jo hodně smutná zpráva, byl to borec. Bohužel měl opravdu smůlu RIP
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
:(((
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Je mi to líto.. Navíc ho porazil asi jeho nejlepší kamarád Rossi který s tím nemohl nic udělat...
Upravil Remus511 dne 23.10.2011 12:47
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Zapl jsem TV zrovna, když moderátor ukončoval přenost a říkal, že více v odpoledních TV novinách. Takže jsem nevěděl ani co se stalo a hledal na netu a až po půl hodině se to začalo objevovat na serverech.
Zatím jsem ještě neviděl záběr z kamery, ze které by bylo zřejmé, proč se stále držel tý mašiny a proč takhle křížil trasu. Čekám na ty TV odpolední noviny. Nicméně ta helma je skutečně šokující.
A dopr......RIP . To tu helmu neměl zaplou nebo jak takhle může spadnout ? Nechapu .......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
A dopr......RIP . To tu helmu neměl zaplou nebo jak takhle může spadnout ? Nechapu .......
mozna ze to ma taky nejakou navrzenou pevnost.. aby ti to treba taky neutrhlo hlavu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2