smazak73 napsal:
Není lepší opustit velký endura na cestování a koupit si si zachovalej Off roud (auto)( sranda stejná a bez rizika)
No prave ze bez rizika!To pak trochu postrada smysl ne?Tyhle veci te podle mne bavej proto,ze je tam urcite riziko.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Motorka bude vzdy srandovnejsi. Neumim si moc dobre predstavit, tak kde jsem byl na motorce, ze bych se nudil v aute. Navic mi to na motorce utika tak nejak rychlejs ... takze za me NE
smazak73 napsal:
Není lepší opustit velký endura na cestování a koupit si si zachovalej Off roud (auto)( sranda stejná a bez rizika)
Jsi blázen,nie?
Takovej off ve V3S trochu upravené a na trial trati bych vám přál.Potom by nikdo neřek,že je to nuda a bez adrenalinu.Udřenej a spocenej se sevřenou pr.delí.Když jezdíte na ty Boletice,tak zkus krajni možnosti Tatry,strachy se k nim ani nepřiblížíš.
Když je hlad,je i husa dobrá.
smazak73 napsal:
Jsi blázen,nie?
Takovej off ve V3S trochu upravené a na trial trati bych vám přál.Potom by nikdo neřek,že je to nuda a bez adrenalinu.Udřenej a spocenej se sevřenou pr.delí.Když jezdíte na ty Boletice,tak zkus krajni možnosti Tatry,strachy se k nim ani nepřiblížíš.
zažil jsem nejednou strach v Tatře... Stačilo jezdit po horách v Kosovu... A to jsem vážil 32tun
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
smazak73 napsal:
Jsi blázen,nie?
zažil jsem nejednou strach v Tatře... Stačilo jezdit po horách v Kosovu... A to jsem vážil 32tun
Strach není na místě,je z 85% zbytečnej.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Hele ¨je to normální jev už mám na krku 38 na velkým enduru mi to v terenu nikdy nešlo sranda.kamarádi ,už to není co bejvalo ----a když si s autem ustelu,tak s těch sraček taky vyjedu a nepotřebuju bližního svého Nevím nejsem 100pro pro auto: Moto mám rád nechci poradit __ jen chci Vaše názory pro a proti?
smazak73 napsal:
Hele ¨je to normální jev už mám na krku 38 na velkým enduru mi to v terenu nikdy nešlo sranda.kamarádi ,už to není co bejvalo ----a když si s autem ustelu,tak s těch sraček taky vyjedu a nepotřebuju bližního svého Nevím nejsem 100pro pro auto: Moto mám rád nechci poradit __ jen chci Vaše názory pro a proti?
no jestli to balis uz v osmatriceti tak jses normalni vymeklej srab
jezdit v terenu na velkym enduru nebavi kazdyho... co ti brani koupit si lehci? NApr. EXC/690 E-R atd...
Upravil hicks dne 05.10.2011 18:58
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jo, to mně když bylo 45 , tak jsem si teprv velký enduro koupil!!!A když jedem ofroud ( a třeba na Krocanovi to občas je prča), tak si teprv říkám , že jsem dospělej... A balit ježdění na motorce? To už budu asi po smrti.....Myslím, že tak ještě 10 let v poho a pak se uvidí. Je tu někde diskuze, kolik je komu a na čem jezdí. Proti některejm jsem v 51 letech ještě mladík....
Stenly- motocyklista varnsdorfský
stenlybmw napsal:
smrti.....Myslím, že tak ještě 10 let v poho a pak se uvidí.
pokud nebudes mit extra zdravotni problem, TAK PROC?
koukni na long-distance motocestovatele.. to jsou bezne lidi 50-60.
Kdyz jsme cekali ted v Newcastlu na trajekt, tak jsme byli v 31 ZDALEKA nejmladsi.,.
17 cm
stenlybmw napsal:
smrti.....Myslím, že tak ještě 10 let v poho a pak se uvidí.
pokud nebudes mit extra zdravotni problem, TAK PROC?
koukni na long-distance motocestovatele.. to jsou bezne lidi 50-60.
Kdyz jsme cekali ted v Newcastlu na trajekt, tak jsme byli v 31 ZDALEKA nejmladsi.,.
Jo, máš recht.Když nepříjdou nemoce a budete na nás důchodce makat, tak si teprv pořádně zajezdím po světě . Žádnej spěch do roboty....
Stenly- motocyklista varnsdorfský
stenlybmw napsal:
Jo, to mně když bylo 45 , tak jsem si teprv velký enduro koupil!!!A když jedem ofroud ( a třeba na Krocanovi to občas je prča), tak si teprv říkám , že jsem dospělej... A balit ježdění na motorce? To už budu asi po smrti.....Myslím, že tak ještě 10 let v poho a pak se uvidí. Je tu někde diskuze, kolik je komu a na čem jezdí. Proti některejm jsem v 51 letech ještě mladík....
51 bych ti fakt netipoval!A na Krocanovi jsi do toho sel po hlave jako mladej kluk.A zrovna tak Bluesbery,kterej to jel na 1200gs.A to uz ma bily vlasy!
Doufam,ze taky ani v 50ti nebudu premejslet o aute!
smazak73 napsal:
Jsi blázen,nie?
...a tohle napíše na motofórum(a né ledajaký)
Je to blázen...hoďte na něj síť
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
smazak73 napsal:
Jsi blázen,nie?
Ve 38 auto ve 45 se zacnem rejpat v zahradce.A taky bych se chtel naucit háčkovat.
smazak73 napsal:
Jsi blázen,nie?
Ve 38 auto ve 45 se zacnem rejpat v zahradce.A taky bych se chtel naucit háčkovat.
no co.. pripravuje se do rakve.. uz ma nevyssi cas Jeste po sobe uklidit, umejt se.. udobrit se sousedy.. prodat moto a je ready
17 cm
bystricke napsal:
je mi 47 a než bych měl jet někde autem,to radši nejedu nikde
tak! kouknete na Bystřu!
17 cm