Mezi nama ty mile mi sedi vic ten tachqc vipada alespon plnejsi kdyz jsou tam dve stupnice . Jinak sem ted videl desing budiku 700 a vypada to o dost lip. A nebo si nechat udelat vlastni o tom uvazuju
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
udelaji ti jakekoliv budes chtit tady http://www.tuning...stove/bmw/
staci kdyz jim tam posles ty svoje postou, reknes si jaky chces design a pak ti poslou nazpatek ty tvoje a tve nove. Sam jsem si to vyzkousel a spokojenost
Upravil swat dne 11.01.2013 09:52
swat napsal:
Za ty love si tam nechám eng. A jak říká šrek, mít pár čísel navíc se vždycky hodí. Zetor by mohl vykládat
OO==o < OO=====o
se ti to bude hodit až si uděláš výlet do anglie BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Já má taky anglickýho plnokrevníka A ten ciferník jsem vzal na ebay. Je to origo, vše sednulo perfektně. Šlo to z německa a cena vč. dopravy 1405,- Kč. Do vyhledavače na eBay napiš ( tachoscheiben 800 ) země Německo a hledej. Došlo to cca za 5 dní. Samozřejmě se platí předem, ale bát se nemusíš. Nakupuji takhle cca 3 roky 200 položek a super. Jinak moje jazyková vybavenost je překladač google
Ahoj, jak sundáváte ručičku? Měl jste někdo vyndané budíky z obalu? Pod ciferníkem rychloměru vidím dva šroubky, chtěl bych vyndat budíky a buď zavařit spodní obal nebo přendat budíky do nového. Znáte někdo servis na budíky?
Dík za odpověď, jasně že je lepší koupit nový obal, ale to neřeší problém vyndání budíku(čehož se bojím abych to nepomrdal). Jak kalibrovat? Poznačit ta hřídelka má něco mezi 1-1,2mm. Nikdy jsem pomocí EBAY nic neobjednával, co Ty?
"Nakalibruješ" jednoduše. Otočíš krokový motorek na doraz dolů, poznačíš si polohu střelky, třeba uděláš čárku tužkou někde na okraj a do této pozice pak zatlačíš střelku zpátky. Pak můžeš eventuálně tacho připojit, zapnout zapalování, čímž se krokový motorek vycentruje na 0 a když se ti bude zdát, že je to šejdrem, tak střelku prostě zase sundáš a nasadíš znovu.
Pozor při rozebírání obalu, kromě šroubků jsou tam i plastové zobáčky, ale jdou celkem v pohodě zatlačit malým šroubovákem.
Jinak nový obal budíků jsem nikde levnější neviděl, ale ciferníky jsou na ebay i za 650,- včetně poštovného z Polska. Měnil jsem to minulý rok, protože původní byl v mph a zatím teda naprostá spokojenost.
Ještě takový dodatek... Střelka rychloměru jde dolů celkem v pohodě, musíš fakt rovnoměrně páčit čajovýma lžičkama z obou stran. Střelka otáčkoměru je proti tomu brutál, tam musíš páčit tak, že jsem měl shoro strach, že to vyrvu i s motorem a kusem desky, ale mělo by to vydržet. A pak je tam ještě ta varovná kontrolka, ta se musí vyndat taky, zespodu jsou dva zobáčky a taky to chce docela zabrat. Ale jde to, kdyžtak se ozvi, najdu možná někde fotku jak to vypadá...
Upravil janrypal dne 28.07.2016 10:45