporučuji navštívit naše stránky http://www.bmwgs....ad_id=9558
V současné době jsme přímými dovozci plexiskel od Cee Baileys a jsme v jednání o dovozu i těchto plexiskel Ztechnik a National Cycle. Dále chystáme rozšířit nabídku i o výrobky Ermax
Upravil motoplexi dne 06.05.2011 13:45
200?Tos to shodil z Macochy?mě to nikdy tolik nejelo a maximálka po úpravě y-svod,kn+remus šla ještě trochu dolů.Tachometrově max 185.Ale stejně tolik nejezdím,za krouťák jsem to rád vyměnil.
no dobře, nebylo to celejch 200 ale tachometr ukazoval 195 tuším ,že v tu dobu jsem už měl namontovanej K&N, Y svod, remus. Asi mi to němec dobře zajel
Upravil Saturnin dne 06.05.2011 13:23