Dnes odpoledne vycházím ze dveří JIP ÚVN ve Střešovicích, rozhlížím se v tom krásném odpoledni a zjišťuji, že tráva je zase zelená a nebe je modré, ty barvy jsou sice ještě zahaleny jakýmsi oparem, ale jsou tam........ano, jsem opět šťasten...........
Oznamuji všem svým kamarádům a známým, že moje žena je zpět, zpět mezi námi!!!!!
V neděli 15.5. v 15,30 při návratu ze Šumavy, se mi přestal točit svět.......
Stalo se to, co se asi stát muselo, chyba začínajícího, nezkušeného jezdce.....moje žena měla těžkou nehodu.
Když má být něco špatně, tak vždycky všechno. Ten křehký hrudník, strom, zeď a sloup.........Člověk může být 1000x na tuto chvíli připraven a vycvičen, ale v okamžiku, kdy klečí na kolenou v prachu cesty a provádí život zachraňující úkony své odcházející ženě, je něco neskutečně těžkého a strašného.......Všechno je v prdeli!!!!!!
Již nikdy nebudu kritizovat naše zdravotnictví, pokud má něco fungovat, tak tohle fungovalo, když se zvedl vrtulník, věděl jsem, že jedině zázrak a Střešovická traumatologie.......
Po několikahodinové operaci, 14denním umělém spánku a obrovskému boji o život...... ano, stal se, ten zázrak se stal........
Dnes odpoledne vypadala moje žena moc hezky, ztrávili jsme spolu krásné odpoledne........není ještě vše vyhráno, ale já jsem velmi spokojen a mám radost!!!!!!!!
Nikdy mě nenapadlo, přemýšlet o tom, jak by asi tak mohlo vypadat peklo ........dnes vím naprosto přesně, jak vypadá peklo !!!
Závěrem svého vyznání chci poděkovat našemu kamarádovi, dnes bych spíše řekl, rodinnému příteli, za jeho nezištnou a blahodárnou pomoc, ať už fyzickou nebo jen tím, že byl s námi, moc mě pomohl a mým dětem taky. Mimochodem......kvůli nám zrušil dlouho plánovanou motodovolenou, na kterou se moc těšil..........DĚKUJI.............
Ivo, sáhnuli jste si až na dno a bylo vám - pro ateisty náhodou, pro věřící vůlí Boží - naštěstí dopřáno dostat se zase spolu nahoru. Díky za to! Určitě vás to oba vzájemně posílí a možná vám i trochu pozmění žebříček hodnot. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Tedy vyrazils mi dech Ivo touhle zprávou, díky Bohu za dobré vyústění a jsem šťasten, že se to již obrátilo k dobrému. Vyřiď pozdrav pacientce, ať se rychle a pokud možno bezbolestně hojí a rodinka se plynule vzpamatuje ze šoku.., tak proto ses neozval
Sám vím jak se všechno ve vteřině dokáže posr... a život má najednou jinej směr. Všechny doposud "velký problémy" jsou NIC a ty tam...
Když jsem se vezl sanitou a tekla ze mne krev bylo mi tak nějak všechno jedno a jako by se mne to netýkalo. Ale pak se ráno probudíš zafačovanej a začneš se radovat z maličkostí. A jsi rád,že tu jsi...
Držím palce ať všechno dobře dopadne a začnou zase ty všední "velké problémy".
Roman
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Taky mi to vyrazilo dech... cítím s tebou, mám teď kamráda v umělém spánku po autonehodě s propíchlou plicí, jeho přítelkyně je natom taky dosti bídně , přeji brzké uzdravení a ať se tvoje žena vrátí co nejdříve zpět z nemocnice...
Jezdím tak, jak umím...
Úplně mě píchlo a vím že bych nikdy nic takovýho nechtěl zažít.Jezdím i se svýma dvěma klukama co mají svý motorky a jen se modlím abych nikdy nebyl v podobný situaci.
Přeju brzké uzdravení a hodně štěstí.Věř že to tak asi mělo být a že to co se stalo Tě něčím obohatí.Někdy to moc bolí,ale všechno zlý je k něčemu dobrý.Když se něco podobnýho stane a má to dobrý konec,tak tu budete moc dlouho a tu smůlu jste si už vybrali...
Chlape,tak at hlavne vsechno dobre dopadne. Stal nad vami strazny andel a jiste ji moc pomohlo, ze jsi byl s ni a jeste ji to pomuze.To je to NEJ.
Bracha se mi pred dvema mesici neprobral z komata ve veku 32 let ( manzelka+holcicka 2 roky ). Kazdy kdo vyhraje nejaky takovy boj, se muze radovat z kazde dalsi minuty kterou muze s travit s lidma ktere miluje. A kdo nezazije, nepochopi.... Zivot je boj.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Držím palce a přeji brzké uzdravení....jsem v duchu s Vámi.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Co dodat ?... zamáčk jsem slzu a vybavil se mi podobný zlomový okažik a zároveň mě zamrazilo..... přeju jen to nej a hodně sil... vůbec nevím jak bych se s takovou situací vyrovnával.
Dakar 650, HusaberG