Tak a je to tu, vzal jsem do ruky sroubovak a tim jsem se stal nebezpecnym nejenom pro sebe, ale i pro sve okoli. Koupil jsem si u TT kryty hlav valcu a chtel jsem si je namontovat. Hezky jsem si precetl navoc v nemcine, pak jsem si vsimnul i anglictiny, takze dobre teoreticky vybaveny jsem otevrel baleni v relaxacni folii. Prvni krok jsem uspesne zdolal, 3 sroubky drzici plastovy kryty jsou dole. Pak jsem si chtel prilepit gumovy krouzky - ale ouha. Uz byly prilepeny. Jenomze na 1150 a dvojity zapalovani - ja ten jeden krouzek mam mit dole a ne nahore. Co s tim? Drzi to jak zidovska vira, tzn. poprat se s tim jako chlap a nejhruz majzlem to pujde dolu, pak napatlat nejakym "kanagoonem" a prilepit na spravny misto? Nebo prece jenom jsou 2 druhy baleni a ja mam zrovna to spatny? To se mi nezda... Jak jste to resili a doporucite nejakej dobrej "kanagon"?
Cycli> jj asi napisu do TT mejla, ale zda se mi to takovy blby, asi to proste sloupnu a nalepim na jiny misto, jako prakticky o nic nejde...
holubb> no psal jsem tomu klukovi, co shanel lidi na zaplneni auta a zadna odpoved - zkusim jeste na telefon, tusim ze ho tu v profilu ma. mam odlozeny eura prave na pharao tour a ty ksande bych ti vzal. prinejhorsim by se to o neco zpozdilo a vezme me tam nekdo jinej (nebo to risknu a necham si poslat M velikost postou domu).
jo a k tomu navodu - nemecky a hlavne anglicky celkem rozumim, takze v pohode. je to psany jak pro hnupy, ale nepocitali se mnou.
Radši mu nejdřív napiš. At neuděláš nějakou volovinu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
to si takový chroust že máš M
jo a z teho polla do kocourkova neposílají
já sem po neto kupoval gaťata a nechal je poslat ke kámošovi do osterajcho a von mi je pak přivézl.na te kšande si počkám-není kam spěchat
ja a chroust? jeste horsi. helma Sko, hadry Mko, tricko bmwgs jsem si objednal L a je mi ponekud volne
jako navod - proste sundej par sroubku a dej tam tu plechovou vec. ale proste ty gumicky jsou tam hezky nafoceny a sipkama ukazany na kterej typ maj byt jaky, jenomze ja uz je tam mam prilepeny a zrovna na 1150 twin spark - jak kdyby na takovych motorkach nekdo jezidl
to sme f pěkný škatulce/ Estland, Lotyšsko, Litva, Bulharsko, Malta, Polsko,
Rumunsko, Slovinsko, Maďarsko, republika Zypern, Česko a Slovensko /
to je asi novinka-loni tuty NE
Selver napsal:
Já je utrh a nalepil podle obrázku. Ale stejně tam jsou k ničemu protože jsou pomalu 1cm od válce.
nemas pravdu myslim ze jsou tam pomerne dulezity protoze ty gumy tlumi narazy pri dopadu ja osobne jsem ty kryty uz rovnal protoze byly ohnute az k vikuale od toho tam jsou aby zachranily maximum
Upravil zmijon dne 23.03.2008 10:25
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
to je pravda ale max tak na silnici pokud ses v terenu tak padak ohravni motor jako celek ale tyhle kryry jsou od toho aby chranily vika kdyz ti gs padne i v 0 rychlosti treba nekde na kamenech
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
tak a kryty jsou na motorce. nakonec ty gumky sly celkem dobre dolu, nalepil jsem je jakymsi spanelskym chemoprenem na spravne misto. ale - stejne tam vypadaj jako do poctu. vidim to stejne jak Selver. aby to chranilo tak jak ma, tak by mely byt sirsi. takhle to vypada, ze kryt nejdriv stejne sedne na sroub od hlavy.
k tomu bych jeste poznamenal, ze je mozna skoda, ze TT nedela zvlast sadu pro 1100 (a podobne) a 1150 twin spark. odpadlo by prelepovani gumicky, ta by se mohla "zoptimalizovat" a usetrilo by se za kryty druhe svicky.
a jedna vytka nakonec. hrany tech krytu jsou proste hrozne ostry! byli jsme u toho dva, oba dva mame porezane ruce. tusim ze nekdo v threadu o padacich tohle zminoval, ze mu to rozseklo koleno. verim, ty hrany by mohli strhnout.
To Peacemaker: Mám taky jednosvíčku a zbyli mě z toho takový divný plechový inštrumenty. Nikam podle toho obrázku nepasují. Protože se je chystám vyhodit tak se raději zeptám jestli udělám správně?
jo druha je zespod sem ani nevedel ze ten plech tam neni origo