aneb jak nekompromisně ukončit sezónu.
To se takhle v úterý odpoledne vracím na motorce z práce (z lesa) do kanceláře na schůzku s kolegou. Slunce svítí, nespěchám (za 10 minut jsem tam...) a jedu si tak 40-50 ve stupačkách po rovné lesní šotolince lemované hustým smrkovým náletem...chvilková idyla. V tom přede mě zprava vyšlo na cestu prase jak skříň, ale přímo před přední kolo...rána jak do zdi...let...pád. Vstal jsem, srovnal vysící kšilt z helmy a jdu zpět k motorce, po praseti ani památky...motorku stavím na kola a přitom zjišťuji, že mi "vynechává" pravé rameno.
Diagnózy: Dakar: vše na pravé straně očesané nebo popraskané, řídítka kaput, detaily jsem zatím neměl chut zkoumat, ale je pojízdný, no a já: taky pojízdný, ale: Luxatio art. AC I.dx. Tossy III (lidově: odloupnutá klíční kost od lopatky). Takže ještě ten večer operace, šroubování, drátování a teď se doma druhý den učím obstarávat se levou rukou (kdo nezkusil neuvěří ), abych to těch 6-8 týdnů léčení nějak přežil a nepřipravil ženu o nervy... Všem divočákům v revíru jsem slavnostně přísahal tvrdou pomstu, ale až na jaře teď musím srůstat. Tak kdo ještě jezdíte...stále opatrně!
Upravil Woodman dne 19.11.2011 13:28
Kua, tak to nase**. Stesti v nestesti, ze je to na konci sezony. Ber pozitivne to, ze mas pres zimu o zabavu postarano. Dlouhy vecery v garazi.
Preju brzky uzdraveni tebe i moto.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Z tohohle mám hroznej strach - když jedu v noci někde stovkou a jen vidím svítit oči v křoví - to člověk neovlivní. Nicméně mě by nejvíc štvalo, že to prase uteklo
Upravil Tom_P dne 19.11.2011 13:54
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
...srazite zvire vlastni neopatrnosti, nejspis ho vazne zranite a jeden prisaha pomstu a druhej ma depku, ze neuteklo?!
Co bys jako delal? holyma rukama ho podriznul v halal stylu? nebo ssebou vozis pusku?
Tohle nechapu...
Woodmanovi samozrejme preju, at mu to srusta co nejrychleji a s co nejmensima nasledkama.
Upravil hicks dne 19.11.2011 14:19
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dobrej pocit je, když člověk takhle v rychlé táhlé zatáčce jede nad 100km/hod a jak tak světlo postupně pročesává venkovní krajnici, najednou se přes nakloněnou motorku dívá z oka do oka srnčí rodince, která zrovna zvažuje, zda přeběhne na druhou stranu nebo ne....
to Tom: tak ať jsi brzo fit
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
To já takhle jednou před pár lety, sešrouboval u Bohumila bouranou R 1200 GS a těšil se, jak vyjedu. Po dlouhé době kdy jsem doléčil zlomené prsty a všechny modřiny na těle, jsem se vydal na první cestu do práce. Tak si to frčím a při předjíždění osobního auta vidím, jak nám z leva vybíhá srna. Jen v klídku přibrzdím…já to stihnul, ale on ji trefil…no a jak ji nabral, pinknul mi ji do cesty a já ji přejel…Světe div se, stačil jsem jen ztvrdnout a krapet se postavit do stupaček, ale ustál jsem to.Nevím, jak je to možné, ale je to tak a já s tím znovu nepraštil..málem jsem se z toho ale pos…
Woodmane, přiji brzké uzdravení a pak..se svíčkovou, nebo se zelím, nebo jak to vlastně bylo?
Upravil Milan V dne 19.11.2011 14:43
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
To je dobré. Zrovna jsem si vezl auto z lakovny a kilometr před domem mi kapotu přeskočil Jelen jako stodola. Brzdil jsem tak ať mi kluk navyletí ze sedačky....chlup a jel jsem zpátky...v lepším případě.
Srůstej.
hicks napsal:
...srazite zvire vlastni neopatrnosti, nejspis ho vazne zranite a jeden prisaha pomstu a druhej ma depku, ze neuteklo?!.
....to je jasný, Tom měl nechat motorku motorku a měl vyrazit po stopách se mu osobně omluvit a nejlépe najít celou jeho prasečí rodinku a tu na kolenou odprosit, že už to nikdy neudělá a že jim bude do nory celou zimu nosit bukvice a jiné dobroty....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
hicks napsal:
...srazite zvire vlastni neopatrnosti, nejspis ho vazne zranite a jeden prisaha pomstu a druhej ma depku, ze neuteklo?!.
....to je jasný, Tom měl nechat motorku motorku a měl vyrazit po stopách se mu osobně omluvit a nejlépe najít celou jeho prasečí rodinku a tu na kolenou odprosit, že už to nikdy neudělá a že jim bude do nory celou zimu nosit bukvice a jiné dobroty....
jo ja vlastne zapomel, ze ty jses ten vyvolenej druh.. tak to pak jo
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
já bil na lovu zjara...naščestí mám velků motorku a já taki nésu drobek,takže mě akotát trochu srnka rozhodila ale ustál sem to.
Bohumil přiložený následující obrázek:
[133.91Kb]
Upravil Bohumil dne 19.11.2011 15:43
Kupredu spatki ni krok...
To woodman: Přeji brzké vyléčení.
To Stepan: Hicks = kicks
To Bohumil: Kde se prodávaji ty chlupatý doplňky? Já jsem zatim trefil jenom bažanta ve 110 hlavou, tak jsem měl přeleštěnou helmu a péro na klobouku
Woodman: tak trochu vim o cem mluvis, uz mam 2 mesice draty v noze a to je taky sranda...
Hicks: Vždyť to prase si za to může samo, bejt to já, taky jsem nas... že to mrcha ustálo a já ne. *pissed*
jardajerman@seznam.cz