Chlapi máte nějaké veselé zážitky ze setkání s rukou zákona? Někdy je to fakt prča. Chci se podělit o tuhle:
Ve čtvrtek 20.3. si jedu časně ráno autem pracovat, vezu ještě přítelkyni do práce. Najíždím u nás z vedlejší na hlavní, je to docela do kopce, tak jen pomalinku, už čumím doleva, nic tam nejede, dávám jedničku, šlapu na plyn, najednou rána jak sviňa, pravá strana nadskočila. "Sem to ale kus cipa, jezdím tady 15 let a teď najedu na obrubník" - myslím si, pak si ale říkám že tu křižovatku mám najetou za ty roky a že jsem byl dost na prostředku. Nic, jedu dál, spěch je silnější než zvědavost na co jsem to najel. Po dvou stech metrech můj optimismus se zbytky vzduchu z kola uniká. Ještě máme čas, vyměním to a jedem říkám nahlas. Když na to pak koukám, nevycházejí mi počty, jedna rezerva, dvě prázná kola, navíc oba hliníky namaděru. Jdu se podívat na místo činu, tam patník co vidíte na fotce, byl cca o metr dál ve vozovce. Nic, volám policajty, pro pojišťovnu se to u služebáka musí. Než pánové přijeli, najel na patník už posunutý ke krajnici další šofér, ten ale jen nadával, policajti po příjezdu nafotili a uložili pokutu 500,- a že mám prý štěstí že jsem ten beton nerozbil, ani nepřepůlil, že by to bylo dražší. Za nepřizpůsobení...stavu a povaze vozo... No a tak zůstal suvenýr ke dvěma zlikvidovaným kolům, gumy nepočítám, ještě pěkně drahý papírek. Perlička kvůli které to píšu, myslíte že někdo zajistil, aby ten patník zmizel?
leos- Teď jim můžeš zavolat že máš na prodej jednu lehce jetou plácačku s podpisem "kuba" .Vyvolávací cena 500kč.
Pro neinformované: V sobotu jsme se s leosem zajeli podívat na starou část Mošnovského letiště.Tam už blblo pár lidí s autama,drakama a na motorkách.Naše milá policie samozřejmě vycítila šanci a vyrazila buzerovat příchozí a odchozí na přístupové cestě.Nějak jsme neměli chuť se nechat otravovat a tak jsme na ploše čekali,kecali a doufali že je studený a celkem silný vítr donutí vypadnout někam do háje.Po cca hodině jim teda prdele namrzly natolik,že se sbalili a vypadli.Konečně vyrážíme a když přijíždím k místu kde předtím stáli,koukám a začínám se pod přilbou chechtat.Naši strážci zákona totiž neuhlídali svoji plácačku (zastavovací terčík či jak se to správně zove ) a nechali ji na cestě.Pro samou horlivost ji zřejmě nechali na střeše auta a při odjezdu vytratili. Na terčíku byl podpis "kuba" a to písmem dítěte tak 3-4 třídy
Počítám že příště tam najdu kvér a pokud budou hvězdy nakloněny,tak se někdy dočkám i zapomenutého policajta
...pěkná sbírka kuriozit ty tvoje fotky Aldo,na některých je patrno,že i policista bude asi jen omylný člověk,dodnes jsem si myslel,že je to státem pasovaný Bůh
Topol napsal:
...pěkná sbírka kuriozit ty tvoje fotky Aldo,na některých je patrno,že i policista bude asi jen omylný člověk,dodnes jsem si myslel,že je to státem pasovaný Bůh
néé pasovaný na Boha to jsou vojáci,v armádě tam je to teprve samej magor!!!samej všudybilvšechnoznal a co už toho všicni vyválčili!!!
leos napsal:
Esenbáky potkáš častěj. Gumáci si hrajou na vojáky v ústraní.
no já pod gumama dělám a to je strašný!!to je banda volů a co stojej peněz a jsou uplně kničemu to je strašný!!ještě že už tam končim nemužu se na to ani koukat jaký jsou to darmožrouti
..no já taky nemám moc v lásce státní čeládku ,vono je to pohodička mít státní jistoty,bačkůrky,svačinku a mrtě dovolený...a nakonec za tu zašívárnu výslužný,aby se neřeklo.To by uměl každej od základky vejš.
Topol napsal:
..no já taky nemám moc v lásce státní čeládku ,vono je to pohodička mít státní jistoty,bačkůrky,svačinku a mrtě dovolený...a nakonec za tu zašívárnu výslužný,aby se neřeklo.To by uměl každej od základky vejš.
joje to humus když člověk vidí co ty gumy maj všechno za výhody a jak si myslej jak tady všechny jednou zachráněj,ale nevim jak když je tam všechnoo nefunkční a v prdeli,ale oni jsou přesvědčeni že nás jednou opravdu zachráněj,a ty výhody to je strašný o tom se nikomu ani nesní,kdejakej vůl tam bere 30cet čistejch a ktomu 10litrů na bydlení,docela by mě zajímalo kolika zváš někdo přispívá na to by ste bydlely