Myslím v reálu.....fotku s 999 999km u R1200GS po roce od zavedení do výroby jsem viděl taky.
U BMW u mě vede model K100 s najetými 260tis km....
U GS jsem viděl nejvíc u modelu 1100 cca170tis km u Brezovarovi motorky.....
Když vyjmu BMW, tak na Guzzi California 1000 se sajdou jsem viděl 380tis mil, ale to už je dááávno.
A jeden maník z Humpolce má na starým Mercedesu typu piano 1 240tis km-ale to už odbočuji od tématu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kamarád jezdí Messengera, a na TDM má už 180tis. a to minimálně 100tis. jen po Praze. A že by se o ní nějak zvlášť staral, to ne...
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
moje TDM měla 75 tis km když šla z domu a byla sotva zajetá
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
stepan napsal:
Kamarád jezdí Messengera, a na TDM má už 180tis. a to minimálně 100tis. jen po Praze. A že by se o ní nějak zvlášť staral, to ne...
tak toje teda brutus na tý TDM,a to se řiká japonec až na konec a on taky docela něco najede,no já sem taky zatim nejvíc viděl u Igora těch 170tkm,ale když odbočim jako Hrabě tak sme měli s kámošem dodávku Fiat Ducato 2,5 Tdi a to mělo najeto 1 250 000km a pořád fungovalo uplně vpohodě a že by bylo nějak mazlený to zrovna taky ne
na GS mám teď 98tis km a je fakt,že asi kolem 80ti to přestalo žrát olej a sedlo si to ,myslím,že dokud bude ropa,budu jezdit 1100
H.
stepan> jojo, Kurtas nebo jakej ma nick. Obcas ho potkavam v Karline a na ty motorce to ani neni poznat. Slape jak digitalky. Druha strana mince je, ze on mel jeste jedno TDM a to zadrel ve Francii s najetejma 40ti tisicema....
Slavek-xxx napsal:
stepan> jojo, Kurtas nebo jakej ma nick. Obcas ho potkavam v Karline a na ty motorce to ani neni poznat. Slape jak digitalky. Druha strana mince je, ze on mel jeste jedno TDM a to zadrel ve Francii s najetejma 40ti tisicema....
no tak to se muže stát čemukoli že se to zadře,buď tam chybí olej a nebo tam je oleje dost ale něco se ucpe a je to taky mrtvola,to se muže stát na čemkoli
já viděl na vlastní oči favorita ve firmě,měl nalítano 440 000 km,motor se ještě pořád točil
když jsem prodával xjr 1300,mělo to naběhaný 75000km,před prodejem krátce se dělali ventily,díval jsem se v jakým to je tam stavu v palicách,pořád jak nový
Slavek-xxx: přesně, je to Kurťas. V té Francii byl s náma. Cestou domu se mu kousla, a zjistili jsme na pumpě, že tam chybělo okolo 3l oleje
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Tohle dam precist kamosovi.
Malem jsem spadl ze zidle, kdyz jsme vybirali Fazera, nasli jsme peknyho 05 s 26000km a on mi rekl ze je to hodne.
Hold nemoc Cesky republiky, ktera ma ve znaku stocenej tachometr.
Ja to rikam porad ze kazda motorka vydrzi 100tis. Pak uz je jen rozdil ze litrovej 4valec tam potrebuje generalku a boxer je tak v polovine :-)
Alda napsal:
Tohle dam precist kamosovi.
Malem jsem spadl ze zidle, kdyz jsme vybirali Fazera, nasli jsme peknyho 05 s 26000km a on mi rekl ze je to hodne.
Hold nemoc Cesky republiky, ktera ma ve znaku stocenej tachometr.
Ja to rikam porad ze kazda motorka vydrzi 100tis. Pak uz je jen rozdil ze litrovej 4valec tam potrebuje generalku a boxer je tak v polovine :-)
souhlas
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Ja jsem koupil 1100 se 70000t.a vse funguje,radi v pohode atd.Me spis udivujou inzeraty kde r.v.94 maj34000 a97 dokonce14000.A uz tomu nejdeABS nebo to ma novou spojku.Napiste nekdo kolik mate na starsim r.v.nejmin km.V SRN maj r.v.bezne pres 140000 ale tady to vetsina odtoci.I kdyz venku s tim pry zacinaj taky.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Ja jsem koupil 1100 se 70000t.a vse funguje,radi v pohode atd.Me spis udivujou inzeraty kde r.v.94 maj34000 a97 dokonce14000.A uz tomu nejdeABS nebo to ma novou spojku.Napiste nekdo kolik mate na starsim r.v.nejmin km.V SRN maj r.v.bezne pres 140000 ale tady to vetsina odtoci.I kdyz venku s tim pry zacinaj taky.
A temto motorkam, ktery zminujes, se samozrejme ciste nahodou vytratila servisni knizka
Mám 1100 dovoz SRN, kupoval jsem ji se 120 000 km, teď má skoro 140 000 km, vše funguje, těch kilometrů se vůbec nebojím, myslím si, že ten co do toho trošku vidí tak ví, že pravidelně servisovaná motorka s více kilometrama je možná lepší než motorka s podezřele málo kilometrama, která servis nikdy neviděla. Stáčení kilometrů není jenom česká specialita, Němci se to taky rychle naučili a docela jim to jde. Naštěstí u GS na to jednoduše přijde i laik.
No já jednou viděl Holandský pár na stařičkým GS a mělo na tacho 480 000. Já furt řikám, že moje GS neprodám (a neprodám ho ani pak) dokud nebude mít 500 000 km. Chtěl bych to zvládnout za tento život. Mám zatim 85 000 km. No do důchodu to snad vyjde. Už se těšim až si tady jako starý dědci budem psát a bude nám to dlouho trvat, protože se nám budou klepat ruce a nebudem moct trefit to správný písmenko na klávesnici.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
To ja mam zase v planu videt na svym GS 100.000km.
Litaj tu takovy cisla, ze to zni mozna smesne, ale nikdy mi motorka nevydrzela vic nez sezonu a nikdy jsem nemel motorku, ktera by mela vic nez 40.000km.
GSo jsem koupil s 7600km, ted ma 9400, takze mam co delat a verim, ze mi vydrzi a tuhle hranici budu za nejakej ten rok fotit
Alda napsal:
To ja mam zase v planu videt na svym GS 100.000km.
Litaj tu takovy cisla, ze to zni mozna smesne, ale nikdy mi motorka nevydrzela vic nez sezonu a nikdy jsem nemel motorku, ktera by mela vic nez 40.000km.
GSo jsem koupil s 7600km, ted ma 9400, takze mam co delat a verim, ze mi vydrzi a tuhle hranici budu za nejakej ten rok fotit
To si to GS kupoval letos v lednu ne ???
Slunce v duši