Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 2:   1    2  

Darwinova cena 2011
VasekPraha
Přidané 12.08.2011 08:13

Registrace: 21.10.08
zdar, mám prvního adepta na nedokonalou Darwinovu cenu:

Darwinova cena (Darwin Award) je ironické ocenění pro lidi, „kteří se zasloužili o zlepšení lidského genofondu tím, že se z něj sami odstranili hloupým způsobem“

dnes minutu po půlnoci se z baru vyřítil opilý "motorkář" ročník 1968 pouze v pantoflích a kraťasech a se slovy "já na to sednu a jedu" skočil na mášu, rozjel se Bohnickou ulicí směrem k Zámkům a na rovném úseku vjel na obrubník, který jej katapultoval, asi nejel moc rychle, když mě míjel, měl tam tak pade, vytáhl jsem mobil, připravil 112 a říkal jsem si, že je sice ****, ale doufám, že se mu a nikomu jinému nic nestane, sekundu na to jsem jenom uslyšel ránu pod kopcem, takže jsem rovnou vytáčel 112

pčr byla na místě asi za dvě a půl minuty, záchranka tak za sedm, dement přežil, zatím...

fota:
img714.imageshack.us/img714/8265/12082011104.jpg

img806.imageshack.us/img806/6830/12082011108.jpg
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

jezek
Darwinova cena 2011
Přidané 12.08.2011 08:17

Registrace: 05.11.08
rodina může uspořádat zabijačkové hody.. Už maj doma totiž jedno pořádný jelito.. clap bohužel takovejch jelit a jitrnic je mraky.. a díky nim jsme všichni ostatní motorkáři v jednom pytli.. je zajímavý, že u řidičů aut to tak neni..

VasekPraha
Darwinova cena 2011
Přidané 12.08.2011 08:24

je to hnus, podle mě to nebyla jeho máša a od někoho mladšího si ji půjčil, naposledy jel před dvaceti lety na J350 a asi se mu dostalo pocitu nesmrtelnosti, nebo se chtěl vytáhnout před frajerkama, co by mohly být jeho dcery, netuším, ale myslím si to, stejně tak pochybuji, že měl řidičák na velkou motorku a pokud ano, nemohl to být přeci aktivní motorkář, to by přece nikdo z nás neudělal...

btw v jeho 43 letech, pokud zdědil rozum po tátovi či mámě, pochybuji o tom, že má ještě komplet rodiče

xHackerM
Darwinova cena 2011
Přidané 12.08.2011 08:36

Registrace: 22.05.09
A když jsme u toho, viděli jste včera ve zprávách ty dva trotly na silničkách co společně předjížděli přes plnou auto v zatáčce a nevybrali jí? Oba přežili (zatím), ale fakt nevím co je k tomu vedlo...

Medik
Darwinova cena 2011
Přidané 12.08.2011 08:38

Registrace: 04.05.08
VasekBohnice napsal:
je to hnus, podle mě to nebyla jeho máša a od někoho mladšího si ji půjčil, naposledy jel před dvaceti lety na J350 a asi se mu dostalo pocitu nesmrtelnosti, nebo se chtěl vytáhnout před frajerkama, co by mohly být jeho dcery, netuším, ale myslím si to, stejně tak pochybuji, že měl řidičák na velkou motorku a pokud ano, nemohl to být přeci aktivní motorkář, to by přece nikdo z nás neudělal...

btw v jeho 43 letech, pokud zdědil rozum po tátovi či mámě, pochybuji o tom, že má ještě komplet rodiče

Tak to máš nayprostou pravdu, je to dement. A to měl ještě kliku, že jsi byl pohotovej. Mohl tam někde taky potichu vykrvit a najít ho mohl ráno pejskař. Smutné je, že to může být fotr od rodiny a může na něm být pár lidí závislejch. A třeba ho papíry i "živili". Pokud to rozdejchá, pár let čistírny ho nemine. Lidská hloupost je neomezená.
Když se někde courám, tak už mám vyzkoušené, že si můžu dát jedno malé pivko k jídlu. Jedno velké, které normálně ani nezaznamenám již znamená tak půlhodinku né zcela jisté jízdy zatáčkách (pocitově). Taky vyzkoušeno. Nenadýchal bych ani prd, ale ta stabilita je prostě malilinko jinde. Lézt na motorku nalitej je prostě nesmysl. Sad

xHackerM napsal:
A když jsme u toho, viděli jste včera ve zprávách ty dva trotly na silničkách co společně předjížděli přes plnou auto v zatáčce a nevybrali jí? Oba přežili (zatím), ale fakt nevím co je k tomu vedlo...

