http://www.tipmot...jitel.html vypadá pěkně...jak říká Emil....dojeď se na ní podívat...pokud je opravdu tak pěkná jak se jeví na fotkách tak jí ber....za tu cenu a na dráťákách.... a myslím že 2-b moto neprodává špatný motorky.....
zetor napsal: http://www.tipmot...jitel.html vypadá pěkně...jak říká Emil....dojeď se na ní podívat...pokud je opravdu tak pěkná jak se jeví na fotkách tak jí ber....za tu cenu a na dráťákách.... a myslím že 2-b moto neprodává špatný motorky.....
Myslet znamená ho.no vědět...
Zetůrku,tu poslední větu by ti pár lidí odsud pěkně vyvrátilo....
Tak jo tedy Emílku....tak se omlouvám....vím o třech co jsou moc spokojený.....
Ak uvidis peknu moto treba hned vyrazit . Ja som nezavahal nasiel som inzerat pridany 10 min predtym ako som pozeral zavolal som previezol som sa dal zalohu a na druhy den vyplatil . Ak by som to nespravil prisiel by som o moju vysnenu motorku rv.2009 najazdene 2007km potom odlozena v garazi proste cumlik v plnke . Majitel uz dostal ponuku o 1500€ viac este ze existuju cestny ludia .
Mám dilema, můj sen byla R1200GS ale jelikož jsem si říkal že bych jí nevyužil rozhodl jsem se pro menší F800GS rozhazuji sítě kde jí koupit zjišťuji různé info atd.Zjistil jsem že osmistovek je na prodej málo a dvanáctek je větší výběr.Tak ve mě začíná hlodat zase ta dvanáctka.Bude to moje první motorka a rád bych aby u mě vydržela móóóc dlouho jezdit budu sám okolo komína jak říkáte ale jednou dvakrát do roka bych vyjel někam dál Norsko, Balkán, Alpy atd. zatím asi sám ale do budoucna přesvědčím svou drahou polovičku aby jela se mnou.Tak otázka zní kterou by jste doporučily 800GS nebo 1200GS která toho snese více,rok výroby, najeté km atd.Cena okolo 200 tis. Díky.
Noo pri 200cm nevim nevim jestli bych uvazoval o 800GS.....jinak motor 12GS zvladne hodne,to je 50tis.nic,ale musis pocitat ze spojka uz asi moc neda(meni se kolem 80tis.nekdy ale i pri 50tis.),stejne tak loziska a gufera v kardanu atd.
Rád bych jezdil také po okolních lesních a polních cestách občas nějaké to bláto, voda jinak silnice vyděl bych to na poměr terén silnice 30/70 je na to 12ka dobrá nevadí ji to bláto voda atd.
To zalezi hlavne na ridici a taky na pneu,jinak se budes v blate trapit na vsem...na polni cesty je 12-ka v pohode,tohle ji svedci. Jestli mas na lesnich cestach hodne koreny a sutry,tak za mokra si uzijes dost legrace Jestli bych po takovych cestach mel jezdit 30% tak bych vybral neco jinyho.
Aktualne 1250 GSA HP
Chci se zeptat jaký je rozdíl v motorech mezi 12kou r.v.06 a 12kou r.v.08 co jsem se dočetl tak je tam o nějaký koník víc.Je to poznat na jízdě? má cenu si připlatit za ten novější motor? a co spolehlivost který je na tom lépe?Ještě pořád se tady říká že 2007 je nejlepší ročník co je na něm nejlepší?Jestli je to tady někde napsaný tak mě když tak nasměrujte.Díky.
Mel jsem 04GS a ted mam 08ADV. Co se tyka motoru,tak nejakej konik tam papirove je(snad 5). Ja mel mezi 12-kama pauzu s 1150ADV,ale po presednuti na 08 mi to prislo stejny jak starsi motor,kvuli tomu bych si nepriplacel,az 2010 tam je to znat a to uz je nejaky rozdil.
07 ze je nejlepsi rocnik,rika hlavne Vjetrnik, protoze ma 07 sam,taky je nejlepsi barva alpineweiss atd.proste co ma on... Chce to nadhled.... Kazdopadne,opodstatneni to ma,ze u 06 je jeste posilovac brzd, u 07 uz neni. Pak u 08+ je uz vetsinou vic elektroniky, ASC,ESA atd.u 07 je vetsinou jen ABS,tak kdo nema moc rad elektroniku navic,tak chvali 07. U novy si to muzes nadiktovat,ale prodavaji to v paketech,takze moto s ABS,ale bez ASC prakticky nesezenes.
brtnik napsal:
.......07 ze je nejlepsi rocnik,rika hlavne Vjetrnik ..... Kazdopadne,opodstatneni to ma,ze u 06 je jeste posilovac brzd, u 07 uz neni. Pak u 08+ je uz vetsinou vic elektroniky, ASC,ESA atd. u 07 je vetsinou jen ABS,tak kdo nema moc rad elektroniku navic,tak chvali 07. U novy si to muzes nadiktovat,ale prodavaji to v paketech,takze moto s ABS,ale bez ASC prakticky nesezenes.......
A o tom to je.....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Jo,jo bílá je super třeba tady ta by se mi líbila
http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/bmw/bmw-r-1200-gs/bmw-r-1200-gs-297772.html
Upravil sloon dne 11.09.2011 12:57
brtnik napsal:
..........Kazdopadne,opodstatneni to ma,ze u 06 je jeste posilovac brzd, u 07 uz neni. Pak u 08+ je uz vetsinou vic elektroniky, ASC,ESA atd.u 07 je vetsinou jen ABS,tak kdo nema moc rad elektroniku navic,tak chvali 07. U novy si to muzes nadiktovat,ale prodavaji to v paketech,takze moto s ABS,ale bez ASC prakticky nesezenes.
Mám GSA 8/2006 a posílovač brzd a dalši sračky,nemám.
Tak bych ty 2006 zas tak nehatil