Vadí mi názor spousty různých "skupin" lidí, kde jízda na motorce, nedej bože po nezpevněné cestě je málem kriminální čin. Proto jsme se rozhodli vyjadřit a dávat najevo svůj názor alespoň tímto způsobem. Trička už se dělají pro skupinu lidí sedlající KTM, budou i pro Afriky a Bigy a mozna další, pokud se připojí. Tady je navrh triček pro BMW, zajimal by me Vas nazor jake by se Vám libilo, když se na něčem shodnem, nechám vyrobit. Cena trička bude 320,-Kč. Je to bavlněné tričko, vyšší kvalitní standart. Tisk je sitotisk.
Hmmm barva a design pekny, ale jen tim rejpete do vosiho hnizda a zastavate se pitomcu, kteri mi napriklad jezdi kolem baraku, ktery je v KRNAPu.
Upravil JohnyT dne 22.07.2011 13:28
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal:
Hmmm barva a design pekny, ale jen tim rejpete do vosiho hnizda a zastavate se ****u, kteri mi napriklad jezdi kolem baraku, ktery je v KRNAPu.
...mně jezdí tyhle .....áci kolem domu, který je v lese a po lese mimo cesty, už se těším až někoho v tomhle triku potkám . Ale mám dojem, že nejde ani tak o "prostest" nebo "upozornění", já za tím vidím chytrý obchodní tah...
a zapomněl jsem dodat: já si takové triko nekoupím!
Upravil Woodman dne 22.07.2011 11:15
No já bych se klidně jednoho ujmul. Líbí se mě ten hned první návrh nahoře. A pochybuji, že by mě někdo podezíral z obtěžování poklidných venkovanů v jejich lesních sídlech. A to lesem (po cestě) taky občas projedu, ale díky BMW i vidím a slyším život.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Chytráci chtěli by ste tam nápis "co smrdíš v lese?" a nebo "proč bydlíš v lese?"... podle tohohle přístupu je les jen pro vyvolené nebo zainteresované ... možná osvícené .....
Jo to je přesně ta mezilidská nesnášenlivost kdy soused práskne souseda pro prachy nebo jen pro radost aby mu chcípla koza.
Mě se to líbí a líbí se mi i názor o změně hesla na něco o enduru a toleranci. Pak bych si ho koupil taky.
A všichni smraďoši co lezete do lesa bydlet nebo šlapat v borůvkách se styďte - protože u vás to všechno začíná..... posvěcenci
Upravil MikiberG dne 22.07.2011 11:53
Dakar 650, HusaberG
Vypadá to dobře,myslím že se Pardál nechce zastávat borců co jezděj uprostřed parku.Až budou,tak si vezmu.Ještě by se mi tam líbilo:Smrt bolševikum.
Když je hlad,je i husa dobrá.
JohnyT napsal:
Hmmm barva a design pekny, ale jen tim rejpete do vosiho hnizda a zastavate se ****u, kteri mi napriklad jezdi kolem baraku, ktery je v KRNAPu.
...mně jezdí tyhle .....áci kolem domu, který je v lese a po lese mimo cesty, už se těším až někoho v tomhle triku potkám . Ale mám dojem, že nejde ani tak o "prostest" nebo "upozornění", já za tím vidím chytrý obchodní tah...
Samozřejmě jak je tady zvykem....napíšeme že to je od Pardála obchodní tah.....
a určitě na tom vyrejžuje milióny.....
samozřejmě že Pardál asi taky nepodporuje hovada co rozrejvaji les a louky.....ale co poslední dobou čtu na všech fórech či diskuzích je do nebe volající....(napínání lanek přes stromy...zakopávání všelijakejch železnejch bodel do země)...
myslím že když v klidu projedu lesem po zpevněný cestě (né borůvčím či podobně) tak to asi nějak neškodí ne...??
Zatím jsem tedy v JČ moc hovad co by jezdilo po lese nepotkal....a to lezu po lesích Šumavy dost často....
Upravil zetor dne 22.07.2011 12:06
Kasak napsal:
Vypadá to dobře,myslím že se Pardál nechce zastávat borců co jezděj uprostřed parku.Až budou,tak si vezmu.Ještě by se mi tam líbilo:Smrt bolševikum.
MikiberG napsal:
Chytráci chtěli by ste tam nápis "co smrdíš v lese?" a nebo "proč bydlíš v lese?"... podle tohohle přístupu je les jen pro vyvolené nebo zainteresované ... možná osvícené .....
Jo to je přesně ta mezilidská nesnášenlivost kdy soused práskne souseda pro prachy nebo jen pro radost aby mu chcípla koza.
Mě se to líbí a líbí se mi i názor o změně hesla na něco o enduru a toleranci. Pak bych si ho koupil taky.
A všichni smraďoši co lezete do lesa bydlet nebo šlapat v borůvkách se styďte - protože u vás to všechno začíná..... posvěcenci
JohnyT napsal:
Samozřejmě jak je tady zvykem....napíšeme že to je od Pardála obchodní tah.....
a určitě na tom vyrejžuje milióny.....
samozřejmě že Pardál asi taky nepodporuje hovada co rozrejvaji les a louky.....ale co poslední dobou čtu na všech fórech či diskuzích je do nebe volající....(napínání lanek přes stromy...zakopávání všelijakejch železnejch bodel do země)...
myslím že když v klidu projedu lesem po zpevněný cestě (né borůvčím či podobně) tak to asi nějak neškodí ne...??
Zatím jsem tedy v JČ moc hovad co by jezdilo po lese nepotkal....a to lezu po lesích Šumavy dost často....
Pardálovi přeji ať mu kšefty jdou a ať "rejžuje", ale enduro je dneska velká móda (tak jako třeba horská kola) a trička s nápisy k tomu patří... a o tom, kde se jezdit může a kde ne, tady diskutovat nechci (jedině snad někdy u piva).
Upravil Woodman dne 22.07.2011 12:17
bluesbery napsal:
Tady sice všichni víme vo co go, ale spousta lidí při pohledu na to triko nebude vědět, co tím nápisem chce básník říci.. Si teda myslím..
Souhlas. A ti co budou vědět můžou dovětek "Kde je vůle, tam je cesta" brát všelijak (i jako slušnou provokaci)
Tričko podle mě designově dobré, obsahově ne.
jen pro vybrane...
hicks přiložený následující obrázek:
[10.27Kb]
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[10.19Kb]
Upravil hicks dne 22.07.2011 12:28
17 cm
JohnyT napsal:
Woodmane jen doufám,že se z tebe nestane Trapper.
Když je hlad,je i husa dobrá.
S tim taky souhlasim,ale já bych tam chtěl uhni sedlákovi,nebo tě pošlapou jeho koně.
uz mi dochazi napady...
hicks přiložený následující obrázek:
[10.51Kb]
17 cm