Koupil jsem si Uvex enduro(není to teda odklápěčka)...je pěkná....ale...cvaká,vrže,bouchá,mlátí a cvoky na držení plexi a štítu mi vypadávají....Hned až bude nějaká možnost ke koupi Schuberth C3 tak do ní jdu....měl jsem to udělat rovnou,ale zrovna nebylo moc peněz....takže kup si C3 a nešetři....!!! Je to to nejlepší...!!!
je tak C3 je drahej špás, ale nebudeš litovat, jezdil jsem v AIROH SV55 S a když jsem zkusil C3 prohlásil jsem že jezdím v žumpě..
Over than 250k km on BMW GS bikes
Vykašli se na vyklápěčky, i Schubertka C3 stojí za prd v porovnání s "běžnou" integrálou. Lehká, tichá a bezpečnější. Akorát si jí holt na cigáro a napití musíš sundat a ne že si vyrobíš nad hlavou hrb Sice nebudeš tak IN a COOL......Po zkušenosti s Nolan 103 u mě sklopky skončily. Rámus, váha, těžiště - v análu. Maximálně uvažuju o nějaké lehké endurovce, ale ještě nevím, asi zase spíš skočím do nějaké integrály, tentokrát pořádné, sluneční clona mě chybí.
Upravil Medik dne 19.07.2011 13:55
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Sup sem s tema minusama. Jedine co me napada, ze proti C2 mi tam chybej ty dva cerveny cudliky, ktery me upozornovaly na spatne zaklapnuti. To byla sikovna vec.. Jinak pro me neni C3 dogma. Jenze, kdyz se na jinych forech zeptas na skutecne dobrou helmu, tak v odpovdich vzdy najdes C3. Myslim tim odpovedi lidi, kteri toho vyzkouseli vicero a nevychvaloujou jen tu svoji. Objevuje se zde jeste napr. Shark RSF2. Ale u helmy bez rozdilu ceny asi ta C3. Mel by se ale vyjadrizt k cene kolik hodla investovat.
Jo a jeste bych u helmy rad polaryzacni filtr na slunecni clone. Nejsem si ale jist, zdali ho vubec nejaka z helem ma.
Upravil spea - ToM dne 19.07.2011 14:00
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
ZETOR> hmmmm a to jako nová??? já jen že mám už druhou a žádné tebou popsané věci se nekonají, leda klepe když mám povolený držák štítku. To máš holt asi ukrutnou smůlu. Co třeba reklamace???
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
vlada-adv napsal:
ZETOR> hmmmm a to jako nová??? já jen že mám už druhou a žádné tebou popsané věci se nekonají, leda klepe když mám povolený držák štítku. To máš holt asi ukrutnou smůlu. Co třeba reklamace???
Jj kupoval jsem jí novou a mam jí asi 3 měsíce...hodně se klepe štítek...blbě zaklapává plexi a jedem z těch čuramrdů co drží plexi a štít se mi tak při 10 otevření a zavření plexi pootočí....(jednou už mi i vypadl úplně....
U Uvexy mi taky stitek klepal,podlepil jsem ho americkou paskou u uchytu a je klid jinak ale zadny problem,spuntiky jsem dostal i nahradni,ale nikdy s nima problem nebyl.
Souhlasim s Medikem, ale to uz je o tom komu co sedne.
Ja jezdil vzdycky v integralkach (Shark, Suomy, Caberg,...). Pak jsem zkusil C3 protoze mi pripadalo, ze kdo nema vyklapecku, jako by nezil .
Za pul roku jsem ji prodal, protoze mi vadilo vyklapeni, samozrejme je i tezsi atd.
Nicmene Schuberth me tak nadchnul, ze jsem skoncil u S1 Pro. Lepsi prilbu jsem nikdy nemel na hlave.
Ticha, lehka, perfektne vetra, hledi se nemlzi, slunecni clona, komfort, pohodli. Proste pecka.
brtnik napsal:
U Uvexy mi taky stitek klepal,podlepil jsem ho americkou paskou u uchytu a je klid jinak ale zadny problem,spuntiky jsem dostal i nahradni,ale nikdy s nima problem nebyl.
Jak si ho podlepoval, myslíš na tom prostředním bodě jak je ten šroub? Mohl bys to vyfotit, či popsal bys detailně co to dělalo? Díky
Já mám BMW System 6 a sem zatím hodně spokojeny. Chtěl sem C3 ale ta mi nesedla tak jak bych potřeboval (moc málo místa ve výklopné části, mel sem bradu skoro na dotek od helmy). BMW je schuberth ale lehká uprava pro bmw.
brtnik napsal:
Jak si ho podlepoval, myslíš na tom prostředním bodě jak je ten šroub? Mohl bys to vyfotit, či popsal bys detailně co to dělalo? Díky
Ne ne,ten vrchni sroub jsem mel v pohode,tam nic neklepalo,ted si matne vzpominam,ze jsem tam mozna daval pod vrchni sroub gumovy tesneni,pac se mi nekdy povoloval.
Me plexi klepalo na leve strane pri rychlosti cca nad 100km/hod. proste se tim cudlikem uplne nedotahlo a byl tam kousek prostor asi necely milimetr,tak jsem na ksilt dal americkou packu tam kde se utahuje cudlik,myslim 2 vrstvy,cudlik sel tezko,ale dotahl jsem to a od te doby je klid. Plexi neklepe ani pri 160,jednoduse jsem vymezil tu vuli,ktera zposobovala klepani.