Mě to tedy chybí, ale zase vidím reklamu, že....
Zruš třeba kdo je online, to je mi celkem fuk, ale levé horní okno bylo fajn a celkem mi to zjednodušilo pohyb na stránkách.
Scofield napsal:
No a já mám tu stránku teď nějakou divnou a chybí mě tam nabídky všeho.....
Prohlížeč mám Mozilu....
Vzhled se upravil, zjednodušil a zpřehlednil. Na tomto webu byl panel navigace zduplikovaný a vzhled stránek nebyl standardní.
No jooo,ale já teď tu nabídku co byla vlevo vůbec nemám.....
Máš vole,ale je na liště nahoře pod obrázkem motorky...nic méně je to na pí..
Upravil Mr GS dne 04.11.2011 12:47
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Milosi nenech se odradit!Nejdriv jsem na to taky koukal divne,ale uz jsem si zvyknul.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
na tý horní liště jsem si toho teď všimnul vůbec prvně :-)) ten levej panel by mi asi chyběl, ale je to o zvyku
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Kdyz jsem se podival ted na BMWGS stranky tak jsem si rikal co to sakra s tim je.
Reknu to takhle > vadi mi to jen z duvodu, ze jsem si zvykl klikat na urcite misto automaticky, ale to neznamena, ze se nemuzu naucit prejet s mysi na jine misto
3/6 Marines SEMPER FI
stepan napsal:
Hlavně je potřeba zmínit, že nejlepší místo na umístění reklamy je tam, kde jsou všichni zvyklí klikat. Takhle se na tu reklamu totiž každej podívá
Docela mi to trvalo, než mi došlo o co jde a co že to chybí...
Ale už jsem se zorientoval a jak je patrno, tam mi to neva, protože jsem to víceméně nepoužíval. Nehledám podle kategorií, ale roztahnu si poslední vlákna a projíždím nadpisy a otevírám podle toho co se mi zamlouvá. A u zakládání vlákna si klidně klidnu nahoru (tam jsem to nepoužíval už vůbec nikdy... bylo to tam vlastně odjakživa?! ).
Maiali nel Fango!
No, měl jsem pocit, že je něco jinak, ale protože nemám nijak zažité cesty, tak jsem si ani nevšiml a začal automaticky dělat s horní lištou. Spíš mě zůstává záhadou, jak přidat do jednoho příspěvku víc obrázků a nebo jak schovat kilometrovej link pod aktivní odkaz třeba s názvem TADY Naštěstí to tady pořád funguje.Cvičené opičky si přeučí reflexy a život půjde dál. Na Aukru převorali celej web a stěžovat si lze akorát na lampárně, zlatej Miloš
Milos napsal:
Vzhled se upravil, zjednodušil a zpřehlednil. Na tomto webu byl panel navigace zduplikovaný a vzhled stránek nebyl standardní.
Otázkou je, co se považuje za standard. Jak jsem koukal na různé vývojáře, tak co kus, to vlastní standardJsou kluci rádi, když se dohodnou na datumu
Upravil Medik dne 04.11.2011 15:28
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Spíš mě zůstává záhadou, jak přidat do jednoho příspěvku víc obrázků a nebo jak schovat kilometrovej link pod aktivní odkaz třeba s názvem TADY Naštěstí to tady pořád funguje