Kamarádi pomozte - potřebuju nákres boxer motoru. Chci udělat kamarádovi hodiny ve tvaru motru 12GS a nemůžu ten nákres nikde najít v dobrým rozlišení, abych to mohl natisknout a vylaserovat.
Předem díky - klidně přes PM.
[url]http://www.google.cz/search?q=motor+boxer+bmw&hl=cs&client=firefox-a&hs=ons&rls=org.mozilla:csfficial&channel=s&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=51rPTpvTJIPj4QSN1u1m&ved=0CEUQsAQ&biw=1280&bih=636[/url]
Upravil servisak dne 25.11.2011 10:08
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Nedávno jsem kolegovi odlíval nástěnné hodiny o prům. cca 40 cm ve tvaru poloviny golfového míčku z bronzu, netušil jsem jak to nakonec bude těžké.....asi to nevěšel na hřebíček. Druhý dostal hodiny (zase z bronzu) ve tvaru tenisové rakety - i s bronzovým výpletem !!!!!
Ale k tomu motoru, sice to už máš, ale třeba to k něčemu bude i jiným:
klapoun napsal:
Kamarádi pomozte - potřebuju nákres boxer motoru. Chci udělat kamarádovi hodiny ve tvaru motru 12GS a nemůžu ten nákres nikde najít v dobrým rozlišení, abych to mohl natisknout a vylaserovat.
Předem díky - klidně přes PM.
Pokud by to nemusel byt motor pouze z 1200 gs,tak tady je toho dost.V levem sloupci kliknout na boxermotor! http://www.w-onro...Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
servisak napsal:
Na požádání vkládám fotku Klapouna jak vypadají hodiny v realu..
Jo! Paráda
Náhodou, originální dárek. Strojek za dvě kila, nějaké to řezání a nadělá radosti do aleluja. Jde o ten nápad. Už to vidím plastické a z bronzu.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Pro Štěpána : hodiny na zdi nastavíš na horní úvrať ( u hodin to bývá dvanáctka) a pak už jen sleduješ takty. Málokdy se stane, že se točí hodiny a ručičky stojí, no a pak už je to sranda zjistit, která vlastně bije
No a cena? Kdybych to měl prodávat, tak si myslím že k tý dvoustovce přihodíš cca pade a je to na světě. Teda bez dph. Na tu rychlou návštěvu mě nic jinýho nenapadlo, tak lepší než nic, ne?
Chces mi teda timto rict, ze kdyz ti dodam nakres Guzzi motoru, udelas mi je? Je to absolutni bomba. Zalozime fu? Kdyz se podivam na ceny orig hodin, zaplavime Evropu