Fanos Rusicka napsal:
Do Pice s tema Prazskejma lestenkama!!!!Samej podnikatelskej frajirek co si koupi Bawo.Tam to nebrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já nepodnikám a ani nejsem pražák a motorku moc nemeju a přesto na autec jezdim a je to fajn akce,jedu tam kuli pokecu s kámošema,ale ty si asi z daleka a seš šetřílek a tak to haníš a přitom ani nevíš o čem mluvíš
Mikes napsal:
Co v sobotu,nejede někdo někam? Nejlíp odjezd někde "od" nebo "z" Brna. Já jedu z baťůžkem,tak opravdu jen po cestě...
proc ne do terenu dyt te to nijak nemuze omezovat? Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
No prave,ze vim o cem mluvim Shimi.Byl jsem na jejich srazech a co jsem videl tam uz videt nepotrebuju a setrilek jsem to mas pravdu.Motorky si radsi prohlidnu na jinym setkani nez na tomhle!!
....Bystřicke, ty milionářu ........, natankuju na debetní účet a jedem ne, když jsme ti milionáři.
...Bigr, to není jen o milionech, je to věc preferencí, alespoň většinou, nebo se pletu ??
Mikes napsal:
Co v sobotu,nejede někdo někam? Nejlíp odjezd někde "od" nebo "z" Brna. Já jedu z baťůžkem,tak opravdu jen po cestě...
Nazdarek, v sobotu nemam cas, ale co delas v nedelu? Planujem nejakej vejlet do SK a sestava je ruznoroda, takze pouze asfalt
Upravil desperado dne 11.04.2008 08:06