Tak kdo tam neni,nechce byt,pripadne byl,ale uz neni?Nemusite vysvetlovat proc.Urcite to ma sva pro i proti!Jen me tak zajima,kdo je stejne out jako ja?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vevis... Nejsem tam... otázka je zda jsem OUT Prostě na to nechi obětovat svůj čas... To jsem raději s dětma a nebo se jdu projet. Občas si vlezu sem na BMWGS a něco tady počtu jako rozptýlení od své práce.
Upravil SPEEDY dne 29.11.2011 06:25
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Kdysi jsem se tam přihlásil, abych našel ve světě jednu kámošku, která umí čínsky, protože jsem potřeboval upřesnit nějaké obch. věci. To se podařilo, našel jsem ji ve státech a od tý doby tam nechodím, Považuju to za ztrátu času a soukromí. Lidi si tam často píšou o každým prdu... fotky co tam vložíš, jsou tam navěky.. Takže už ne-e.
Upravil bluesbery dne 29.11.2011 07:01
a) na FB nejsem pod svym vlastnim jmenem
nejvic pouzivam privatni/neviditelny fora
c) bojkotoval jsem ho az do letosniho leta... jak uz jsem psal, byla to chyba
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na FB sem se registroval kvůli nějakým fotkám, co mi chtěl kdosi ukázat. Po tom, co jsem viděl co je to za zvěrstvo (ty fotky ten můj známý dokonce označil mým jménem), tak jsem ho přestal používat.
Bohužel, už mi kvůli tomu pár zajímavých akcí uteklo, protože jsou lidi, kteří se domlouvají jenom tam.
Čau chlapi,
také Facebook nemám a ani se nehodlám registrovat. IKDYŽ jak mi spousta lidí napovídá je to obrovský marketingový nástroj, tj. kdybych začal podnikat tak si ho zřídím jako možný komunikační kanál k zákazníům, kteří jsou FB "postižení" a přitom jsou normálně ekonomicky činní.
Nevím proč, ale když zaslechnu Facebook, tak mám vyrážku. Když mám čas, tak chodím jen sem pro info a myslím, že existuji celkem v pohodě
všude dobře.....doma GSA