Zdarec!Prej jsou lepší ty vroubkovaný,než ty hladký co máme na 12kách.Mají trochu větší průměr a líp se drží.Ty se asi dělají i repliky,ale osobní zkušenost zatím nemám.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
radosek napsal:
Měnil jste už někdo vyhřívané hefty? Odešel mi levý a budu dávat oba nové. Mám koupit originály, nebo někdo víte o nějaké lepší náhradě?
Díky R.
Jo měnil jsem je oba,protože byly spálený od sluníčka. Připrav se na "lidovou cenu" originálů. Náhradu nehledej,budou ti překážet kabely a další krabička od ovládání. Ale je to na tobě pro co se rozhodneš.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja mam na druhej motorke Oxfordy a tie su perfektne,su hrubsie a lepsie sa drzia ako orig.BMW maju 4 pozicie na vyhrievanie a su vrubkovane nasiel som nieco co je lepsie ako BMW
bubak99 napsal:
Ja mam na druhej motorke Oxfordy a tie su perfektne,su hrubsie a lepsie sa drzia ako orig.BMW maju 4 pozicie na vyhrievanie a su vrubkovane nasiel som nieco co je lepsie ako BMW
Oxfordy jsou dobrý,ale na jinou motorku. Proč vymejšlet vymyšlený a přidělávat si práci? Měl jsem je na Africe a byly super,ale na BMW je to originál. A schovaný kabely nejsou k zahození... Je fakt,že komplet Oxfordy stojí stejně jako jeden origo BMW.
Upravil BIGR dne 07.07.2011 20:56
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
xbenkju napsal:
No vzhledem k tomu ž emám asi stejný problém, protože mi přestal vyhřívat levý heft tak mě překvapte tou lidovou cenou prosím
Já jsem si jednou levý heft na 1150 GS opravoval, přetavil se mi ten topnej drátek, tak jsem sundal gumu z heftu a drátek spojit spojkou a funguje to tak už asi 15tis km.
v první řadě bych zkusil jít cesou opravy, náhradní návleky na hefty stojí 400,-/pár a myslím, že to opravit půjde. Mám stejný problém jako ty jen na pravém heftu. Už jsem si objednal návleky viz odkaz: http://www.paolo....e-bmw.html jekmile mě dorazí, tak napíšu a nafotím výměnu a oravu vyhřívání.
Upravil Fogy dne 29.07.2011 14:39
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
tak pánové, nefunkční vyhrivani pravého heftu opraveno doma včetně výměny obou již velice opotrebovanych rukovitek. suma sumáru cena 360,-Kč , 2,5 hod práce. fotky mám, ale zatím nestíhám. v nejbližší době přiložím. Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
praskin napsal:
měl bych originál vyhřívané rukojetě obě krásné za 1800,-kč,kdyby někdo chtěl pasujou nejen na 1200gs ale i 800 st,1200 rt a pod.
BERU!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2