schrek napsal:
lidicky resim jak zabezpecit masinu a hledam nejvhodnejsi alarm koupit origo BMW nebo Jablotron
no ten origo BMW tam jde nejak rozumne zadratovat, pokud to clovek neobjedna z tovarny?
byt tebou, zacnu Abusem Granit Detecto 8000, jako hromada nas ostatnich.
Upravil hicks dne 03.12.2011 19:36
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek napsal:
no tohle prave nechci , ale diky, jelikoz obcas mi tam skoci kocka nebo se opre pes a houkalo by to porad
to je myslim nesmysl... na kocku ti to nezareaguje a pokud zamknes riditka tak ani na psa.
Kazdopadne kde jsi vzal informaci, ze tam jde domontovat origo BMW alarm?
17 cm
hicks: kamos ma xenu a ta mu na dvorku rve porad kdyz mu na to skoci pes, jinak nekde sem videl myslim na ebay.de ze nekdo prodaval original BMW alarm pro GS tak nevim ptal jsme se
schrek napsal:
hicks: kamos ma xenu a ta mu na dvorku rve porad kdyz mu na to skoci pes, jinak nekde sem videl myslim na ebay.de ze nekdo prodaval original BMW alarm pro GS tak nevim ptal jsme se
mezi Xenou a Granitem 8000 Detecto je ZASADNI rozdil. Uz jenom cenovej.
17 cm
schrek - ,, idicky resim jak zabezpecit masinu a hledam nejvhodnejsi alarm koupit origo BMW nebo Jablotron,, takto alarm nejde koupit.
Pokud zvazujes koupe alarmu tak motoalarm amusis zodpovedet nekolik otazek.
a) motorka parkuje kde
b) proc chces motoalarm
c) co budes hlidat
d) kolik chces investovat
beru,ze se zajimas o motoalarmy a tedy znackove vyrobky, nikoliv atrapy a nebo napodobeniny treba za 800 Kc a nebo 1500 Kc. Je to investice dosti vysoka a spatna uvaha muze privest obrovske komplikace, motoalarm neni o tom, ze to bude nekde neco rvat, ale o informaci, ze bud doslo k napadeni moto a nebo, ze muze dojit k napadeni moto. Moto se musi dal hlidat a ne spolehat,ze mi motoalar moto zachrani.
Upravil Kazu dne 14.12.2011 22:46
Zdarec, já si pořídil SCORPIO SR-i900 a jsem na výsost spokojen. Jde u něho připnout " bublina" a když máš motorku ověšenou kde čím na cestě, tak hlásí už jen, když se nějaký čumil objeví moc blízko, když poodejde, tak alarm vypne + standardní náklon, otřes a tak. Když spustí alarm, svítí a bručí ti ovladač na nočním stolku a na displeji se dozvíš, o jaký typ narušení jde. Montoval mi ho někdo od Kyjova, tuším Zlámalík, nebo nějak tak. Dojel ke mě domů, namontoval a odjel. Mohu tento alarm doporučit.
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
caba1 napsal:
Zdarec, já si pořídil SCORPIO SR-i900 a jsem na výsost spokojen. Jde u něho připnout " bublina" a když máš motorku ověšenou kde čím na cestě, tak hlásí už jen, když se nějaký čumil objeví moc blízko, když poodejde, tak alarm vypne + standardní náklon, otřes a tak. Když spustí alarm, svítí a bručí ti ovladač na nočním stolku a na displeji se dozvíš, o jaký typ narušení jde. Montoval mi ho někdo od Kyjova, tuším Zlámalík, nebo nějak tak. Dojel ke mě domů, namontoval a odjel. Mohu tento alarm doporučit.
Čaba
Ja nad tim taky zacinam spekulovat (mel jsem v horoskopu na pristi rok, že mi na podzim nekde neco ukradne) .... A vyresim to tim gps trackerem od Celularu ktery tady nabizi TT...
jo,ty horoskopy,tak to máš zatím čas,nejlepší je nechat klíče v zámku,když už ti mají vzít,tak to aspon nezničí,a v trubce motorky navigačku,nebo dálkový vypnutí motoru,zabezpečení je spousty,ale někdy to stejně nepomůže,nejlépe jí mít co nejvíce na očích nebo jezdit.
"Žij svůj sen"