Prosím o zkušenosti s opravou defektu na dušových pneumatikách přímo na cestě. Stačí iopravný sprey nebo sada s kompresorkem ?. Nebo má někdo zkušenosti s něčím jiným. děkuji.
Mne ani Ultras.ačka ( Ultraseal ) Sice v bezdušovke ale aj tak neodporúčam spoliekhať sa na kadejaké zaručene fungujúce prípravky a spreje. Najistejšia je opravná sada, náhradná duša prípadne knoty na bezdušovku
Upravil glock7 dne 16.06.2011 17:54
Glock-plastik fantastik :-)
kim...podobné testy ti ukážem na ultras.ačku . Je tam toho kopec, klince, skrutky vŕtanie....keď máš ale problém na ceste, je ti to všetko k ničomu, maximálni ti ten sajrajt skomplikuje opravu
Glock-plastik fantastik :-)
jenze na ultra*sracku je to reklama, on tu popisuje opravdu vlastni zkusenost a kamaradu, takze predpokladam je to nezaujata recenze a nebude z toho mit zisk, aspon predpokladam, pokud neni nejak spolcen s vyrobcem ci prodejcem.
Obecne prodejce asi navyklada cokoli aby prodal, zatimco nezaujaty uzivatel rekne dle pravdy, jak to je a je mu buřt, zda se to prodavat bude nebo ne.
Jakože bych obul duše na dojetí? To mně ještě nenapadlo. Knoty už mám, i když s nimi neumím zacházet, ale právě že mi není jasné, čím to pak nafouknu. Nějaké bobmbičky prý jsou, ale nikdy jsem je neviděl...
Robert_ZL napsal:
A co doporučujete na bezdušáky? Snad se můžu přidat do tohot vlákna, ať nezakládám další....
Minimálně knoty a pro jistotu ještě duše.
Taky tak,knoty plus kompresurek. Duse je asi jistota,taky jsem je tahal,ale nikdy nepotreboval.
Jenže když už se bezdušák vyfoukne, tak si s tím kompresůrek neporadí... __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)