Tak co vy klucí ušatý Jihočeský....??? Co někdy někam zajet na projížďku nebo jen tak zajít na pokec na pivo? Ta naše jihočeská strana na tomto fóru je nějaká poněkud mrtvá.....
to podporuju, já mám na Budějky a vůbec tenhle kraj ty nejlepší vzpomínky, do Vatikánu jsme s kolegy chodili na budvárek, a když jsem poprvé si objednal knedlo-vepřo-zelo, dostal jsem na talíř velikosti větší než obvyklé 6 knedlíků, horu zelí a flák masa, věru, štědrý to kraj, ale pravda, je to už skoro 20 let. Tak budede-li někdy někde dávat sraz tak řekni, a dojedu, moc se mi tam líbí.
Já znám jihočeský BMWoráře jen Fífu a tátu A s Fífou doporučuju projížďku, on jakožto offroad znalec mě pěkně protáh, to jsem se sám divil co jsem sjel
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
hlásím se... když už tady v tom Vašem smradlavým kraji občas zůstávám na víkend
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Založils to kvuli ježdění nebo chlastání.Jarys nemuže,veze tchyni do K.H.Mužeš jet s ním.V sobotu je den otevřených dveří na letišti v Chotusicích,budou gripeny,mužeš si zabukovat bojovej let.
Když je hlad,je i husa dobrá.
helejď....je to napsaný jasně....projížďka nebo zajít na pivo....a navíc jedu v sobotu do Horní Cerekve si zkusit krunýř....tak bych spojil příjemné s užitečným....
Takže kdyby jste měl někdo zájem....jedu za nějakým chlapíkem do Horní Cerekve....prodává krunýře 661 (čti.SixSixOne) za dobrý peníze....třeba co stojí 4500 má za 2000 a co stojí 5500 má za 2800kč.....takže kdyby jste se chtěl někdo mrkout,nebo se jen projet tak jedu v sobotu okolo 13:00 z Č.B......
zetor přiložený následující obrázek:
zetor napsal:
Takže kdyby jste měl někdo zájem....jedu za nějakým chlapíkem do Horní Cerekve....prodává krunýře 661 (čti.SixSixOne) za dobrý peníze....třeba co stojí 4500 má za 2000 a co stojí 5500 má za 2800kč.....takže kdyby jste se chtěl někdo mrkout,nebo se jen projet tak jedu v sobotu okolo 13:00 z Č.B......
A nemá chlápek nějaký stránky, ceník, web atd. ?
jardajerman@seznam.cz