Ahoj všem, co dneska byli v Praze a následně jeli do Kolína.
Jelikož sem se nemohla zúčastnit, tak mě neskutečně zajímá:
Jaké to bylo? Co hrálo v Praze za kapelu, kolik Baworáků a neBaworáků se sešlo?
Byl jsem nejdříve na strahově kde přijeli ti ze Sidecar Ride + hromada harleyů (ti měli dneska Love Ride). Kolem 10:30 jsme se hromadně přesunuli do Autecu, kde bylo našlapáno a ani jsme neměli kam zaparkovat a krátce na to policie a organizátoři začali vytvářet skupinky a vyvádět nás na jižní spojku. Tam nás byla celkem hromada a já se u kačerova odpojil, takže netuším jak to vypadalo potom.
Ale byla to obrovská akce, nic pro mě, mám radši menší
titika napsal:
Ahoj všem, co dneska byli v Praze a následně jeli do Kolína.
Jelikož sem se nemohla zúčastnit, tak mě neskutečně zajímá:
Jaké to bylo? Co hrálo v Praze za kapelu, kolik Baworáků a neBaworáků se sešlo?
Honem, zážitky sem :-)
Já se zůčastnil jen odjezdu Sidecar Ride ze Strahova k AuTeku. Pak jsem jel jinam. Protože megaakce nesnáším a Kolín je v rovině,takže je to akorát pro Harley Club Praha. Ale fotek mám spoustu,tak kdyby někdo chtěl,můžu poskytnout.
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
MCJ napsal:
Byl jsem nejdříve na strahově kde přijeli ti ze Sidecar Ride + hromada harleyů (ti měli dneska Love Ride). Kolem 10:30 jsme se hromadně přesunuli do Autecu, kde bylo našlapáno a ani jsme neměli kam zaparkovat a krátce na to policie a organizátoři začali vytvářet skupinky a vyvádět nás na jižní spojku. Tam nás byla celkem hromada a já se u kačerova odpojil, takže netuším jak to vypadalo potom.
Ale byla to obrovská akce, nic pro mě, mám radši menší
Jen neřikej. Dneska jsi pokukoval po jiném klubu. Jen aby tě nezlákali...
BIGR přiložený následující obrázek:
K jídlu jsem zahlídnul gulášovku, tlačenku a podobný věci a šunku na kosti. Spokojil jsem se s džusem, protže tam bylo ukrutný vedro. Nasnídal jsem se doma před odjezdem. Kapela tam žádná nebyla, aspon co jsem viděl od 10ti hodin do odjezdu někdy kolem půl dvanácté. Hudba zněla z repráků. Kolem desáté hodiny všechny přivítal někdo z autecu, potom přijelo žlutočerný F800GS do prodejny, slečna co seděla jako spolujezdec odhalila 3 motocykly, F800GS v modré barvě, R1200GS v modré barvě a jednu Adventůru, plus to žlutočerné GS tam postavili. Potom ještě krátce zatancovala, protože byla to prý byla mistrně nějakýho poskakování na hudbu. Po ní představili nové motorky a potom mluvil asi 10 minut nějaký záchranář, jak dávat první pomoc. To mi přišlo docela dobrý, ale bylo tam takový vedro, že jsem to slyšel jen venku z reproduktorů. Na závěr tam zatancovala parta asi sedmi holek. Motorek tam bylo spousta, bylo tam i pár starých baworáků-veteránů, moc hezké. Potom dorazili motorky ze Strahova, oficiálně je přivítali, popřálo se štěstí a počasí a vyrazilo se na Kolín. Motorek bylo hodně, dovedu si představit, že lidi v autech, co museli čekat, než projedeme, moc radost neměli. Určitě to musí být ale hodně náročné po organizační stránce.
Jako majitel BMW bych spíše uvítal kdyby lidé z Autecu upnuli své organizační schopnosti k tomu aby konečně fungovalo zastoupení v republice na úrovni.Bezmála 20 let po revoluci a funguje to jak na Balkáně. Hlavně NO FLAME!!.Tohle je jen takové povzdechnutí.
