Tak toto bude asi pro Miloše. Vzhledem k tomu,jak tyto stránky báječně fungují,tak sis nás pěkně rozmazlil a budeme chtít čím dál víc :-).Nicméně: nešlo by tu vytvořit něco na způsob chatu? Třeba když se podívám kdo je zrovna ON LINE,tak bysme možná chtěli jen tak pokecat.... No dobře,možná si moc vymýšlím... :-). Jo,a nejdou mi tam smajlíci :-(
Mikes
Nově s KTM... :-)
Moc se mi do toho chatu nechce, asi to potřebuje ve vyzrát. Nějak totiž nevidím přímo výhody chatu, sám ho nepoužívám.
Každopádně jsem se díval do rozšíření tohoto systému a žádný chat, který by se mě líbil jsem nenašel. To co existuje, jsou spíše takové jednoduché chaty, kde je vždy něco, co mě vadí.
Já se k chatu přikláním-přijde mi to jako užitečná úleva diskuzní sekce. I když chápu,že už teď na tím SuperMiloš tráví hromadu času.
Namísto hádek a zasírání fóra hloupostmi, by si lidi vyřešili "pitchoviny" hezky osobně online....ale chtělo by to jen pro registrované členy, aby tam nelezl kdejakej jetel s Virglem dělat čurbes
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Luboši nebyli to špatní chlapi, ale budu se těm hláškám tlemit ještě dlouho.
Také jsem měl TDM = Yamaha rulezzzzzzz
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jo,byli v pohodě.Akorát jsem nikoho neviděl takhle rychle natočit a následně vypít pivo A Virglista je naprosto nové označení a myslím,že se rychle rozšíří
Ja nikdy na zadnej chat nechodil, ale jestli ho sem Milos nekdy soupne, urcite se nebranim a vyuziju ho. Je to takovy vic live nez klasicky forum, rekl bych
Já vím, že tím zase skoro po dvou letech otravuju, ale jsem tady zase se svým hloupým dotazem. Fakt by to nešlo nějak udělat? Prosím, ó velký superadministrátore.... Když si chci s někým jen pokecat,tak mi připadá zbytečné vymýšlet nějaké fóra nebo příspěvky....tož tak.
Mikes
Nově s KTM... :-)
to vypadá,že by to měl být takovej dakárkovskej chat
kdysi sem chodil na motorkáře.cz,ale než já jsem něco vydatlovat na klávesnici,někteří už museli jít do prácetak sem tam přestal chodit,navíc jsem tam skoro nikoho neznal,tady by to bylo možná jiná,ale obejdu se
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Je fakt, ze chat by vyrazne ulevil diskusi. Ja se pripojuji k navrhu, treba na rychlou domluvu vyjizdky nebo jine operativni veci je idealni. Jo a taky na pokec.
Chat je použitelný To nepopírám, ale a teď mě hned nekamenujte - svojí místnost si lze založit na kterémkoliv chatovacím webu, když chci být "on line" na pokec, tak jsem asi stará struktura, ale používám vykopávku jménem telefon. Když nás chce kecat víc najednou, tak to lze i ve Skypu (včetně chatu) a opravdu tam nikdo nepozvaný nevleze. Nezkoušel jsem, kolik lidí systém unese, ale běžně takhle žvaníme v rodině a to je max. 4 připojení. No a pro Miloše to není jen práce navíc, ale i moderování chatu stojí docela čas.
Neříkám, že bych ho nikdy nepoužil, ale bez něj to jde taky
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pro mě to má jen zápory, další starost (aby to fungovalo, aby to bylo zabezpečené proti robotům, aby zde nebyla bezpečnostní díra apod.), další zdroj sledování. Navíc někteří nejen nově příchozí by zde hledali rady a bylo by to vlastně dublované fórum, které by se pak mohlo stát "mrtvým". Muselo by to pracovat se systémem (brát vaše přihlašovací údaje/práva ap.).
Co by chat pro vás přinesl lepšího/jiného? Kdo je na webu vidíte také. Jediné co chat za vás udělá sám je F5 - Refresh. A některá témata takový chat už jsou.
I po zkušenostech z jiných webů a z historie, stále nejsem zastánce chatu.
Milos napsal(a):
Pro mě to má jen zápory, další starost (aby to fungovalo, aby to bylo zabezpečené proti robotům, aby zde nebyla bezpečnostní díra apod.), další zdroj sledování. Navíc někteří nejen nově příchozí by zde hledali rady a bylo by to vlastně dublované fórum, které by se pak mohlo stát "mrtvým". Muselo by to pracovat se systémem (brát vaše přihlašovací údaje/práva ap.).
Co by chat pro vás přinesl lepšího/jiného? Kdo je na webu vidíte také. Jediné co chat za vás udělá sám je F5 - Refresh. A některá témata takový chat už jsou.
I po zkušenostech z jiných webů a z historie, stále nejsem zastánce chatu.
dtto...
pri dostatecne rychlem pripojeni muze byt soucasny thread klidne chatem, navic s historii...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2