I na klasickém ostrém enduru se dá ledacos trialového zvládnout a moto je výrazně použitelnější....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
I na klasickém ostrém enduru se dá ledacos trialového zvládnout a moto je výrazně použitelnější....
To jo ale já bych se na ostzrym enduru zabil protože aby mě to bavilo tak bych musel jezdit rychle kdežto tohle tě nutí jezdit pomalu.Tsaky uvažuju o koupi.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
To jo ale já bych se na ostzrym enduru zabil protože aby mě to bavilo tak bych musel jezdit rychle kdežto tohle tě nutí jezdit pomalu.Tsaky uvažuju o koupi.
přesně pořád lítám jak pominutej, třeba by mě to sklidnilo.., TECHNIKA & PIJÁNKO..
Over than 250k km on BMW GS bikes
tam musí strašně odcházet spojka, nebo je tam nějaký vyfikundace? a co rychlost jede to aspon 30? na přesun přes město.., za město??
Over than 250k km on BMW GS bikes
tady to je on http://www.motork...muid=32854 a e-mail na něj je Charydero(at)seznam.cz, můžeš mu napsat pro info k Montese
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Mám půl roku Scherco 2.9 - 04 2t + mám Husara 450...atd a trial je super - za málo času na malým plácku se hodně rychle a hlavně levně + bez úrazů naučíš. Tacho nemám ale myslím že 80 není problém - ale na to to opravdu není. Náklady malé, spotřeba zanedbatelná, zábava velká (i námaha). Je to krásná bokovka... rozptýlení mezi prací - Husar je No 1.
Dakar 650, HusaberG
MikiberG napsal:
Mám půl roku Scherco 2.9 - 04 2t + mám Husara 450...atd a trial je super - za málo času na malým plácku se hodně rychle a hlavně levně + bez úrazů naučíš. Tacho nemám ale myslím že 80 není problém - ale na to to opravdu není. Náklady malé, spotřeba zanedbatelná, zábava velká (i námaha). Je to krásná bokovka... rozptýlení mezi prací - Husar je No 1.
MikiberG napsal:
Bys to mohl vzít na nějakej místní sraz.....
To bych moh... a myslíš kterou? .... by někdo musel domluvit to dopadiště pod skokánkem na orbu .
Dakar 650, HusaberG
taky jsem na slapacce v 18 lital, nejlepsi prejezdy mezi vesnicema po polnackach a lesich, hned nad vesnici motokros. draha, perfektne se na tom vyblblo
To Emilio: Já ti dám buřtík. To je normálně ženou živenej chlap. To, že vám chcípákům doma nedají nažrat,není naše vina, tzn. nebuď línej se nažrat a budeš mít taky optimální postavu .