Ahoj.Mám problém s výměnou spínací skřínky.Nějakej zmetek mě do zámku před barákem vrazil šroubovák a vylomil zámek a zničil tím i spínačku.
No a tak potřebuju vyměnit tu spínačku ale nemůžu jí povolit.A tak se ptám jestli nevíte někdo jak do toho?? Díky
morlor napsal:
Ahoj.Mám problém s výměnou spínací skřínky.Nějakej zmetek mě do zámku před barákem vrazil šroubovák a vylomil zámek a zničil tím i spínačku.
No a tak potřebuju vyměnit tu spínačku ale nemůžu jí povolit.A tak se ptám jestli nevíte někdo jak do toho?? Díky
asi stejně - šroubovákem
lidi jsou svi*ně
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
A nejsou třebas zespod trhací šrouby?? 5ekl bych že joo.. pěkně na střed dulek a odvrtat nejsou moc utažený tak stačí zavrtat kousek a vytahovákama vyšroubovat...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
A nejsou třebas zespod trhací šrouby?? 5ekl bych že joo.. pěkně na střed dulek a odvrtat nejsou moc utažený tak stačí zavrtat kousek a vytahovákama vyšroubovat...
a dál? nemám představu jak to tam vypadá ale taky ho budu měnit trochu se seká; když ty trhací šrouby odvrtá -zničí kde vzít nové atd?
servisak napsal:
a dál? nemám představu jak to tam vypadá ale taky ho budu měnit trochu se seká; když ty trhací šrouby odvrtá -zničí kde vzít nové atd?
Ano zničí se máš dvě možnosti buď dáš šrouby nový ty si objednáš se skříňkou a při další výměně zase budeš vrtat nebo tam dáš obyč imbusáky a máš klidek... Jen nevím jak moc musíš rozdělávat moto ja to dělal na 12 a tam se to nechá udělat na moto tak že nemusíš nic rozdělávat
Tak to je už na majitelizda koupí celou novou nebo jen část klíčkovou a kontaktovou nechá starou.Tady jde spíš oto jestli ten lump jak páčil nenačal i spodek a nebude to blbnout
já se na to ptal v renocaru a ta klíčová vložka vyjde asi na 1100kč s daní,chcou ale původní klíč,velký techničák a občanku samo že chci zachovat stávající klíč který mám i ke kufrům; jen bádám jestli zvládnu výměnu sám nebo to mám nechat udělat u nich což je o 1500-2000 kč víc asi
Koukám že jsi z brna tak se domluv s Tondou z Oslavan máš to zarohem a máš jistotu max péče za dobrej peníz a kor když jsi nejsi jistej že to zvládneš...
>servisak jj o Tondovi vím ; já ne že bych byl takový kopyto dělal jsem už jistě složitější věci ale mé obavy pramení z toho když to budu demontovat aby na mě nevyskákala hrst mikropružinek kuliček a jiný pod. šrot a neprodloužil si opravu v tomto letním čase kdy je třeba jezdit a navíc je tam ten imobilizér,ale prý to není nějak sloučený ,pustím se do toho a možná zjistím že je to tam řešeno úplně jednoduše
servisak napsal:
Tak to je už na majitelizda koupí celou novou nebo jen část klíčkovou a kontaktovou nechá starou.Tady jde spíš oto jestli ten lump jak páčil nenačal i spodek a nebude to blbnout
JJ
Jelikož tem zmetek jak násilně otočil zámkem tak zničil i spodek musím měnit celý uložení vložky i vložku.
kim napsal:
já se na to ptal v renocaru a ta klíčová vložka vyjde asi na 1100kč s daní,chcou ale původní klíč,velký techničák a občanku samo že chci zachovat stávající klíč který mám i ke kufrům; jen bádám jestli zvládnu výměnu sám nebo to mám nechat udělat u nich což je o 1500-2000 kč víc asi
ahoj
Já sem vložku kupoval u inveltu ( nechci hanit ale jsou to komedianti.K objednání je potřeba velkej techničák Vin. atd. schválně jsem objednal vložku stejnou abych zachoval stejný klíč samozřejmě si za to připlatil a co jsem si vyzvedl: Vložku s všema stavítkama a mechanik na prodejně mě ji stavil na klíč a to se nechal ještě přemlouvat)
Ale jelikož poškození spínačky bylo větší nestačilo to a tak sem objednal i tu.
U rozdělání(vyndání) vložky z spínačky je jedna záludnost a to zajištění v spínačce a druhá záludnost je právě pár těch utahovacích šroubů.
Když sem si s tím hrál tak se mě to rozpadlo a můžu říct že je jednoduchý to nastavit. A to invelt to dělá za 350
Já bejt tebou tak to zkusím
kim napsal:
>servisak jj o Tondovi vím ; já ne že bych byl takový kopyto dělal jsem už jistě složitější věci ale mé obavy pramení z toho když to budu demontovat aby na mě nevyskákala hrst mikropružinek kuliček a jiný pod. šrot a neprodloužil si opravu v tomto letním čase kdy je třeba jezdit a navíc je tam ten imobilizér,ale prý to není nějak sloučený ,pustím se do toho a možná zjistím že je to tam řešeno úplně jednoduše
morlor napsal:
asi stejně - šroubovákem
lidi jsou svi*ně
Ty jsi inženýr viď
naštěstí sou lidi i *****vé_ a neodjel
Upravil morlor dne 16.08.2011 17:05