Já byla vloni na zakončovačce a mě se to teda líbilo moc, fakt je že jsem se vezla, protože sem si s Kawou netroufla mezi Báwa. Nicméně hudba Tam-tam orchestra mě dostala, to bylo super. Slabší bylo předávdění hadrů na motorku, to nějak nebylo o ničem a ten týpek Brezovar nebo jak se jmenoval přesně, ten byl taky bezva. Takže dojmy kladné. A taky jízda v koloně, jak policajti uzavírali křižovatky a člověk tak hladce projel v místech kde normálně čtvrt hodiny čeká :-) No prostě mě to nadchlo, ale je zajímavé že vy tu kompletně máte naprosto shodné názory na tyhle megaakce :-) Jinak všem díky za info, snad mi to osobně vyjde napodzim...
Nedělal bych z toho žádnou vědu. Je to klasická marketingová akce s docela slušným průběhem a pěkně organizačně zajištěná - jídlo nedošlo, kafe bylo prvotřídní, dezerty také. V prodejně na hadry byla 10% sleva a bylo to docela příjemné. Na vyjížďce jsem se odpojil na spojce ale stačilo mě i ten kousek - 99% účastníků nemá vůbec ponětí o jízdě v koloně, takže to je někdy adrenalin. Ale tím že při průjezdu v docela slušným provozu asistovala policie, tak to fakt jelo krásně ale řidiči na křižovatkách museli mít fakt radost. Autecu i Motoklubu BMW za organizaci a uspořádání určitě patří poděkování - zrovna takové akce podle mě patří k dobře fungujícímu zastoupení značky. A potěšilo mě že na zahájení byl šéf divize BMW-Motorrad pod kterou ČR spadá, tak třeba se začnou trošku víc zajímat o to, jak to tady funguje nebo nefunguje a nebudou nás považovat za mrtvý trh. Ještě víc mě potěšil člověk z marocké ambasády, který přál štěstí na cestě partě se sajdkárou a který říkal že čeští motorkáři jsou v Maroku vítaní a chtějí podporovat spolupráci atd. Jo a ještě hezky mluvil ředitel jedličkova ústavu, který uváděl tu jízdu.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
tak me napada Tome, zdali bycho my starsi a zkusenejsi nemeli nekam napsat nejaky zakladni mustr jak se chovat na silnici v kolone, jaka jsou znameni, co dela "spicka" a co dela 'koste" vzadu. Co se dela v pripade ze jeden zastavi, co se dela v pripade nehody apod. Taky obcas vidim, jak jezdi parta peti motorek "presne v zakrytu" a jsou doslova stastni, ze se jim to dari a pak maji problemy navzajem se nenabourat a nevidi dopredu a podobne nesvary.
Asi by to uzitecne. Pokud se toho chces zhostit, bylo by to fajn, jinak muzu i ja [nebo kdokoliv jiny kdo zna zakladni mezinarodni zasady a signaly jizde v kolone], ale trochu me omezuje jazyk [terminilogie].
Ale bylo by to jenom ku prospechu. Nebo mozna i je nekde na ceskem webu jiz napsano, pokud to vis, hod link.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Ten odkaz by se možná mohl dát i někam jinam na stránky, aby nezapadl.
ano neco takoveho,
1/ale napr. pri nebezpeci [kamen na silnici, olej, nehoda] se dnes spis pouziva vysunout nohu na strane prekazky
2/ krouzivy pohyb [jako je prvnim obrazku se pouziva k predzvesti ze se budeme otacet.
3/ zastavit se dela zdvizenou pesti [leva ruka]
4/ odbocit - jenom blinkrem
5/ zpomalit - je stejne jako na tom situ
koneckoncu treba existuji i lokalni upravy stat od statu
Neni potreba znat vsechna znameni, pak je v tom binec, alespon ta zakladni a NIKDY NEJEZDIT V ZAKRYTU.
Nekdo to upravte, zmodernizujte, zjednoduste a dejte to nekam dopredu "sticky"
Upravil Doc dne 13.04.2008 13:51
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic