Vylam je všechny ať ti to nedělá bordelJestli chceš starší koš tak dej vědět dám ti kontakt na klučinu co měl celý rozdělaný motor,ale jestli ještě je to netuším,taky koupil 1 svíčku místo 2 svíčky překopával sem mu válec a píst
to nebyl šroubovák něco většího,už se mi to taky povedlo,naštěstí mám více motorů,kde brát.Ono je to k...va utažený a i když je stahovák,někdy je potřeba to nahřát,asi když se to vyláme pravidelně dál,ob jedno,motor určitě pošlape,ale může to mít i následky,bud zkusit od profíka zavařit a nebo investovat do nového,staršího.
"Žij svůj sen"
Kdo tohle dělá víc má nato přípravek jinak to dopadně uplně stejně ona ta matka je utažená sakra hodně a montpákou to dopadne takhle. Tohle má jediný řešení jinej koš
... servis a diagnostika BMW Motorrad
njn... jak psal Toli .... dokud to nepojede tak neva a potom to má postupně jistý konec - nevyvážená součást.
"Na prasáka" si vylom i na druhý straně a rychle to dej do prodeje .
Vařit je to blbost největší - je to tlak. odlitek nebo kovaný AL+něco a svářením to vyhřeješ a změkne to = riziko vylomení a totál KO nebo zabouchání plechů do koše a přestane ti jít spojka.
Udělej si ježíška zabiješ 3 mouchy 1 ranou
- zůstane ti zkušenost a vzpomínka + koš
- motor pošlape jak má
- budou pěkný vánoce
... jinak stát se mi to někde mimo civilizaci/domov tak na dojetí je to vylomení asi nej řešení
Dakar 650, HusaberG
gardenspravce napsal:
zajímalo by mě jestli je velky problem když to tam dám takto jak vidíte ?? Dík za názory
jo ja uz to vidim.. to neni jen vyrejpnutej okraj.. tam chybi celej ten zub.
uf... starsi kos sezenes za par korun myslim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak je jasný že jsem potřeboval sundat spojku, protože jsem měnil pouzdro klikového hřídele, šprajcnul jsem to šroubovakem což Servisak trefil na poprvé , a ta svině matka držela dál. Kouknu na net kleště na spojku 800,- tak jsem šel do kolen, vyřešil jsem to velkýma sikovkama na který jsem navařil plochače (viz foto ) svuj učel to splnilo na jedničku ale ten koš to hold odchytal .
CO LEPIDLO kluci ???
gardenspravce přiložený následující obrázek: