Ahoj,chlapy nebyli jste někdo na Grossu takhle hned ze začátku sezony?Myslím že otevírají 16.6. a chtěl bych tam možná vyrazit hned 18.6. jen nemam zkušenost takhle brzo jsem tam ještě nebyl....
Jednou jsem tam jel přes Gross do Italie na moto GP do Mugella nevym už jakej to byl termín ale byli kolem silnice 4m závějě sněhu-někde mam ještě foto....
Když tě vyslíchám co takhle nějakej dobrej kempík poblíž nebyla by nějaká rad?Vždycky jsem spal v penzionech a to vyšlo celkem draho.
snaž se spát v rakousku, je tam levněji a podstatně, se spaním se vyhlni Cortině de apenzo tam dáš i 60euro za hlavu. a kemp když si dáš do GPS tak odkudkoli najdeš do 20km..
Over than 250k km on BMW GS bikes
Hlavně sleduj počasí, co si já pamatuju tak v červnu jsem tam jel 2x a z toho 1 jela před náma sněžná fréza
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Chlapi mate ještě nějaké dobré tipy na ubytování v této lokalitě,chtěl bych vzít rodinku na dovču do Alp.Tak by se šikly nějaké tipy
BMW GS 1200 adventure
http://www.rupits... tady je to pohoda je to směrem z grossglockneru na lienz nebo gastfoff hasslacher ve winklernu to je taky tamtéž. můžu oboje vřele doporučit
Upravil Jarys dne 06.06.2011 21:12
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Ahoj já tam byl s bráchou v neděli 29.5.2011 bylo to super, ale pozor v sobotu, den před tím, bylo zavřeno, protože napadlo 50 cm nového sněhu. V neděli vše perfektně uklizené. (foto je z Edelweissspitze)
Jinak ubytování jsme řešili spíše jen přespání se snídaní a zcela nám toto vyhovovalo (bylo to za 20 euro na osobu se snídaní), navíc motorky jsme měli přímo pod oknem:
Hans Ditzer
Loferer Bundesstrasse 41
Tel/Fax: 0043-6542-70190
email: haus.ditzer@sbg.at
lpes přiložený následující obrázek:
[132.81Kb]
Upravil lpes dne 06.06.2011 21:44
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
lpes napsal:
Ahoj já tam byl s bráchou v neděli 29.5.2011 bylo to super, ale pozor v sobotu, den před tím, bylo zavřeno, protože napadlo 50 cm nového sněhu. V neděli vše perfektně uklizené. (foto je z Edelweissspitze)
Jinak ubytování jsme řešili spíše jen přespání se snídaní a zcela nám toto vyhovovalo (bylo to za 20 euro na osobu se snídaní), navíc motorky jsme měli přímo pod oknem:
Hans Ditzer
Loferer Bundesstrasse 41
Tel/Fax: 0043-6542-70190
email: haus.ditzer@sbg.at
Jak je ten svět malý. To jsme se tam u paní Ditzer potkali, hned jsem poznal motorky na fotce. My jsme byli na 2xGS a 1x Triumph
Tím tunelem jsme jeli. Stojí 8 euro
zkuste ubytovani tady http://www.skirakousko.cz/detail-hotelu/1/25042/gasthof-glocknerhof-rakousko-salzbursko-kaprun-zell-am-see-.html kompletne česky servis od soboty je tu hezky ,až dnes se to začalo kazit
Upravil pepinocz dne 06.06.2011 23:46