Když jsem to četl,ani jsem nedýchal.Hrkly mi slzy do očí.
....Jak blízko jsme všichni okamžiku...jen čekáš, jak to dopadne...Následovala velká rána... Jsem rád že to takhle dopadlo a že už nejsi na "druhý straně". I já měl pár chvilek kdy jsem to měl na dosah.Pokaždý si na ně vzpomenu když už si myslím že dál nemůžu...
Gratuluju Ti.
Upravil L dne 08.09.2011 21:54
...na co ten k.o.kot v tej dodávce k.urva čuměl? Bože,to jsou řidiči
Jak píšou kluci,motorku vem čert,hlavně že Ty jsi v pořádku
Upravil Kubrt dne 08.09.2011 21:54
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Svaťo, kamaráde, jsme doma všichni rádi, že to dopadlo takhle, a že jsi celej. Tak snad už bylo smůly vybráno dost a užijete si s Čabem ten vejlet jak se patří
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ahoj Svato, tak to uz jsi sesty kamarad, ktery mel letos bouracku na motorce, vcetne mne. Takze bikeri a bikerky davejte pozor, nekdy je to strasna dzungle tam venku na silnici a ne vzdy takovahle neprijemnost konci stastne.
Svato preji, at se z toho rychle oklepes a at se vydari motodovolenka.
stojim za ivecom ktore dava prednost na prechode pre chodcov detom a ucitelke...ved som poslusny motorkar, tak kam sa nahanat...zrazu ten isty pocit ako u teba, pisaknie gum ,pozerm sa pred seba a v tom okamziku mi napada, VED TO JE PRE MNA...jedine co stihnem v tej rychlosti postavit sa na lavu nohu a v tom momente prask....vraj ma nevidel, za mnou rovna cesta asi 80 metrov v meste...bol piatok, plna premavka v meste ani sa ma nepytajte co som s tym vodicom skoro poriesil...keby som sa nekontroloval,tak som ho skoro zahlusil ja sam..nielen pre moju skodu na motorke ale aj pre tie deti na prechode..
to sa stalo v piatok...
v nedelu sa vraciam cez to iste mesto do Bratislavy a na jednom useku vidim, ako z vedlajsej cesty prichadza auto - policia, ked som bol od neho skoro na take 3-4 metre ten **** policajt vystartoval z vedlajsej a mne rovno do cesty, musel som brzdit jak besny pes a motorku hodit do smyku,lebo inac by som ho asi trafil do jeho vodicovych dvier...on mi normalne zduchol prec z tej situacie prec, tak ja za nim...scena ako vo filme,hovorim si je mi to jedno..zablokoval som celu posadku 4 policajtov v aute a to,aky slovnik som pouzil na verejneho cinitela by bolo asi na sud voci mne...nadal som mu do vsetkehoi mozneho a dost vulgarne od tej zlosti a on nic,ani len prepacte alebo nieco podobne..
potom si hovorim v duchu, tak a teraz pojdem prec a on si ma poda niekde za mestom...vsade plno ludi a cumelo cele mesto...ten jeden policajt suska tomu druhemu- nechaj ho uz ist...a v tom zareagovla nastastie moja kamaratka - pravnicka.
Hned im zobrala kazdemu osobne cislo a spz auta, nech si davaju pozor na svoje slova a reakcie a ze to bude mat cele dozvu / ona predtym pracovala ako pravnik na kriminalke /
Taky som bol nasraty na cely svet behom troch dni ze mi nad tym stal rozum dost dlho. Cele to sledoval sofer dialkoveho autobusu a hovori mi...keby som to nevidel na vlastne oci, tak neverim...dal mi na seba kontakt a aj adresu a ze ak bude treba svedcit,mam volat..
chlapi, jazdite opatrne a oci na stopkach cely cas, ja viem, ze nevieme kto ma kedy zubatu za chrbtom a vela veci sa neda ocakavat dopredu / nas a vasi hokejisti v rusku - RIP / ale zivot je len jeden....
Upravil scorpion dne 09.09.2011 00:02
Ahoj chlape, ostatní to již napsali, tak ale i já, hlavně že jsi celej..... Tenhle týden, můj kolega z práce na cestě na Šumavu se svojí ženou na Guzině míjel rakouskou Audinu, co jela pomalu u škarpy na pravých blinkrech. Když jí míjel, řidič to otočil do protisměru, protože na druhý straně stála šlapka.... Rána jako prase - cca v 90ti- , motorka je na odpis, oba jsou dobití jak sviň, ale živý a dají se dohromady. To jen k těm neustálejm a snad i marnejm povzdechům kam ti lidi čuměj.....
kaca napsal:
Ahoj chlape, ostatní to již napsali, tak ale i já, hlavně že jsi celej..... Tenhle týden, můj kolega z práce na cestě na Šumavu se svojí ženou na Guzině míjel rakouskou Audinu, co jela pomalu u škarpy na pravých blinkrech. Když jí míjel, řidič to otočil do protisměru, protože na druhý straně stála šlapka.... Rána jako prase - cca v 90ti- , motorka je na odpis, oba jsou dobití jak sviň, ale živý a dají se dohromady. To jen k těm neustálejm a snad i marnejm povzdechům kam ti lidi čuměj.....
Tohle je fakt neštěstí, mám podobný zážitek s rakouskou "řidičkou": dává blinkr doprava a zajíždí ke krajnici, já dávám blinkr doleva, chystám se jí objet, kouknu do zpětnýho zrcátka ok a když kouknu dopředu tak vidim její levej blatník před náma (jeli jsme ve 2 plně naložený)... klasika, p. se rozhodla, že si přejede doleva, naštěstí jsem měl šanci zareagovat a povedlo se...
Z pr dele klika. Ať ti to vydrží
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
šmarja toto lítá..furt něcoBudu se jen opakovat..hlavně že to dopadlo takhle a ne hůř
...letos si jeden pošťák v dodávce myslel, že to stihne a tak vyrazil...brzdil jsem i očima a ubrzdil cca 2m od bočních dveří té dodávky..jenže než jsem si stačil uvědomit, že to mohlo dopadnout hůř...za zády brždění a kolem kebule mě prolétl metrák porostu z příkopu...Iveco naložené beton.paletama..řidič to naštěstí ubrzdil a krapet to vzal do říkopu..Stačí tak málo..Dávejte na sebe pozor.
Upravil Milan V dne 09.09.2011 08:40
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Kdyby byla motorka na caucky vem to čert hlavně že ty jsi Živej a zdravej poslední dobou mi příjde hrozně smutky jet a koukat na zapálené svíčky u silnice a že jich tam přibejvá:-(
Kur.a drááát , mám pocit, že ****i v kamiónoch ma chcú zabiť Za posledný mesiac mi 3 kamióny nedali prednosť !!! Raz som bol na moto , 2 x v aute . Dnes to bolo fakt o držku , vytlačil ma až na chodník . Reakcia toho ****ného kok.ta ...nevidel som vás a to som sedel v služobnom aute polície Glock-plastik fantastik :-)