No, moc nazoru a odpovedi se nenaslo. Na AP-Racing jsem nenasel moc referenci, zato na EBC je plno pozitivnich.
A tak jsem objednal Double-H Sintered EBC .
Mely by to byt jedny z nejlepsich na trhu. Uvidime.
Se podívej na advrider.com je tam pár příspěvků.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak, EBC namontovano. Vcera jsem dal nekolik set km na usazeni desticek a musim rict, ze to brzi jako das. Uvidim, jaka bude vydrz a jak budou brzdit po par tisicich km, ale zatim super.
petrs napsal:
Tak, EBC namontovano. Vcera jsem dal nekolik set km na usazeni desticek a musim rict, ze to brzi jako das. Uvidim, jaka bude vydrz a jak budou brzdit po par tisicich km, ale zatim super.
Mohl bys mi, prosim, rict presny typ? Predni/Zadni.
Diky!
Randolf
Tak nějaké nové poznatky, typy? Nezerou ty ebc moc kotouče?
swat napsal:
Tak nějaké nové poznatky, typy? Nezerou ty ebc moc kotouče?
imho VYBORNA zadni AP Racing endurova(!) .. jezdim a hodne dobre.Mizi rychleji, ale rzdi super zda se po celou dobu zivotnosti...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
AP Racing silnicni syntrovane... jak jinak. Brzdi jak fstekly oproti origo.
17 cm
Ferodo nikdo nezkousel ? Mám to hned za rohem v práci a dobrý ceny...
Musím potvrdit, že zadní offroadové destičky změnily úplně povahu zadní brzdy. Brzdu kterou jsem pro svoji labilitu ani moc nepoužíval, najednou díky své jedovatosti velmi rád používám v součinnosti s přední. Opravdu velký skok dopředu.
Přední AP racing destičky bohužel svoji účinnost od zadní kolegyně neokoukaly. To je však tím, že mám vepředu jenom jeden kotouč. Proklínám ty účetní v BMW. Kdyby aspoň ty dva kotouče tam nechali, jak jsou teď na 700GS, tak by to byla paráda.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Musím potvrdit, že zadní offroadové destičky změnily úplně povahu zadní brzdy. Brzdu kterou jsem pro svoji labilitu ani moc nepoužíval, najednou díky své jedovatosti velmi rád používám v součinnosti s přední. Opravdu velký skok dopředu.
Přední AP racing destičky bohužel svoji účinnost od zadní kolegyně neokoukaly. To je však tím, že mám vepředu jenom jeden kotouč. Proklínám ty účetní v BMW. Kdyby aspoň ty dva kotouče tam nechali, jak jsou teď na 700GS, tak by to byla paráda.
ja ty offovy mozna ani nemam... nebo nevim.
jo aha.. ty mas jeden kotuc... hele a nejsou ti tam taky koupit ty offroadovy (= mekky, pokud to dobre chapu).
17 cm
jo aha.. ty mas jeden kotuc... hele a nejsou ti tam taky koupit ty offroadovy (= mekky, pokud to dobre chapu).
Jo máš pravdu. Jedovatost předního (díky účetním jediného) kotouče dosáhnu jenom měkčíma destičkama. AP racing přední offroadový bohužel nedělá. Ale stejně ten jeden kotouč vepředu je dle mého soudu málo i v případě, že je tam škrcený motor. Dneska jsem dal ostřejší jízdu a přední kotouč hraje barvami odstínu modré.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
No taky teď řeším destičky na předku proto že se mi moc nelíbí jak to brzdí ale zjistil jsem že brembo vyrábí několik směsí pro tyto třmeny tak že budu vybírat z nich aby byla zaručena nějaká kompatibilita. Jel jsem kousek na KTM adventure 990 a ta má podle všeho stejný třmeny jen jinou směs a brzdilo to podle mě líp tak možná půjdu do těch. Našel jsem pěknej on-line katalog bremba kde to maj hezky rozepsaný co kam dávaj a co je originál atd...
saaakra tak jsem asi nějak moc brzdil, protože zadní offroadova co jsem si před měsícem koupil zmizela úplně. Sice brzdný účinek super, ale nevydržela ani 1000km.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08