V listopadu vyrážíme s kámošem do Vietnamu.Chceme pojezdit na půjčených hondičkách.Inspirace top gearem je jasná.Ač Míru znám léta stala se mi nemilá věc.Koupil jsem letenky přes letušku a teď jsem zjistil,že Míra není Miroslav ale světe div se Jaromír.Volal jsem zpět a asertivní operátorka mi řekla že mi vystornuje letenku za pouhých 7000,-a zabukuje novou.Samozřejmně se mi to nechce.Přemýšlíme co s tím.Zdá se mi to jako zlej sen.Službu jsem zaplatil a žádám jen administrativní přepis křestního jména a je z toho ultraproblém.Přemejšlím,že to budem asi tedy řešit až na letišti a budem doufat,že nás i s tímto na palubu vezmouTímto se chci jen pro sichr zeptat jestli nemáte někdo řešení,či osobní zkušenost.Letecké spol.jsem poslal nekonkrétní dotázek,ale zatím se mi neozvali.
sadilek napsal:
V listopadu vyrážíme s kámošem do Vietnamu.Chceme pojezdit na půjčených hondičkách.Inspirace top gearem je jasná.Ač Míru znám léta stala se mi nemilá věc.Koupil jsem letenky přes letušku a teď jsem zjistil,že Míra není Miroslav ale světe div se Jaromír.Volal jsem zpět a asertivní operátorka mi řekla že mi vystornuje letenku za pouhých 7000,-a zabukuje novou.Samozřejmně se mi to nechce.Přemýšlíme co s tím.Zdá se mi to jako zlej sen.Službu jsem zaplatil a žádám jen administrativní přepis křestního jména a je z toho ultraproblém.Přemejšlím,že to budem asi tedy řešit až na letišti a budem doufat,že nás i s tímto na palubu vezmouTímto se chci jen pro sichr zeptat jestli nemáte někdo řešení,či osobní zkušenost.Letecké spol.jsem poslal nekonkrétní dotázek,ale zatím se mi neozvali.
zkusil bych to primo pres tu leteckou spolecnost..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
určitě to není na storno!! Vloni jsme to řešili to samé a udělala se jen změna jména.. zajeď na pobočku letecké společnosti se kterou poletíš a řekni jim to tam a že ti to na letušce zvorali a je to.. nicméně je lepší to mít v pořádku před odletem, letenka je elektronická a už je to v systému a bude to vyskakovat i na letišti ve vietnamu..
A mimo jiné Vietnam si užijte!! Kdybys potřeboval nějaké rady, info a pomoc, neváhej se ozvat.. Je to můj druhej domov..
Určitě řešit už před odletem, ne až na letišti. Ideálně se obrátit přímo na leteckou společnost, ale bude záležet na jejich ochotě to změnit. Záleží na podmínkách konkrétní letenky, u většiny levnějších letenek není změna jména možná a to ani jména ani příjmení. Co je to za leteckou společnost?
Opravdu se to vyplatí řešit teď a tady, jinak by jsi taky mohl odletět bez Míry. Rodiče teď řešily přes známýho letenky do AUS a táta se jmenuje Miloslav, známý měl zafixováno, že je Miloš a tak nám došly letenky se špatným jménem. Řešili to přímo s leteckou společností Emirates a celá sranda vyšla na 5500,- !! Každá letecká společnost si účtuje údajně jinak, dle svého "ceníku"
to už vyjde levněji si nechat změnit jméno v obcance / pasu
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Neznám leteckou společnost, která by neměnila jména na letence. až na výjimky je to placená služba, cena 20-50euro, většinou. storno nepotřebuješ, jen změnu jména. určitě řešit co nejdřív. sám měním jména na letenkách cca 50x ročně u různých společností a nikdy jsem s tím neměl problém. ani u Kenya Airways, kde mi do kolonky "jméno" napsala prsatá černoška "czech republic".
Changes in reservations can be made by calling our Call Centre (0801 703 703)
Upravil Chocho dne 06.10.2011 16:42
Sadílku a až to vyřešíš, koukej napsat co přesně plánujete odkud kam atd.. ať vám můžu poradit ještě co vidět, kam nejezdit atd.. teda pokud budeš chtít....
po delsi dobe mne neci fotky nenudili... pekny, mistama drsny. Jeste, ze nezeru maso.
Ty sestreleny zbytky Phantomu taky husty...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
moc pekne fotky, dik za ne, taky se mi diky nim vybavilo moje cestovani po vietnamu (ale po jihu) a na pinckoj jen jeden den, ale za to 250 km. Uzasny zazitek mezi domacima jezdit.
Sestřihal jsem trochu Vietnamu.Je to vše na gopro takže omluvte kvalitu i střih.Je to moje prvotina.Ke stažení zde:http://www.ulozto...tnam+malej heslo je djudja.Článek v Motohouse vyjde myslím 14.4.
Upravil sadilek dne 11.04.2012 20:27