Chlapi, musím se pochlubit....možná není čím....nevím.
GéeSo mám zhruba rok. Čtyři dny po koupi jsem se objednával na garančku, najeto cca 1.100 km. To bylo na podzim. Říkám si super, v létě na motorce polítáme Alpy, nemusíme tam jen autem nebo na lyže. Na jaře jsem pojezdil pár tisíc km solo a přes léto najednou utrum. Nebyl čas, v práci hodně práce, doma práce okolo chalupy. A nastal podzim. Celé léto jsem provokoval s nějakou náhradní dorostenkou jako baťůžek místo odporující manželky na ty Alpy....A včera říkám, tak co, nezkusíme to? Venku 20 st., slunečno, bezvětří. No já nevím, říká manželka. Ale asi jo, ale jen tady k úřadu a pak zpátky...(cca 800 m) Říkám O.K., pak uvidíme. Tak jsme jí s klukama nasadili krosovou Airoh přilbu (jen na zkoušku), atd.atd. V ten moment jsem se dozvěděl, že v životě neseděla na motorce, natož tak na BMW R1200 GS ! Tak si říkám, ty vole, buď budeš jezdit zbytek života sám , s nějakou cizí dorostenkou (která se prodraží) nebo solo bez manželky. Buď se chytí nebo ne. Nasedla bez problémů. Kluci ji pochválil, že jí to na GS sluší a vyjeli jsme. Chlapi, tak slušně jsem neřadil ani před 30-ti lety v autoškole se zkušebním komisařem! Spotřeba snad pod pět litrů. No, nebudu to natahovat. U úřadu se ptám, tak co, jedeme dál? Prý jo, není problém. No a takhle jsem se zeptal ještě párkrát a včera jsme napoprvé najeli skoro 100 kiláků.....Před usnutím se mne ptá, ty, Ivo, a ta šubrtka, nebo jak jsi to říkal, ta se kupuje kde? Zajedeme tam hned v úterý?...má být ještě pár dnů pekně....takže příští rok se s vámi některými snad potkáme někde v Česku nebo těch Alpách. ...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Tak velká gratulace, já jsem něco podobného řešil před dvěma lety. Nakonec jsme přikůpili LTéčko na rodinné výlety a je pohoda......co by jsme pro ty naše baby všechno neudělali, že...
semnou byla žena poprvé na srazu a pak v nedělu jsem to vzal velkým obloukem dom,chrochtala si blahem,ale třeba do alpto nevím jestli bych ju přemluvil,uvidíme není fšem dnům konecHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
IvoM napsal:
Před usnutím se mne ptá, ty, Ivo, a ta šubrtka, nebo jak jsi to říkal, ta se kupuje kde? Zajedeme tam hned v úterý?...má být ještě pár dnů pekně....takže příští rok se s vámi některými snad potkáme někde v Česku nebo těch Alpách.
gratuluju!
Zvlast delsi cesty bych si sam uz dokazal predstavit jen obtizne.
Co je myslim super vec je Interphone, nebo nejaky jiny komunikator jezdec <-> appendix. S tim to mas jak v aute a nuda je asi tak ctvrtinova nebo desetinova.. alespon u nas.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Ivo: já to tušil, že to tak dopadne......nedávno jsem svezl Lindu, málem to dopadlo podobně
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Chlapi díky za podporu. Jo, za chvíli té mojí bude 44 let...jsem zapomněl napsat.
Ten Interphone mám už asi půl roku, jen čekal na to, aby se namontoval do té správné "šubrtky" nebo jak se to říká....
To Vjetrník: Ale další motka se ti snad už do garáže nevleze, nee?
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
IvoM napsal:
.....další motka se ti snad už do garáže nevleze, nee?....
To bych nikdy netvrdil....
Jinak Linda jezdila pomalu dřív než já, její je ten skůtr, co teď budu dávat do kupy "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
počkej až bude chtít nakonec svou motorku.. (vím o čem mluvím) Začne pak remcat, že je to super s tebou jezdit jako spolujezdec ale že se tam při dlouhých cestách nudí apod.. my jsme přikúpili předvloni GS a tak jezdí na GS a od začátku je to zas špatně, protože my všichni máme dvanáctky a ona nám s malým GS nestíhá a tak jsme zase přikůpili a teď nás stíhá v poho na RT.. a na GS jezdí do práce a má to jako takovej "skůtr do města.." všechno přinde, uvidíš..
Upravil jezek dne 27.09.2011 07:40
jezek napsal:
počkej až bude chtít nakonec svou motorku.. (vím o čem mluvím) Začne pak remcat, že je to super s tebou jezdit jako spolujezdec ale že se tam při dlouhých cestách nudí apod.. my jsme přikúpili předvloni GS a tak jezdí na GS a od začátku je to zas špatně, protože my všichni máme dvanáctky a ona nám s malým GS nestíhá a tak jsme zase přikůpili a teď nás stíhá v poho na RT.. a na GS jezdí do práce a má to jako takovej "skůtr do města.." všechno přinde, uvidíš..
moje zenska jezdi na skutru zatim, ambice na velkou moto myslim nema a prekvapilo by mne, kdyby byly. Na to je prilis opatrna.
----
Ted jsem se koukal ... a vylezla MP3 s ABSkem. S tim sirsim rozvorem dalsi moto ke zvazeni...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
GRATULACE.
Tohle se povedlo mně vloni. Taky v životě nechtěla na motorku,navíc se jí kdysi zabil na motorce kamarád. A dneska jak se jí to líbí.
Alpy jsou už taky tak trochu na obzoru...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To je pekny
Tohle se mi stalo jednou, ale s kamaradkou kdyz jsem byl sam. Ukecal jsem ji na motorku, na zadny nikdy nesedela a nechtela.
Po 15ti km mi mlatila do zad at zastavim a s nadsenim mi oznamila, ze nemela ani poneti, jak to muze bejt prima
Alda napsal:
To je pekny
Tohle se mi stalo jednou, ale s kamaradkou kdyz jsem byl sam. Ukecal jsem ji na motorku, na zadny nikdy nesedela a nechtela.
Po 15ti km mi mlatila do zad at zastavim a s nadsenim mi oznamila, ze nemela ani poneti, jak to muze bejt prima
Takže orgasmus? Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ivo, to je úžasné! Přeji mooooc krásných společných chvil na moto. NIKDY jindy se nedá svět vnímat tak, jako ze sedla motorky.
PS: Máš u mě další plusové body!
Scofield napsal:
To se nebojím...s tebou bych mohl jet maximálně vlakem....
Koupím Zetorovi nový boty a ty si pujdeš koupit tiket na pendolíno.....
Hele, ty machyrku, nvm, o co ti jde, le by sis mel uz zalepit tlamicku, abych ti pres ni nepleskla a Zetorek jeste vic- a navic, on si boticky zvladne koupit sam