Na žádost nekterých zdejších členů,se 7.-9.10 uskutecni asi posledni letosni sraz a to jako jiz nekolikrat v Machove u Hanibala.(Hospoda u Božky)
V hospode se nic nezmenilo,na wc je stále žlábek,občas je tam smrad,v hospode se kouří,ženský za barem jsou parodií na obsluhu!
Program asi jako vzdy.Dle pocasi(pekne se nepredpoklada)v sobotu spolecna vyjizdka,zakoncena na rybách.Po vecerech popít a pokecat,proste nic slozitého.
Spani ve stanech u hospody,organizacni poplatek 2Okc(stanovani na cely víkend je v cene).Jidlo a piti bude zajisteno.Domaci slivovice apod.bude tolerovana i v hospode.
Vzhledem k pozdnimu terminu,predpokladu spatneho pocasi a zvolene lokalite se nepredpoklada vysoka ucast.Kapacita hospody ji ani nedovoluje.
Kdo se ale chysta prijet,tak to sem nezavazne napiste,at je predstava,kolik nakoupit piva,uvarit jidel atd.
Takze se tesim na tvrde jadro GS!
50°29'52.653"N, 16°14'51.063"E
Upravil vevis dne 30.09.2011 08:55
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Se ví,že jedu,nie?Tak si piš 1x osoba + 1x stan a 2x moto...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Prosím vás... nedramatizovat a nic nepřivolávat!Jo?
Sníh v říjnu? Běda vám zaklínačům!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pokud nebouchne zeměgula,jedu tiež
1 moto,1stan,2 člověci.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Letos jsem žádnou "společenskou" akci nevystíhal. Bude možnost přespat v suchu, třeba na podlaze hospody? Na stan už nějak nemám kosti a klouby.a navíc ho již nevlastním. V nouzi to dám pod plachtou, ale jsem tlust a línej, raději se svalím na karimantku pod střechou. Je to totiž možná jedinej termín, kdy bych si letos mohl zase okouknout ty vaše tlamy
Upravil Medik dne 05.09.2011 22:17
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz