Ahoj všem,
mám problém - sháním rotor a stator startéru, popř. celý stratér na GS 1100 rok výroky 1997. Poradíte někdo kde bych tyto díly mohl sehnat? Jsem ochoten jet pro díly i na konec světa.
Díky
HP
Jen tak náhodou není ten startér stejnej jak na peugeota 205 rok tak 90-95 ?? jsem ten svůj z 1150 měl v práci a kolega co má 205tku m říkal že přesně takovej má v autě a tuším že se to tu už aj někde řešilo
magoss napsal:
Jen tak náhodou není ten startér stejnej jak na peugeota 205 rok tak 90-95 ?? jsem ten svůj z 1150 měl v práci a kolega co má 205tku m říkal že přesně takovej má v autě a tuším že se to tu už aj někde řešilo
Ma 1100 GS kontolku rezervy, nebo jsem na rezerve v pripade, ze zmizi posledni carka na displeji? Kolik tak v nadrzi je, kdyz uz zmizi posledni carka?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal:
Ma 1100 GS kontolku rezervy, nebo jsem na rezerve v pripade, ze zmizi posledni carka na displeji? Kolik tak v nadrzi je, kdyz uz zmizi posledni carka?
Kontrolka rezervy-hladový oko,žlutá kontrolka.
Když zmizí poslední čárka,mělo by se rožnout hladový oko.Pak je možno ujet asi tak 50 km +-.(každej má jiný zkušenosti)Já mám nádrž TT ujedu něco kolem 100km,možná víc.
Upravil jt dne 11.09.2011 17:47
Spea - ToM napsal:
měly by zbýt cca 4 litry a kontrolka je hned vlevo vedle neutrálu, svití mně spíš oranžově.