Někdo tady máte v profilu napsáno, že můžete zařídit nějaký levnější volání a páč mi bude někdy koncem roku končit smlouva s T-Mobile, rád bych toho využil a odešel od nich. Nejsem žádnej zuřivej telefonista, ale každá koruna dobrá, že jo...:-) Takže hledám toho dotyčnýho a nechce se mi prohledávat všechny profily:-) Díkes.
180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně ............
HMMM Dolku napis sem nejaky podrobnosti co je to za operatora, jak dlouho to bude platit atd.
Takže doplním info k tarifům za Dolka vzhledem k tomu, že ty samé smlouvy dělá i moje manželka a s Dolkem se dobře znám, dělá se mnou v práci sedlá KTM a určitě bude rád, že mu pomůžu.
Například tarif za 234,-Kč -02 Bussines 30. Společnost O2 Telefónica
- 150 minut volání do všech sítí + 30 minut do O2 - převádí se 100%
neprovolaných minut z předchozího měsíce
- 200 SMS každý měsíc do všech sítí - každý měsíc se dorovná na 200 SMS
- všichni účastníci v síti Max call mají volání mezi sebou zcela zdarma neomezeně
- převod čísla od jiného operátora
- smlouva na dva roky
Uvedený tarif je vhodný především pro rodiny, kamarády a podobně, kteří si můžou neomezeně volat
mezi sebou jak dlouho chtějí. Jsem schopen udělat čísel kolik by jste chtěli, jen nesmí mít
žadatel telefonní číslo u O2 - nemůžeme převádět jejich lidi. Může si však vzít nové telefonní číslo od společnost O2 a staré následně zrušit.
V případě neplacení může dojít k zablokování a následnému zrušení telefonního čísla.
Případné dotazy, smlouvu k prostudování nebo další nabízené tarify můžu zaslat na soukromý e-mail. , Nebo mi napiště soukromou zprávu, vše vysvětlím.
ahoj, měl bych zájem vybavit tímhle tarifem celou rodinu tak jsem se o to zajímal a našel jsem tohle http://www.o2.cz/...y_max.html a vůbec to neodpovídá. vše sedí kromně 150 volnejch minutách do všech sítí.
Upravil Novej dne 04.11.2011 10:26
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej: Ten tarif totiž není přímo od O2, ale jde ještě přes "zprostředkovatele", takže je to vlastně takový firemní tarif - může si tam tedy dát různé bonusy. Takhle nějak to zjednodušeně funguje. Já mám podobný tarif, jen od jiného člověka a je to v pohodě, jsem spokojený
Upravil Lu_cas dne 04.11.2011 10:40
kačeR1100GS
Lu_cas napsal:
Novej: Ten tarif totiž není přímo od O2, ale jde ještě přes "zprostředkovatele", takže je to vlastně takový firemní tarif - může si tam tedy dát různé bonusy. Takhle nějak to zjednodušeně funguje. Já mám podobný tarif, jen od jiného člověka a je to v pohodě, jsem spokojený
a faktura prijde primo na nase sro, nebo to jde nejak komplikovane?
Jak se z toho da pripadne utect?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks: Nevím jak by to bylo se sro, já to mám jako fyz. osoba. Ale můžu mít na sebe víc čísel, a chodí mi jedna faktura (ovšem detailní vyúčtování na každé číslo je zvlášť). Utéct se z toho dá tak jak z klasické smlouvy s operátorem - smlouva na dva roky, když ukončíš dřív, doplácíš myslím zbylý paušál.
kačeR1100GS
Lu_cas napsal:
Přesně tak jak to píše Lu-cas. Ideální tarif třeba pro rodinu.
Lu_cas napsal:
Hicks: Nevím jak by to bylo se sro, já to mám jako fyz. osoba. Ale můžu mít na sebe víc čísel, a chodí mi jedna faktura (ovšem detailní vyúčtování na každé číslo je zvlášť). Utéct se z toho dá tak jak z klasické smlouvy s operátorem - smlouva na dva roky, když ukončíš dřív, doplácíš myslím zbylý paušál.