Absence šedé kůry mozkové.
Upravil Medik dne 12.08.2011 08:40
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
SEK
Darwinova cena 2011
Přidané 12.08.2011 14:00

Registrace: 18.01.08
Taky s trochou do mlýna,včera jsem jel za bandou asi 10 motorkářů /kelímci/asi jeli do Brna jako všichni ostatní.Jel jsem chvíli zanima. Jel jsem v koloně asi 20 minut,ale co Ti předváděli to mě rozum nebral.Předjížděli auta v takových místech,že se ani nedivím že nás všichni maj za sebevrahy a magory.Raději jsem odbočil a dal se jinou cestou.Asi stárnu nebo co ...... a to je mi jenom 47.
Kurňa chlapi jezděte normálně !!!!!!
Upravil SEK dne 12.08.2011 14:01
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.

VasekPraha
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 11:19

zdar, mám morální problém

včera mi volal kdosi z pčr, že prý "motorkář" tvrdí, že motorku vedl a chce se vykroutit z trestu, mimochodem cituji "měl 1,5 promile v kožíšku"

obecně nepráskám, nemám rád práskání a donašeče, na druhou stranu takovej ožralej zm*rd mohl klidně nejen sebe, po něm je mi putna, ale někoho jiného svou opileckou jízdou zabít

teď raďte, mám ho prásknout, že jel a motorku nevedl?

pčr jsem oznámil, že budu vypovídat v duchu mého telefonátu na linku 112, protože přirozeně křivou výpovědí si nechci proti sobě vytvořit nástroj, jak bych mohl být popotahován a sankcionován za křivou výpověď, neboť je v místě kamera (konečná autobusu), dále na mé fotce je patrná vzdálenost těla od motorky včetně zašpiněného obrubníku, na který dem*ent najel a který jej shodil, dále nevím, kdo ještě a jak bude vypovídat atd.

chca nechca si budu stát za tím, co jsem viděl a čeho jsem byl svědkem, držte mi palce helpless

Medik
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 11:22

Nazři ho, vypověz co jsi viděl. je to ****, nic jiného si nezaslouží.
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Dovi
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 11:59

Registrace: 15.10.09

VasekBohnice napsal:
zdar, mám morální problém

včera mi volal kdosi z pčr, že prý "motorkář" tvrdí, že motorku vedl a chce se vykroutit z trestu, mimochodem cituji "měl 1,5 promile v kožíšku"

obecně nepráskám, nemám rád práskání a donašeče, na druhou stranu takovej ožralej zm*rd mohl klidně nejen sebe, po něm je mi putna, ale někoho jiného svou opileckou jízdou zabít

teď raďte, mám ho prásknout, že jel a motorku nevedl?

pčr jsem oznámil, že budu vypovídat v duchu mého telefonátu na linku 112, protože přirozeně křivou výpovědí si nechci proti sobě vytvořit nástroj, jak bych mohl být popotahován a sankcionován za křivou výpověď, neboť je v místě kamera (konečná autobusu), dále na mé fotce je patrná vzdálenost těla od motorky včetně zašpiněného obrubníku, na který dem*ent najel a který jej shodil, dále nevím, kdo ještě a jak bude vypovídat atd.

chca nechca si budu stát za tím, co jsem viděl a čeho jsem byl svědkem, držte mi palce helpless

Máš moji podporu, jestli o ni stojíš Smile

Pochopím, když má někdo zbytkáč 0.3-0.5 promile, je si toho vědom a jede opatrněji a případně pomaleji než obvykle.
Ještě bych pochopil, když někdo má 1.0 promile a ve velké nouzi opravdu "musí" jet S DVOUSTOPÝM vozidlem pár stovek metrů po málo frekventované cestě, extrémně opatrně.

Ale nepochopím s prominutím H.A.J.Z.L.A, a nemám pro jeho jednání žádnou omluvu, který má 1.5 promile alkoholu v krvi (a to až po odchycení policií - když tu jízdu začal, měl asi ještě víc), sedne rychlou a silnou na motorku, kde k bezpečné jízdě potřebuje mnohem víc pozornosti, smyslu pro rovnováhu a rychlé reakce atd., a jede se jen taky "zbytečně projet".

A když potom takový nezodpovědný člověk zabije nebo zmrzačí někomu jeho blízkého, tak pokud ho vůbec hned chytnou a něco mu bezpečně dokážou, tak tomu nevinnému zmrzačenému nebo pozůstalým stejně zůstanou jenom oči pro pláč. A ten dacan, který úplně zbytečně zničil lidský život, dostane BUBUBU, už to nedělej, nebo Tě možná na rok zavřeme do nejlehčího odpočinkového zařízení.

VasekPraha
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 12:05

Medik + Dovi > díky za podporu, potřebuju ji

Woodman
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 12:09

Registrace: 23.09.09
VasekBohnice napsal:
...chca nechca si budu stát za tím, co jsem viděl a čeho jsem byl svědkem, držte mi palce helpless

Přesně tak to udělej a bez jakéhokoli sebemenšího pocitu viny nebo studu. Udělal blbost a za blbosti se platí. Moji podporu máš taky thumbs up

zetor
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 12:19

Registrace: 09.11.10
Přesně jak píše Dovi...zbytkáč je svině...když už tuším,že ho budu mít,tak jedu opatrně a pomalu....(naštěstí mám dobrý spalování)

Bohužel tohle je prase,který sedlo na motorku hned co vylezlo z hospody.....

