Vždycky mi překvapí, jak moc nás lidi znají, přestože jsme takovým malým dolíkem http://100daysrid...prahy.htmlZvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Bylo zajímavý, že Arabský svět znal naše fotbalisty.... bejvalý Sovětský země Klause a Mečiara... občas si vzpomněli na Dubčeka...
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Jsi pan cestovatel, tolik toho vidět a zažít..ještě že si to můžem alespoň přečístSe divím, že jsi ještě nebyl v nějakém pořadu v TV a neprezentoval jsi své cesty..bylo by to super
No ve světě je o nás stále slyšet..naposled nás myslím proslavila aférka..čmajznuté pero
Ceska Republika je vetsine civilizovaneho sveta (tim myslim NE-araby, NE-pakoše, NE-rusáky.. vetsinou tedy na Zapad) podle meho pozorovani totalne ukradena.
Jedine, co tahne a imponuje, je Praha.
Nas vyvoz neni predevsim inteligence, schopnosti a vynalezy.. ale delnici, servirky, pokojske, au-pairky atd.
....
a ze araby zajima fotbal? Oni snad pestuji nejake jine konicky? Teda krome priblbleho napodobovani Mohameda, posedlosti politikou a aby si vlastni sestra/dcera/atd nevysla s NEmahramem.
Upravil hicks dne 02.12.2011 21:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
hele panove, ja nevim, kde zijete...
Ceska Republika je vetsine civilizovaneho sveta (tim myslim NE-araby, NE-pakoše, NE-rusáky.. vetsinou tedy na Zapad) podle meho pozorovani totalne ukradena.
Jedine, co tahne a imponuje, je Praha.
Nas vyvoz neni predevsim inteligence, schopnosti a vynalezy.. ale delnici, servirky, pokojske, au-pairky atd.
....
a ze araby zajima fotbal? Oni snad pestuji nejake jine konicky? Teda krome priblbleho napodobovani Mohameda, posedlosti politikou a aby si vlastni
sestra/dcera/atd nevysla s NEmahramem.
hiksi to je slušněj předsudek... o voni nás fakt viděj líp )))))
Jarda Dingo napsal:
hiksi to je slušněj předsudek... o voni nás fakt viděj líp )))))
tak ja chapu, ze z pozice osameleho cestovatele se s nima nemuzes bavit o kontroverznich tematech
...ty zase zajimaj mne... pratelsky popovidat si muzes i s kovanym nackem.
---
zeptej se jich treba, jestli by svoji dceru provdali za ateistickeho Cecha, kdyz nas maji tak radi... jo a taky jake bys jako ateista mel v jejich uzasnem vysnenem islamskem state prava a moznosti.
Upravil hicks dne 02.12.2011 21:39
17 cm
Tys tam byl? Jinde než na pláži?....
Nechtěl jsem to radši komentovat.... hlídaj svojí ségru.... teď asi budu muset aspoň si o ní nebudou vyprávět tak jako arabové o našich holkách který píchaj v letoviscích... a libujou si, jdou i bez večeře... tak se jim ani mmoc nedivím ))
Jarda Dingo napsal:
Tys tam byl? Jinde než na pláži?....
Nechtěl jsem to radši komentovat.... hlídaj svojí ségru.... teď asi budu muset aspoň si o ní nebudou vyprávět tak jako arabové o našich holkách který píchaj v letoviscích... a libujou si, jdou i bez večeře... tak se jim ani mmoc nedivím ))
no dovol... ja na plaze NIKDY nechodim
Jinak jasne, 10 let praxe na muslimskych forech, z toho 4 na zahanicnich. hromada kamaradu co tam zila/pracovala... pripadne je napul namichana. Anebo ciste arabove, Jeden fenican. Persan ne... ani persanka par Bosnaku. To nejdulezitejsi zatim nezminuju, nemuzu
btw to s ceskejma bababa mas pravdu.. je to ostuda. na druhou stranu tech prasat co skladaji lehatka v letoviscich a spi s turistkama se jejich vlastni rodiny nezridkakdy stitej. Ja narikam, ze tam je vsechno spatne. jenom, ze tam je prilis mnoho veci spatne...
