Super obchod. Loni jsem tam byl osobně během dovolené po ČR a teď jsem objednával balík. Nejen, že dorazil do druhého dne (nepočítám víkend), ale sledování zásilky bylo spolehlivé. Jednu položku neměli skladem, tak mi okamžitě nabídli 2 alternativy. Doporučuji!
jj.. super ceny a posila silene rychle.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
jj.. super ceny a posila silene rychle.
Hicksi které ceny jsou super?Prolítl jsem základní spotřebák a žádna sláva to neníTaky jsem tam před 2 roky nakupoval a bylo to docela rychlé
dobre tak co jsem kupoval, bylo za hodne slusnou cenu.
2x Abus Granit 8000 detecto... + snad jeste neco.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dodatečně, ale bohužel s velkým zpožděním, velice všem děkujeme za kladné hodnocení. Do budoucna máme v plánu rozšířit naši základnu stálých zákazníků a tak se můžete těšit na určité klubové výhody .
Par let sem, par let tam... Hov.no zle
Pokracujte v kvalite a super jednani
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Abych to uvedl na pravou míru. Já za to tak nějak nemohu. Začal jsem pro pana Trávníčka pracovat teprve nedávno .
Kdyby měl kdokoliv problém s cenami, sháněl nějaký produkt nebo potřeboval servis či jen technickou radu, tak může napsat soukromou zprávu, do tohoto tématu nebo rovnou na e-mailovou adresu uvedenou v profilu. Obratem vše přeposílám dále a budu řešit .
Jan Mikulka | Moto Trávníček
jj u nich vždy vše v cajku..jak osobně, tak po telefonu a když se člověk nedovolá volají zpátky
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Děkujeme všem za kladné ohlasy, hodně to pro nás znamená .
Bohumil: Jestli myslíš tu motorku v půjčovně, tak to je F650GS .
Upravil MotoTravnicek dne 07.02.2015 21:50
Myslím že vysvětlovat Bohumilovi rozdíl mezi těmito motocykly je slušně řečeno jako popisovat Jardovi Jagrovi puk.
K věci, taky jsem tam něco bral, rychlé, bez problémů.
Dobrý Waltře , možná že ju už nemá bylo to fakt dávno dyž sme se kdesi potkali.Dokonce mám pocit že to byla motorka od Sisa našeho brata ze slovenska.Ale taky je možný že už to mám poplantaný.A abych tu nemlátil práznů slámu tak s opchodem taky spokojený.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil: Máte pravdu. R100GS má nyní pan Trávníček starší a nechce se jí vzdát . F650GS je motorka v půjčovně.
Ještě jednou všem děkujeme za sdílení dobrých zkušeností s našim e-shopem. Jsme rádi, že zde máme takovou základnu spokojených uživatelů.
Bohužel za tu spoustu let jsme tak nějak upadli do zapomnění a konkurence se rozrostla. Proto bych Vás rád požádal o sdílení Vašich zkušeností s našim e-shopem i na veřejnější portály, jako například zbozi.cz nebo heureka.cz. Hodně by nám to pomohlo. http://obchody.he...z/recenze/ http://www.zbozi....chod/6572/
Upravil MotoTravnicek dne 13.02.2015 09:47