Indickeho partnera maji celkem dlouho,jen zvysi procentualni podil. Ono je to celkem jedno, BMW nebo KTM- spolehliva neni ani jedna,takze nejaky narazky jsou myslim zbytecny
Aktualne 1250 GSA HP
Nezapomínej, že Čína je tak daleko na východ, že z poněkud z jiného pohledu to je skoro už západ...
A uznej taky, že je rozdíl motorky (pokud se dá osmikilům či šestpadám tak říkat) pro někoho stavět, nebo de facto tu fabriku vlastnit...
Hele, to by teď možná KTM mohla na počest strategického partnera některý ze svých revolučních modelů nazvat třeba Indián...
Upravil radosek dne 01.08.2011 18:36
To , že KTM patří z části Indům se snad ví už léta? Vy snad víte kdo zrovna ted má všechny akcie BMW??? Víte výborně, protože už zítra to může být uplně jinak. Já moc nevidím rozdíl jestli se něco dělá na Slovensku, v Rumunsku nebo v Číně, důležitá je kontrola jakosti!!!!!!!! Takový Mercedes ........CO? Komu patří....................z velké části Arabům
kontrola jakosti může být jakákoliv,ale stejně bylo poznat jestli se japonský motorky montují přímo v japonsku nebo v Itálii či Španělsku..A MB by mohl vyprávět, viz. španělský Vito..
Upravil Maris dne 01.08.2011 18:27
Přesně tak, je to jako dohadování Praha-Brno, ČR-SR atd....
Drtivá většina co jsme tu, máme počítám větší, či menší vztak k offroadu a k cestování. A každá s techhle značek na to jde odjinud, ale výsledek je, že máme na čem poznávat jiný kraje a mravy a na čem si perfektně vyčistit hlavu, každej podle svýho naturelu.
Navíc konkurence je nezbytná pro zdravej vývoj, takže držme palce KTM, když se jí bude dařit, třeba jednou namotivuje BMW aby se zaměřila i víc na off vlastnosti, který nám některým schází a naopak bude příští 999 Adv třeba míň žíznivá a pohodlnější, při zachování toho co už skvělě umí.
To jsem si to hezky vybájil, co?!
Maiali nel Fango!
Od ty doby co je Gambrinus jihoafrickej,tak uz za moc nestoji.Jeste,ze ta Plzen se zatim drzi.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
morabo napsal:
Přesně tak, je to jako dohadování Praha-Brno, ČR-SR atd....
Drtivá většina co jsme tu, máme počítám větší, či menší vztak k offroadu a k cestování. A každá s techhle značek na to jde odjinud, ale výsledek je, že máme na čem poznávat jiný kraje a mravy a na čem si perfektně vyčistit hlavu, každej podle svýho naturelu.
Navíc konkurence je nezbytná pro zdravej vývoj, takže držme palce KTM, když se jí bude dařit, třeba jednou namotivuje BMW aby se zaměřila i víc na off vlastnosti, který nám některým schází a naopak bude příští 999 Adv třeba míň žíznivá a pohodlnější, při zachování toho co už skvělě umí.
To jsem si to hezky vybájil, co?!
Navic by třeba srovnavat vice meli ti co na obou motorkach neco najeli, ne se treba na chvilku svezli. A pak je myslim fakt hodne tezke vybrat lepsi, protoze kazda ma neco. Ale jinak rozumim, ze to spickovani k tomu patri a ze Radosek chtel jen mit tema na okurkovou sezonu :-)
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
adventure73-pardal napsal:
.... Ale jinak rozumim, ze to spickovani k tomu patri a ze Radosek chtel jen mit tema na okurkovou sezonu :-)
Máš u mě pivo, Pardále jeden severočeskej...
Už jsem byl se špagátem pod paží a flintou u boku na cestě k rybníku, abych se nepochopen sterým způsobem sprovodil ze světa...
Ale nic nebude, tady budu, našla se chápavá duše, hurááá...
PS.: Safra, ale jak se nám to tu sjednotilo, až mi z toho málem ukápla oranžová slzička na moji modrobílou košili...
Upravil radosek dne 02.08.2011 10:05
Navic by třeba srovnavat vice meli ti co na obou motorkach neco najeli, ne se treba na chvilku svezli. A pak je myslim fakt hodne tezke vybrat lepsi, protoze kazda ma neco. Ale jinak rozumim, ze to spickovani k tomu patri a ze Radosek chtel jen mit tema na okurkovou sezonu :-)
hele a jak budes ted resit nahradni dily, kdyz je Ramadan?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xavier napsal:
Indickeho partnera maji celkem dlouho,jen zvysi procentualni podil. Ono je to celkem jedno, BMW nebo KTM- spolehliva neni ani jedna,takze nejaky narazky jsou myslim zbytecny
Pak se teda nabízí otázka která značka je vlastně spolehlivá..