minulý týden se mi stala nepříjemná věc; den před odjezdem na dovolenou sem si zlomil víčko oil filtru . už sem to viděl černě protože kdo by dokázal dopravit přes celou republiku zásilku do ani né 24h??
ale tady tady PAN Ježek to šalamounským způsobem dokázal a já odjel v termínu..!
ještě jednou díky moje zkušenost velice dobrá..!
Over than 250k km on BMW GS bikes
Jo tak jsem s panem Ježkem spokojenej ikdyž jsem u něj byl jen jednou s autem. Bohužel podruhé jsem se mu nemohl dovolat, tak jsem kšeft udělal někomu jinému
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Tak nějak jsem se stal taky zákazníkem. Mám od Ježka několik darů za flanděru.(Sice kupovanou,příště to bude z domácích zdrojů) a taky už ofik obchod za many a děkuji za domluvu, jak obějít dopravu,abych měl zboží dříve doma.Profíci eště žijou,což je na dobu tak trochu zázrak.Díky Sharki.
bubak
jak uz psal v nekolika diskuzich. Mel jsem minuly rok , nekdy v cervnu nebo kvetnu, zajem o pridavna LED svetla od ´"jezka", cca 5000Kc. Odkazal me na cca srpen 2010, pry je pryc, mimo republiku. Psal jsem mu PM. Naposledy pred par tydny. A to jsem na to nespechal. Ted uz si je od neho nekoupim, protoze pro me je nespolehlivy.
vyky
ahoj, poslední PM mám z března tohoto roku, od teď do března od tebe žádnou PM nemám. Tak nevím, co je pár týdnů.. Je pravdou, že v době, když jsi mi psal jsem byl dlouhodobě ve Vietnamu. Nicméně nejlepší je zavolat na telefon, který mám v profilu, protože všechno opravdu nestíhám občas sledovat. Pokud se nedovoláš, stačí poslat SMS (např. když jsem na moto, tak tel nezvedám). Světla jsme vloni, když jsem o nich psal měli v omezeném množství a byly hned pryc. Proto jsem ti musel napsat srpen 2010 - čekali jsme na zboží. Nicméně zeptám se kolegy který má na starosti doplňky jestli jsou teď skladem nebo jestli jsou objednaná a pokud bys měl zájem, uděláme Ti jako omluvu speciální dobrou cenu.. Budeš li mít zájem - ozvi se..
všem ostatním děkujeme za pochvalu, snažíme se všem vyjít vstříc.. Nicméně pochvala vždycky potěší.. díky
cauec, jo psal jsem naposledy 4.5.2011, viz nize.Jo, mohl jsem mozna napsat e-mail, ale to je to same jako PM, ne ?. No, protoze vim, ze jsi casto na cestach, tak jsem ti nevolal a taky jsem na to v zime netlacil, kdyz uz to nevyslo na podzim. Ted jedu na dovcu, tak pak uvidim, jak na tom budu s penezma
PM z kvetna :
Příjemce jezek
Datum 04. May 2011
Předmět RE: pridavna svetla
Příjemce jezek
Datum 20. August 2010
Předmět RE: pridavna svetla
cau Jezku, tak jak to s tebou vypada ? Zpunktujeme nejak ten kseft ? Mne by pro zacatek pro zvyseni bezpecnosti stacila ta pridavna svetla, reflexni helmu a vestu kupovat nebudu
Cau Jezku,
je to jeste aktualni ? V tom srpnu 2010 jsi se mne uz neozval . Ted mam prachy a chut si ta svetla nechat namontovat
vyky
není problém ozvi se.. PM mi opravdu nedorazila, nejjistější je telefon, popř. SMS. Email mám v telefonu, tak je taky lepší než PM. V každém případě jak jsem napsal, platí, že jako omluvu dostaneš speciální cenu. Nabídku ti pošlu do PM. A ještě jednou se omlouvám za komunikační šumy, napravíme co budeme moct..
Právě dneska jsem se stal Ježkovým spokojeným zákazníkem.Díly jsem objednával ve čtvrtek a dneska v 9 hodin mi je doručila Pošta. Ceny dobrý,komunikace bezproblémová,zaslal mi to dobírkou.Tímto děkuju a chválím
taky mam jen tu nejlepší zkušenost. Dokonce mi přivezl díl osobně na smluvený místo.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
I já se připojuji se slovy chvály. Ježek mi zachránil moji letošní dovolenou. Letos se mi mojí blbostí podařilo, tři dny před odjezdem na dovolenou do Albánie, ulomit na mém GS odvzdušňovací šroub zadní brzdy. Můj odjezd tím byl vážně ohrožen. Nakonec jsem mohl v klidu odjet, jen díky velké vstřícnosti a ochotě Ježka. Nejen, že mi dokázal bleskurychle sehnat nový šroub, ale ještě mi jej vyměnil a celou soustavu odvzdušnil.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Já taky, taky, taky fakt jednání nakteré dnes člověh hned nenarazí . Po telefonu domluva , ochota řešit, převzít starost... dávám 1+. A skušenost jako psali nademnou...na poslední chvíli, atd.... ani jsem nedoufal že to klapne a klaplo....
Tak jen aby nespychnul... ale chválu si zaslouží.
Dakar 650, HusaberG
Tak i já jsem se stal Ježkovým zákazníkem. Umřel mi pásek na kontrolu hladiny benzínu.
V úterý jsem jel na diagnostiku, tam jsme se domluvili, ve středu byl svátek, ve čtvrtek jsem dovezl motorku, v pátek (dnes) si jí zase bleskově vyzvedl. Všechno funguje, i ventily v tom kalupu stihl. Za mě velká spokojenost.
A to i s cenou a to jak náhradního dílu, tak práce. Až budu zase něco potřebovat, pro mě je Ježek jasná volba.
Díky.