blizi sa obdobie kedy sa menej jazdi a viac vymysla a upravuje. Planujem vyrobu predneho kokpitu - stitu na 11,5 gs
Samozrejme zbieram rozne inspiracie aj na nete, tak ak mate niekto zmaknute nejake stranky, fotky, vobec cokolvek spominanej upravy, Prosim hodte to sem
Vdaka
Upravil vlk dne 19.10.2011 21:36
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
ak sa mi, moj projekt nevydari zrejme i ja skoncim u D3
ale mozna si xcem najskor nabit hubu a mat to D3 este drahsie o tu namahu a material a cas, ale mozna mi to vyda za funkcne a vydarene a "moje"
vlk napsal:
ak sa mi, moj projekt nevydari zrejme i ja skoncim u D3
ale mozna si xcem najskor nabit hubu a mat to D3 este drahsie o tu namahu a material a cas, ale mozna mi to vyda za funkcne a vydarene a "moje"
Podívej se na příspěvek od BIKER 755. Tam by měla být i hotová forma, jen to vylaminovat. http://cenduro.cz...ead_id=741R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
nechci předbíhat, ale přes zimu bych rád ve volným čase udělal něco podobnýho z uhlíkových vláken. Zatim mám rozpracovaný první kopito. Rozhodně to nebude prde*l, ale vždycky jsem to chtěl zkusit:-)
V případě 1100gs a DESIERTA, které je z jednoho kusu to má ještě výhodu v tom, že když s tím flákneš o zem a rozbiješ to, tak si to vyrobíš znovu. Asi ani na 1150 DES.3 se to nedá kupovat po dílech. Nebo jo?
R1100GS
dik za reakcie ( ale preco nikto doposial neprilepil nejaky pekny "apgrejd" 11,5ky )
skusim odpovedat globalne vsetkym:
LiborJ - dik za info ( zatim najplodnejsie )
nie je mojim cielom skopirovat D3 ani vyrabat nieco s myslienkou: bude to lepsie, krajsie ako D3
zaroven netajim ze i D3 mam uz nakukane ako inspiraciu
raptor to celkom vystihol - len by som to poopravil ze na skodu 1000 dal niekto diel z Rapid-ky
moje myslienky a muza je nieco v duchu - predstavach: kokpit ala stity z 80-100 gs v ramci nostalgie cez dakarsku verziu s nejakou new modernou crtou ala D3 - mno newim ci to vobec ide dat dokopy na amaterskej urovni
... Takze totok nejako chcem zlucit + funkcnost voci naporu vzduchu a nech to nevypada jak klumpot