Projdi si forum. Na tohle tema je toho tu opravdu dost...
Vzhledove moc pekny kufry ma Bystricke (Begr). Dela je v ruznych barvach. Anebo klasika od Touratechu Zegy a Zegy Pro, ktere jsou kvalitou jeste o trochu vys...
Po našem crashtestu bych šel znovu do kufrů Zegga, zafungovaly jak měly...a pokud se nepodaří vyklepat, tak jsou skladem, stačí šáhnout do regálu a jet dál...a to nejen u nás
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Hodně se mi líbí tyto....naživo jsem je neviděl,ale podle fotek jsou moc pěkný a za dobrou cenu.....ale jak říkám...jde o to,jak budou vypadat naživo http://www.bgv.wz...0bgv4.html
Za sebe bych řekl, že lepší nějaký kufry, než žádný kufry.
Mám Begry a šel jsem do nich, až když Bystřa začal dělat kufr s výřezem i na 1100GS. Zatím dobrý, jenom bych raději příště volil kufry, které budou uchyceny jinak než na puky. Tak nějak mě vadí matky a šrouby uvnitř (horší manipulace a opotřebení tašky) a že se to hůře sundává.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
koupil jsem origo BMW vyhoda je ze se to da za deset vterin pridelat a zase oddelat,zadny montovani na pul hodiny,zatim spokojenost a dokonce do nich ani netece,cena za novy vcetne zamku 18tisic
ano ano to mas pravdu zega taky mozno delat nahoru dolu,nahoru dolu.......kufry nepotrebuju treba 14dnu pak jedu jen pres jeden den s holkou tak to tam nacvaknu a po prijezdu zase dolu coz vidim asi jako nejvetsi vyhodu,lidska lenost je svina a furt to montovat tam a zpet je strasne strasnyjinak si myslim ze i begr ma hoooooodne kvalitni vyrobky
masar napsal:
ano ano to mas pravdu zega taky mozno delat nahoru dolu,nahoru dolu.......kufry nepotrebuju treba 14dnu pak jedu jen pres jeden den s holkou tak to tam nacvaknu a po prijezdu zase dolu coz vidim asi jako nejvetsi vyhodu,lidska lenost je svina a furt to montovat tam a zpet je strasne strasnyjinak si myslim ze i begr ma hoooooodne kvalitni vyrobky
To má, jen ty puky trvají trošku déle a je s tím maliínko boj. Každé to uchycení má svá pro a proti a já jsem línej jak vandrácká veš v červenci, ale Zegy na 1100 mě přišly tak nějak nepatřičné Tak holt Begr a puky. Ale kdo ví, třeba nás časem Bystřa překvapí i nějakou úchytovou inovací typu šup,klap a je to. Přiznám se, že povolovat matky, otáčet úchyty a rvát to z rámu je poněkud méně pohodlné, ale čekal jsem na kufr s výřezem a na systém úchytu jsem již čekat nechtěl. Další řešení je prostě přívěsnej vozejk
Upravil Medik dne 13.07.2011 13:55
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já si myslím že dva šrouby na kufr nejsou žádná hrůza. Když jsem kupoval Al, čekal jsem že to sundávání bude horší.
Měl jsem Origo plasťáky a tam trvalo déle namačkání věcí dovnitř aby šli zavřít než nahození al na puky a vsunutí tašky s věcma. Pro mě jsou časově méně náročné Al. Jo a mám Zdenko&Begr.
A ta kapacita je prostě super. Další plus je sundávací víko. Jde sundat i s uvázaným 50l vakem na víku.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Já si myslím že dva šrouby na kufr nejsou žádná hrůza. Když jsem kupoval Al, čekal jsem že to sundávání bude horší.
Měl jsem Origo plasťáky a tam trvalo déle namačkání věcí dovnitř aby šli zavřít než nahození al na puky a vsunutí tašky s věcma. Pro mě jsou časově méně náročné Al. Jo a mám Zdenko&Begr.
A ta kapacita je prostě super. Další plus je sundávací víko. Jde sundat i s uvázaným 50l vakem na víku.
Jo, to máš pravdu. Jen se ty tašky trochu hůř cpou zůžením na vrchu a drbou právě o ty matky, jinak si nestěžuju. S origo plasťákama jsem Bobše koupil a letěli ještě tu sezónu. Nedá se do nich nic dát. Do Begrů se naspala i moje paní Pravda, na mě zbyl ten s výřezem a ještě kecky, ale šlo to a sundavat víka i s nabaleným čurbesem je taky fajn.
Jedinou nevýhodu ty sundávací víka mají. Když je majitel vůl jako já dneska a ve spěchu honem domů z práce víko posadí na kufr a nezamče tak přijede z práce domů a doma se diví kdeže víko je?
Pak víko hledám po škarpách dvě hodiny bez úspěchu a jelikož dovča na obzoru tak sem musel u Zdeny (Begr) objednat nový. Takže proti mé blbosti už vymejšlím že víka kufrů propojím lankem na karabinky za tý oka na kufrech a lanko protáhnu pod sedlem. A aspoň nebudu víka furt někde válet po zemi Jedu? Tedy žiju!
Coze, BEGR ma zevnitr nejaky matky,nemate foto? Zuzeni vim, to je docela blby.
edit: tak uz jsem foto nasel v galerii BEGR,jsem myslel,kdyz je to na puky tak je vevnitr taky jen puk jako u jinych vyrobcu a ze jde kufr sundat bez naradi za par sekund. Toto je tedy opruz.
Kufry jinak pekny,ale toto by mel jeste vychytat i tu horni hranu.
Upravil brtnik dne 15.07.2011 00:40
misak napsal:
Jedinou nevýhodu ty sundávací víka mají. Když je majitel vůl jako já dneska a ve spěchu honem domů z práce víko posadí na kufr a nezamče tak přijede z práce domů a doma se diví kdeže víko je?
Pak víko hledám po škarpách dvě hodiny bez úspěchu a jelikož dovča na obzoru tak sem musel u Zdeny (Begr) objednat nový. Takže proti mé blbosti už vymejšlím že víka kufrů propojím lankem na karabinky za tý oka na kufrech a lanko protáhnu pod sedlem. A aspoň nebudu víka furt někde válet po zemi