17 cm
....ac nerad tady dam za pravdu Jardovi. I kdyz jsem slusnych par let stravil spis na zapad a hodne daleko na zapad od Plzne, a slychal jsem dost podobny kecy...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
....ac nerad tady dam za pravdu Jardovi. I kdyz jsem slusnych par let stravil spis na zapad a hodne daleko na zapad od Plzne, a slychal jsem dost podobny kecy...
jako myslis cesky aupairky apod v UK? to je pruser 17 cm
Scofield napsal:
Jednou se mě ptal takovej vejr na rumunsko-bulharských hranicích na takovém velkém pustém parkovišti před mostem,jestli je ještě živej Karel Gott.....To bylo hezký
No a zase v dánsku sem vysvětloval,kde je česká republika,tak dlouuuho nikdo nevěděl a pak jeden řekl,to je tam,jak se hodně krade?
Samo, že Emil kecá, byl nejdál za svobodna v Modřanech a teď v Benátkách..
V Iránu, při dotazu odkud s Dufinem jsme, se lidi většinou na Ček republik moc nechytali, zato čechoslouvekíja byla OK, very OK. Byla a je to stále dobrá marketinkgvá značka. (bez nostalgie)
Upravil bluesbery dne 02.12.2011 22:55
Scofield napsal:
Jednou se mě ptal takovej vejr na rumunsko-bulharských hranicích na takovém velkém pustém parkovišti před mostem,jestli je ještě živej Karel Gott.....To bylo hezký
No a zase v dánsku sem vysvětloval,kde je česká republika,tak dlouuuho nikdo nevěděl a pak jeden řekl,to je tam,jak se hodně krade?
Samo, že Emil kecá, byl nejdál za svobodna v Modřanech a teď v Benátkách..
V Iránu, při dotazu odkud s Dufinem jsme, se lidi většinou na Ček republik moc nechytali, zato čechoslouvekíja byla OK, very OK. Byla a je to stále dobrá marketinkgvá značka. (bez nostalgie)
je a dost to pmáhalo Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Tak kluci doufejte, že Hicks pojede jenom na západ
Tedy, kdybych si alespoň trochu víc věřil a uměl anglicky víc, než že mám hlad, tak bych rád vyrazil i do těchto končin. Ovšem jsem želbohu plně vytížený představitel původního slova smyslu husband. Pro ty, co to netuší - to má původ ve dvou slovech. House a band. Ale naděje umírá poslední. Za rok, za pět let....kdo ví? Nikdy není pozdě.
A Emile, není lepší přijet v 80 v topkejsu, než v 75 myslet na to, co jsem pros..l?
Upravil Medik dne 02.12.2011 23:35
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Tak kluci doufejte, že Hicks pojede jenom na západ
Tedy, kdybych si alespoň trochu víc věřil a uměl anglicky víc, než že mám hlad, tak bych rád vyrazil i do těchto končin. Ovšem jsem želbohu plně vytížený představitel původního slova smyslu husband. Pro ty, co to netuší - to má původ ve dvou slovech. House a band. Ale naděje umírá poslední. Za rok, za pět let....kdo ví? Nikdy není pozdě.
A Emile, není lepší přijet v 80 v topkejsu, než v 75 myslet na to, co jsem pros..l?
Chlape, myslím že bude lepší vyrazit ven ( i do končin, kam se de třeba člověk trošku i víc bojí ) raději s očekáváním, než s předsudkama. Ač to nemohu potvrdit z vlastní zkušenosti, přeci jen si myslím, že realita bude jiná než z pokojíčku na chatu ( blbý překlad, ale modří pochopí....)
Omluvte případné chybky, v Kročehlavech narazili nefiltrovaný Staropramen...
Milan V napsal:
Jsi pan cestovatel, tolik toho vidět a zažít..ještě že si to můžem alespoň přečístSe divím, že jsi ještě nebyl v nějakém pořadu v TV a neprezentoval jsi své cesty..bylo by to super
No ve světě je o nás stále slyšet..naposled nás myslím proslavila aférka..čmajznuté pero
To Kaca : [quoteChlape, myslím že bude lepší vyrazit ven ( i do končin, kam se de třeba člověk trošku i víc bojí ) raději s očekáváním, než s předsudkama. Ač to nemohu potvrdit z vlastní zkušenosti, přeci jen si myslím, že realita bude jiná než z pokojíčku na chatu ( blbý překlad, ale modří pochopí....)
quote]
Přesně jsi to vystihnul .
Upravil bluesbery dne 03.12.2011 00:42