Přesně tak, ale pouze v částce 150,-Kč/měsíc. Tedy když ukončíš například 10 měsíců před koncem smlouvy tak zaplatíš 1.500,-Kč. U jiných operátorů zaplatíš vždy tolik, kolik je násobek uzavřeného tarifu. Tedy například tarif za 300,-Kč při vypovězení smlouvy 10 měsíců předem 3.000,-Kč. Celkem jednoduché počty.
MAXCALL a LEVNY tarif je PODVOD!
Zdravím , když jsem dnes projížděla internetové stránky našla jsem tohle forum a nazory o tom jak je max call super zprostředkovatel..neni to pravda!!! uz tri mesic se s nimi dohaduji ze svych super nizkych faktur to vyrostlo na tisice a nikoho nezajima ze jste to nemohli provolat...ted kdy jsem primo ve smlouve mela uvedeno ze ke dni 1.3 mame veskere zavazky uvolneny mi dns 13.4 prisla faktura s castkou pres dva tisice..s tim ze jsem tyden a pul cekala nez se nekdo uraci a prevede mi pausal na dobijeni...verte mi lidi...te firme jde jen o to jak lidi okrast... u me se jim to povedlo vyborne protoze diky tomuto super tarifu jsem za pul roku prodelala pres dvacet tisic...a to s nejnizsim tarifem!!!
bral jsem 5 čísel pro celou svoji rodinu. Od novýho roku (tj 3 měsíce) Zatím vše sedí jak má.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Já mám cdbonus od Vodafone, tarif Nabito 350 se slevou 75% za 129,- a datový tarif s FUP 600MB/měsíc se slevou 25% za 200, dohromady platím měsíčně 330,- místo původních 660,-.
Lze to uplatnit pouze pro 2 tarify, jeden za 350 ( se slevou 129 ) a druhý za 120 ( se slevou 30 ).
Je to možné aktivovat na nové i stávající číslo, sleva platí na 3 roky bez žádné smlouvy a měla by jít poté prodloužit. Je potřeba si akorát koupit IN-KARTU ČD a pak si slevu aktivovat.
Jen upozorním pánové na jednu věc (dělám přímo pro Telefonicu), že po těchto černých přeprodejích se docela teď jde a v principu může dojít až k přepojení čísla od tzv. šedého přeprodejce přímo k Telefonice. Nabídka je to zajímavá, bohužel to právně nesedí a nastanou komplikace, pokud bude potřeba něco "řešit"... chápu, že mě pošlete asi někam, ale jen upozorňuji, že něco je vždy za něco.
/Flare
Docela by mě zajímalo, v čem konkrétně se jedná o "černý" přeprodej a co konkrétně z toho může vzejít pro koncového uživatele. Protože jsem chvíli nad něčím podobným uvažoval a docela se i pídil po principu fungování.
V principu jde o to, že uvedení přeprodávající nemají příslušnou smlouvu, umožňující poskytovat takovou službu dál. Kupují je na sebe a u operátora pak ta SIM není na Tebe ale na ně - to by až tak nevadilo, ale například se staly případy, kdy člověk chtěl od nich odejít, nechat si číslo a ejhle, oni ho nepustili. Pokud je číslo Tvoje, pak si ho můžeš odportovat k jinýmu operátorovi sám.
Ale hlavní problémy jsou spíše v tom, že může dojít ke zrušení celé tzv. rámcové smlouvy a ze dne na den nutnost řešit co s tím.
Ale jak říkám, chápu, že cenově to může být výhodné ... firmám se nabídky dávají výrazně jiné než domácnostem, hlavně proto, že nejen celkový protočený objem je vyšší, ale že kupují i další služby (data, hostingy, správu apod.)
/Flare
Nevěřím těm operátorům ani pozdravení ,mám dobijecí kredit,telefonuju relativně draho ale klidně spím bez strachu že skrz nějakou zapomenutou složenku mi exekutor vybílí barák (už se to tu stalo) a kdykoli můžu skončit u operátora nebo s telefonováním vůbec bez toho abych vedl následně nějakou papírovou a právní válku; vůbec se mi nelíbí se k něčemu (co není bezpodmínečně nutné k životu) smluvně zavazovat v dněšní prokleté době Jak píše Flare vždy je něco za něco a je v tom nějaká kulišárna; v současnosti nikdo není lidumil aby myslel na dobro zákazníka ale nejdřív na svoji kapsu pak dlouho nic.....
Upravil kim dne 13.04.2012 19:10