Vašku toto bych nebral jako dilema,ale hotovou věc....prostě sednul ožralej na motorku a za to prostě bude muset nést vinu

fkbart
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 12:33

Registrace: 29.06.10
Problem techto lidi je ten, pokud ma ridicak a nezodpovedne sedne za motorku tak to klido muze delat i s autem. Tady ovsem udela vice skody a nekoho 100% zabije.

I kdyz je napr. sofer a muze ho to zivit a ty mu tim prakticky odriznes jedinej zdroj prijmu - takovy lidi proste na silnici nepatri.

Ber to takto podrzis ho reknes ze vedl motorku a pak pojedes kolem znovu a on te smete autem nalitej ;-)

Zadny z nas neni svatej. Ja tudle byl na grilovacce na druhym konci dediny a k tomu masu nebo pareckum pivo chutna nejlip, ale vim ze jsem na moto a za cely vecer si dam jen jedno a pak domu jedu 30, 40 na pohodu. Prave proto, ze jsem mel pivo a neco by se stalo i kdyz ne moji vinou tak za to budu moci ja, takze o to vice clovek musi jet obezretneji. i Kdyz po 4 hodin nevim jestli bych nadychal kdyz jsem vse prokladal samou mastnotou... Shock
Upravil fkbart dne 30.08.2011 12:34

vevis
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 12:35

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Ja bych asi rekl,ze jsem ho videl na ty motorce odjet.Jestli ale cestou z kopce z ni seskocil a bezel vedle ni,to snad dokazou policajti vyloucit sami.helplessTeoreticky je to asi mozny,prakticky vysoce nepravdepodobny.A netusim,jestli jsi vydel i tu nehodu.helpless
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

VasekPraha
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 12:56

děkuji za podporu, vypovím to a jen to, co jsem viděl, nic víc, nic míň

Medik
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 13:04

VasekBohnice napsal:

A toho se drž, jinak by jsi sám mohl plavat v nějakém maléru. Stop i těch elektronických za sebou máme hodně. Mlčet můžeme o tom, co jsme nenapsali aj. navíc, ta představa, že by mě to pako sejmulo, když venčím Bobše........ Stačí vypovědět to, co jsi napsal sem. Svoje dohady a pocity vynech a zbytek je na policajktech a dalších ouřadech.thumbs up
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Dovi
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 13:15

Registrace: 15.10.09

VasekBohnice napsal:

Určitě by to schválila naprostá většina lidí, a pravděpodobně i jeho manželka a děti...

Některé lidi je holt potřeba vychovávat, i když už jsou dávno v dospělém věku.
A todle si snad zapamatuje nadlouho a bude to všem jenom ku prospěchu - jeho okolí, rodině a nakonec i jemu samotnému.

Může být moc rád, že to dopadlo jenom takhle (materiální škoda a pro něho pokuta a řidičák na pár měsíců do čistírny).
Bude mít alespoň čas přemýšlet a uvědomit si, co mohl způsobit.

refi
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 14:16

Registrace: 09.05.10
neváhala bych určitě ani chvíli, zda říkat pravdu nebo ji nějak obejít ... za řidítka sedl dobrovolně a jestli mu hlava a pud sebezáchovy nefunguje, když se napije, tak to určitě nezjistil až ve chvíli, kdy se válel na zemi, na to už má přece jen docela slušný věk. mě takový frajer před pár lety srazil, sedl do auta zaparkovaného přímo u hospody, v sobě skoro dvě promile a prostě vyrazil. když pominu všechno, co mi způsobil, tak by mě docela mrzelo, kdybych věděla, že někdo ze svědků má morální dilema, zda svědčit podle pravdy nebo mu "uškodit" co nejméně. a z mé vlastní zkušenosti - takoví řidiči neudělají takovýto průšvih jen jednou v životě ... jen to holt tentokrát nevyšlo, jak by si přál ...

african750
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 21:41

Registrace: 09.07.11
Viděl jsem už spoustu lidí, kterým takoví "frajeři" zmrzačili nebo zabili někoho blízkého. Neváhej, možná tím někomu můžeš zachránit zdraví. Je dospělej a má být odpovědnej. KAždý z nás se snaží jezdit tak, aby se vrátil celý domů, a čím míň bude šílených střelců, tím líp pro všechny ostatní. Howg

Radek1150
Darwinova cena 2011
Přidané 30.08.2011 21:44

Registrace: 07.07.10
Pravda je pravda a hotovo.
Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 109
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 1.50 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI