lako napsal:
kdo to znáte na sedlo z té hezké strany tak bacha včera někde kolem Filipovic měřily a JEN motorkáře!!
Na sedlo to znám, často na něm sedím
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Máš ještě mladé a zdravé nohy
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nevím co je divného na tom že někdo měří jen motorkáře.O šikanu snad vůbec nejde.Dnes jsem přijel z motosrazu a co jsem viděl na silnici(lehny), tak bych zaplakal.Nechtěl bych zažít při vyjížďce v autě s rodinou, že mi přistane 200kg těžká motorka při 200km/h v interíeru mojeho auta.
Taky nějak nechápu co je na tom za šikanu, normální měření motorkářů. Až na silnici nebudou šílenci za řidítkama co jsou schopný jet stovkou po vesnici a dvěstě maj hned za cedulí, tak je správný to občas proměřit.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
kdo to zná tak ví co je to za silnici, je to dovrchu a přes léto samá motorka, civilisti minimum
Upravil lako dne 08.05.2011 21:04
Over than 250k km on BMW GS bikes
lako napsal:
a všeci ruku na srdce kdo jede mimo obec 90?? podle mě nikdo z Vás..
No já dost často jo, a když tedy překročim tu povolenou rychlost a policajti mě při itom chytí, tak si tak maximálně nafackuju že jsem blb, ale nebudu jim nadávat že je to šikana.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Fila napsal:
navic motorkari jsou spise pozitivne diskriminovany, protoze vsechny stacionarni radary (az asi na 2 v Praze) foti jenom predek vozidla
boze! ...ktery 2 foti zezadu??!
--
jinak casto chytaji policajti jen auta.. spis mi prijde casteji. NEdavno jsem s jenim mluvil a rikal, ze ciha JEN na auta.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Fila napsal:
navic motorkari jsou spise pozitivne diskriminovany, protoze vsechny stacionarni radary (az asi na 2 v Praze) foti jenom predek vozidla
Ono je to zatím beztak jedno, protože na motorce stejně není nikdy vidět obličej díky helmě, i kdyby byla fotka i zezadu.
Kniha jizd.. kniha jizd... kniha jizd... kniha jizd...
17 cm
Fila napsal:
Ono je to zatím beztak jedno, protože na motorce stejně není nikdy vidět obličej díky helmě, i kdyby byla fotka i zezadu.
Já žádnou nemám.. já žádnou nemám... já žádnou nemám..
ale ja ji musim vest... musim vest.. musim vest...
17 cm
Fila napsal:
a tachograf bys náhodou nechtěl
nema smysl diskutovat jestli pravnicka osoba platici DPH v soucasne dobe (de iure) musi vest Knihu jizd.
Musi...
17 cm
Jo,taky jsem tam byl.Posledně na geesu,týden před tím,jel jsem na gsx-r, mě **** zastavoval v solidním náklonu,stál uprostřed pruhu v zatáčce.Už tři poslední víkendy chytají jenom a hlavně všechny motorkáře.Řeší hlavně sklon značek,chlast a TK.Pozor na modrou oktávii s bradavicí.